Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

24 uur per dag stoppen en een zeer hoge opaciteit

De nieuwe Dior Dior Skin Forever Undercover Foundation heeft in het voorjaar van 2018 een revolutie teweeggebracht op de schoonheidsmarkt. De vloeibare formule belooft een 24-uurs houdbaarheid en een extreem hoge dekking. De evolutie van de legendarische Dior Forever Foundation heeft een nieuw niveau bereikt met de toevoeging van undercover aan haar naam. Er is een stichting opgericht, die de toonaangevende make-up specialist van ©Dior , Peter Philips, omschrijft als "kus-proof en touch-proof".

In tegenstelling tot de legendarische Dior Forever Foundation heeft de nieuwe Forever Undercover de pigmentconcentratie verdubbeld. Het is dus twee keer zo ondoorzichtig en sterk in prestaties. Het pigmentgehalte is zo hoog dat alle onregelmatigheden en onzuiverheden worden afgedekt zonder dat er een maskereffect achterblijft. Er werden geen geuren gebruikt, de formulering is zeer fijn en licht. Door de matte afwerking en het gelijkmatige resultaat is een definitieve snit of contourvorming van het gezicht met transparant of los poeder niet meer nodig. Ook is poederpoederen overdag niet meer nodig, omdat het gezicht door de lange houdbaarheid zelfs na inspannende werkzaamheden of sportactiviteiten wordt gematteerd. De vloeistof in Dior Dior de huid Forever Undercover is zo fijn dat het aanvoelt als water en geeft je een frisse teint zonder je gezicht te verzwaren. Door de zeer hoge dekkracht kan de foundation ook gebruikt worden om tatoeages op de huid te bedekken.

De visagist bij Make-up Dior raadt aan het aan te brengen met de juiste Dior Foundation Brush. Omdat de textuur zo vloeibaar en fijn is, kan de applicatie ook heel goed met de vingers worden gedaan. De waterachtige formule verstopt de poriën niet, laat geen zware film achter op de huid en laat de huid zelfs na 24 uur ademen.

In totaal zijn er 27 kleuren ontwikkeld, van lichte tot donkere huidtypes en zowel koele als warme en neutrale huidsubtypes.

Eenvoudige verpakking, groot effect

De buitenverpakking van de Dior Dior Forever Undercover Foundation is gemaakt van kunststof en is licht van gewicht. Dat maakt hen tot een goede reisgenoot. In tegenstelling tot glazen flessen hoeft u zich hier geen zorgen te maken over transportschade. Het deksel wordt in een Dior typische donkerblauwe tint gehouden en heeft zilveren strepen. Hierboven is alleen de afkorting CD in zilveren letters gedrukt. Het is aan te raden om de foundation voor gebruik te schudden om er zeker van te zijn dat de formulering goed mengt. Door middel van plastic verpakkingen bevat de Stichting ook een kwart meer product dan traditionele alternatieven in een glazen fles. De verpakking ligt goed in de hand en ziet er zeer hoogwaardig uit. Het kleurnummer is op de onderzijde gedrukt. Als je als visagist werkt en je hebt meerdere kleuren in je inventaris, is het aan te raden om de flessen ondersteboven te bewaren. Zo kunt u op het eerste gezicht zien welke schaduw het is.

Dior Dior huid Forever Undercover - Talloze kleuren voor zeer licht tot zeer donker

De Dior Dior Skin Forever Undercover Foundation is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren die alle kleurenspectra dekken. Vrouwen en mannen met een zeer lichte huid vinden hier wat ze zoeken en mensen met een zeer donkere huidskleur.

Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 20 nuances en biedt ook een grote selectie van de drie huidtinten. Dior De kleuraanduiding maakt gebruik van een eigen systeem. Als je een koele huidtint hebt en eerder gele, olijf-, perzik- of goudachtige nuances in je huidskleur, moet je ervoor zorgen dat alleen de uiteinden 1 of 3 geschikt zijn voor jou. Deze nuances zijn speciaal ontwikkeld voor de koele huidsubtypes. De koele kleuren zijn 031 zand, 023 perzik en 033 abrikoosbeige. Deze kunnen weer onderverdeeld worden in licht met 023 perzik en medium met 031 zand.

Als je een neutrale huidtint hebt en er dus koele en warme tinten in je huid te vinden zijn, moet je de neiging hebben om naar kleuren met de uiteinden 0 en 5 te gaan. Voor neutrale huidtypes met een zeer lichte tot lichte huidskleur zijn de kleuren 015 Tender Beige, 010 Ivory, 020 Light Beige en 025 Soft Beige optimaal.

Wie een medium neutrale huid heeft, moet de nuances 030 Medium Beige en 035 Desert Beige nader bekijken. Donkere huidtypes met een neutrale ondertoon vereisen de tinten 045 Hazel Beige, 040 Honey Beige of de donkere tint 060 Light Mocha.

De warme ondertoon van de huid wordt geneutraliseerd door foundations met een bepaalde hoeveelheid roze of rood. Hier eindigt het getal op 4 of 2.

Voor zeer lichte huidtypes met een warme ondertoon past de kleur 022 Cameo. Als u een warme ondertoon en een gemiddelde huidskleur heeft, raden wij u de tint 032 Rosy Beige aan.

Voor een betere fixatie op de huid kan ook een primer worden aangebracht voor de foundation.