Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Sterkere Hogere Energie, de dynamische mannengeur

Dior Higher Energy is een frisse, sportieve mannengeur en straalt de vitaliteit en aantrekkelijkheid van een actieve man uit. Verkrijgbaar sinds 2003, deze aantrekkelijke geur is een zeer sierlijke opvolger van Dior Higher. In de aromatische compositie van zijn topnoot combineert hij fruitige akkoorden van ananas, meloen en grapefruit. De kruidige extracten van peper, wierook en nootmuskaat geven de hartnoot een energiek accent.

Deze mannelijke geur is afgerond met aardse tonen van eikenmos, labdanum, sandelhout, muskus, ceder en vetiver, een tropisch zoet gras dat voornamelijk uit Indonesië komt en de geur een zekere rijpheid geeft. Vetiver wordt ook geteeld in andere tropische regio's van Azië, zoals Haïti. Deze vaste plant wordt in twee opzichten zeer gewaardeerd om zijn dichte wortelstelsel.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Enerzijds voorkomen de sterk verweven wortels bodemerosie, waardoor ze specifiek worden geplant in gebieden waar bodemerosie dreigt, en anderzijds zijn de wortels van het vetivergras de centrale geurdragers van deze plant. De etherische oliën worden uit de gereinigde, verse wortels geëxtraheerd door middel van stoomdestillatie. Dit houtachtige vetiverdistillaat wordt vooral gebruikt in oosterse, hersperide chypre composities. Het Dior Higher Energy ontvouwt zich als een basisnoot voor een verfijnd, gedurfd geurarrangement. Dior Het Higher Energy is een perfectie van lichte fruitige essenties die het een sportieve frisheid geven, met prachtige mannelijke tinten.

Twee succesvolle parfumeurs creëerden Hogere Engergie Dior

Christian Dior schrijft in zijn memoires: "Kans helpt hen die heel sterk willen worden". Het idee van Dior Higher Energy volgt ook dit leidende principe. Horizontale horizonten doorbreken, hogere dingen willen bereiken, niet worden tegengehouden door grenzen. Het is essentieel om energiek en optimistisch te blijven - net als de verfijnde geur van Dior Higher Engergy.

De aantrekkelijke geur is gemaakt door Carlos Vinals in samenwerking met Nathalie Gracia Cetto, die naast Dior Higher Energy nog vele andere bekende geuren ontwikkelde, zoals Burberry Brit, Cerruti 1881 of Escada Sentiment. Inmiddels is ze als parfumeur uitgegroeid tot een van de meesters van haar vak en is het nu onmogelijk zich de rangen van de succesvolle vertegenwoordigers van dit gilde zonder haar voor te stellen.

Carlos Vinals is ook een gewilde parfumeur die onder meer geuren heeft gemaakt voor Laura Biagiotti, Aqua di Roma of Marc Jacobs, Marc Jacobs Splash Cotton. Hij haalt zijn inspiratie uit de vele indrukken van zijn favoriete steden: Barcelona, Parijs, Grasse en New York - hier ontkomt men gewoon niet aan de pulserende indrukken.

Met Energy creëerde het succesvolle duo een parfum waarvan de edele ingrediënten de zintuigen prikkelen en waarvan de citrische uitstraling er vooral verantwoordelijk voor is dat de creatie van de sterrenparfumeurs zo succesvol is sinds de lancering in 2003 en tot op de dag van vandaag nog niets aan fascinatie heeft ingeboet.

Dior Hogere Engergy fles concentreert zich op de essentie.

Dior Higher Energy openbaart zich in een elegante designfles. De rechthoekige glas flacon betovert met zijn eenvoud en elegantie. Hij is helder, objectief en bescheiden. De dop is gemaakt van zilverkleurig plastic en wordt voor het spuiten verwijderd. Dior Hogere Energie heeft een klassieke verstuiverknop die deze frisse, elektrificerende geur uitzendt elke keer dat deze wordt gepompt.

Effectief voor mannen met duidelijke objectieven. Ze doen geen compromissen bij het streven naar hogere dingen. Ze blijven gefocust op de essentiële zaken. Het gehele ontwerp van de fles is volgens deze richtlijnen. Het is bewust ingehouden en functioneel ontworpen zodat het niet afleidt van de essentie: van deze stimulerende geurttvan Dior Higher Energy.

Amerikaans supermodel promoot Dior Hoger Engel

Dior Higher Energy wordt gepromoot door het mannelijke model Ronald John Rogenski. In de tweeëntwintigste, zwart-wit commercial zie je een wisseling van korte fade-ins tussen hem en de bewolkte lucht. In een andere volgorde zie je de zon tussen de wolken door, dan weer een foto van R.J. Rogenski die naar de hemel kijkt.

Tot slot wordt Dior Higher Energy getoond in plaats van de lucht in het volgende en laatste fade-in. Het is een duidelijk symbool voor het doorbreken van grenzen en het streven naar hogere dingen. Wat kan er hoger en wenselijker zijn dan de wolkenloze hemel? In dit geval is Dior Higher Energy het antwoord. Tegelijkertijd is R.J. Rogenski de ideale belichaming van de jonge, stedelijke man. Altijd open voor nieuwe perspectieven en brede horizonten.

De Amerikaan met Poolse roots is een populair getuigenis in de mode-industrie. Naast Dior Higher Energy heeft hij ook reclamecontracten met Hugo Boss, Michael Kors en DKNY. Hij kan ook gezien worden als een catwalk model op Dolce & Gabbana en op de Louis Vuitton shows. Met zijn buitengewone gezicht promoot Rogenski een geur die gericht is op mannen voor wie alleen het beste goed genoeg is. Dankzij zijn explosieve mix kon Hogere Energie zich in de harten van het sterkere geslacht katapulteren.