Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Higher Energy

uitverkocht producten +

De geur +

Sterkere Hogere Energie, de dynamische mannengeur

Dior Higher Energy is een frisse, sportieve mannengeur en straalt de vitaliteit en aantrekkelijkheid van een actieve man uit. Verkrijgbaar sinds 2003, deze aantrekkelijke geur is een zeer sierlijke opvolger van Dior Higher. In de aromatische compositie van zijn topnoot combineert hij fruitige akkoorden van ananas, meloen en grapefruit. De kruidige extracten van peper, wierook en nootmuskaat geven de hartnoot een energiek accent.

Deze mannelijke geur is afgerond met aardse tonen van eikenmos, labdanum, sandelhout, muskus, ceder en vetiver, een tropisch zoet gras dat voornamelijk uit Indonesië komt en de geur een zekere rijpheid geeft. Vetiver wordt ook geteeld in andere tropische regio's van Azië, zoals Haïti. Deze vaste plant wordt in twee opzichten zeer gewaardeerd om zijn dichte wortelstelsel.

Enerzijds voorkomen de sterk verweven wortels bodemerosie, waardoor ze specifiek worden geplant in gebieden waar bodemerosie dreigt, en anderzijds zijn de wortels van het vetivergras de centrale geurdragers van deze plant. De etherische oliën worden uit de gereinigde, verse wortels geëxtraheerd door middel van stoomdestillatie. Dit houtachtige vetiverdistillaat wordt vooral gebruikt in oosterse, hersperide chypre composities. Het Dior Higher Energy ontvouwt zich als een basisnoot voor een verfijnd, gedurfd geurarrangement. Dior Het Higher Energy is een perfectie van lichte fruitige essenties die het een sportieve frisheid geven, met prachtige mannelijke tinten.

Kopnoten:
Ananas
Meloen
Munt
Grapefruit
Jeneverbes
Hartnoten:
Muskaatnoot
Peper
Wierook
Basisnoten:
Eikenmos
Labdanum
muskus
Sandelhout
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Nathalie Gracia-Cetto, Carlos Vinals
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Higher Energy met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Romek1996
heerlijk als mijn man deze geur draagt

ik heb deze geur aan mijn man gegeven op zijn verjaardag. Het samenspel van kruidig en fris is echt heel erg lekker, en verleidelijk...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen