Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor de dames in de christelijke Dior modewereld is het vanzelfsprekend om hun eigen schoonheid te onderstrepen met kleding en cosmetica. Vooral op het gebied van huidverzorgingscosmetica geldt deze claim ook voor de heer. Sinds 1992 volgen Dior de onderzoekers en dermatologen de vooruitgang in de cel- en moleculaire biologie, dermatologie en etnobotanie. Het was zeer belangrijk voor Christian Dior om de combinaties van talrijke planten in kleine percelen over de hele wereld te testen en ze in zijn cosmetische lijnen te verwerken. De perfecte balans Dior Homme Dermo System tussen textuur en effectiviteit is gecreëerd met ongeveer 3000 ingrediënten. Het doel dat we nastreven, onmiddellijk en langdurig effect, is Dior Homme Dermo System bereikt.

De veel steviger huid van mannen heeft ook meer aandacht en zorg nodig naarmate ze ouder worden. Het wordt blootgesteld aan dagelijkse milieu-invloeden, UVA- en UVB-stralen, wordt zwaar belast door het scheren en verliest steeds meer vocht en dus elasticiteit en veerkracht. Met slechts enkele producten uit de serie Dior Homme Dermo System worden de problemen die zich voordoen met succes bestreden en kan de goed verzorgde heer vertrouwen op een glad, verjongd en verzorgd uiterlijk. Alle producten in het assortiment Dior Homme Dermo System hebben een ingebouwd Retensium Complex dat het huidweefsel versterkt en ondersteunt. De productie van talg wordt gereguleerd door ß-zinc. ß-Ecdyson heeft een bijzonder stimulerende werking op de celregeneratie, net zoals het helpt bij het herstel van microletsels van de huid. De Dior Homme Dermo System gepatenteerde werkzame stof vitamine E fosfaat biedt speciale bescherming voor de cellen tegen vrije radicalen. Het huidoppervlak wordt gladgestreken en de celvernieuwing wordt gestimuleerd door licht ablerende microdeeltjes.

Het design

De producten van de Dior Homme Dermo System-serie zijn zeer elegant en mannelijk en vallen in elke badkamer op. Elke fles of buis met zijn hoogwaardige inhoud is verkrijgbaar in verschillende vulmaten en toch herkenbaar als een harmonieuze serie. Alle Dior Homme Dermo systeemcontainers zijn voorzien van het opvallende groefprofiel dat met name tot uiting komt in de flacons van helder glas. Hoekig, met zachte randen, elke fles ligt goed in de hand. De grote Dior Homme Dermo systeemdoppen zijn eenvoudig te verwijderen. Pompdispensers zorgen voor een perfecte portie zonder overdosering.

Het assortiment

Met het speciale werkstofcomplex Cafexyl is het serum Yeux Tenseur Défatigant Dior Homme Dermo System gespecialiseerd in de verzorging van de huid rond de ogen. Vermoeidheid, rimpels of een zware huid worden geëlimineerd en het uiterlijk ziet er weer stralend en fris uit. De huid die bijzonder gestrest of geïrriteerd is na het scheren wordt verwend en gevoed door de Dior Homme Dermo System Aprés-Rasage Apaisante lotion. Het is gekalmeerd, soepel en perfect gehydrateerd. Dior Homme Dermo System Baume Nourrissant Régénérant is effectief, snel en niet vettig en dringt door in de huid.

Vooral de droge huid wordt gerehydrateerd, verliest het gevoel van spanning en blijft tegelijkertijd stevig. Nettoyant Micro-Purifiant Dior Homme Dermo System gel biedt een diepe reiniging die snel kan worden aangebracht en gemakkelijk kan worden geïntegreerd in de dagelijkse routine. Tijdens de massage wordt de huid gereinigd, gevoed en verzorgd. Niet alleen na het scheren, maar is altijd het juiste moment om de Dior Homme Dermo System emulsie Hydratante Tonifiante te gebruiken. De ingrediënten worden snel geabsorbeerd en hebben een blijvend effect. Tests en klinische studies uitgevoerd gedurende een periode van 4 weken na het gebruik van Dior Homme Dermo System Soin Fermeté Age Control hebben overtuigende resultaten opgeleverd. Minder uitgesproken poriën, rimpels en lijntjes leidden tot een jeugdige kracht van het weefsel.