Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De klassieke Dior Diorshow Mascara biedt volumineuze en verlengde wimpers. De modeshows van Dior behoren tot de hoogtepunten van de modeweken wereldwijd. Niet alleen de mode, maar ook de looks en styling van de modellen worden beoordeeld door de pers en geïnteresseerde dames wereldwijd. Professionele make-up kunstenaars testen veel van de producten die dan ook beschikbaar zijn als Christian Dior Cosmetics voor gebruikers thuis. Vrijwel geen enkel ander cosmetisch product is zo veelzijdig en essentieel als mascara. Zowel natuurlijke als dramatischer make-up, lichtere en donkerdere huidtypen, jongere of oudere vrouwen vleien de mascara en onderstrepen een verleidelijke look. Met slechts enkele bewegingen lijken de ogen groter en het zicht alerter. Niet alleen de heldere, maar ook de donkere wimpers zien er voller en langer uit. Volumemascara behoort tot de must-haves van elke make-uptas en is nu ook verkrijgbaar in de gebruikelijke Dior-kwaliteit van hoge kwaliteit.

Christian Dior legde in 1947 de basis voor het succes van het merk, dat nog steeds een van de bekendste luxemerken ter wereld is. Parfums en een uitgebreid assortiment cosmetica en huidverzorgingsproducten bieden vrouwen ook een breed spectrum van producten met nieuwe texturen of exclusieve ingrediënten. De Dior Dior Show serie bevat verschillende formuleringen, waarbij de Mascara Volume Sur-Mesure de klassieker is. De XXL-borstel scheidt de wimpers tijdens het aanbrengen en geeft ze dichtheid, volume en lengte. De formule kan naar wens worden opgebouwd voor een subtieler of intensiever effect. Dit maakt mascara ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden waar de wimpers extra lang kunnen zijn. Het bereikt het uiterlijk van een professionele wimperverlenging of gelijmde, valse wimpers zonder de inspanning van beide procedures. Bovendien kan de normale formule voor het slapen gaan met een conventionele make-upverwijderaar worden verwijderd.

Het design

De Dior Dior Show Mascara heeft het klassieke Dior ontwerp, dat zeer tijdloos, eenvoudig en nobel is. De buis is in zwart met zilverkleurige details. Het schrijven van Diorshow is erop te lezen, zodat het gemakkelijk te onderscheiden is van de andere versies zoals de waterdichte versie of de Diorshow Iconic Mascara. De Dior print met het abstracte logo van het luxe merk is te zien aan de bovenrand. Het deksel is gemaakt van metallic zilver en het penseel heeft een XXL formaat met dichte haren. Zo kunnen de afzonderlijke wimpers met het product worden omwikkeld en optisch worden samengeperst en verlengd.

Het assortiment

De Dior Diorshow Mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Dior Dior Show Mascara Volume Sur-Mesure 090 Zwart in het zwart is een klassieker die bij elk type en elke make-up past. Aangezien de textuur kan worden opgebouwd, kunnen het volume en de lengte van de wimpers worden gemodelleerd volgens de gelegenheid. Voor een bijzonder intensief resultaat kan de mascara meerdere malen worden aangebracht zonder dat de wimpers samenklonteren. Een alternatief dat niet alleen blauwe ogen doet glanzen is de Dior Diorshow Mascara Volume Sur-Mesure 258 Azure Blue. Gekleurde mascara is altijd trendy en het donkerblauwe zorgt voor een subtiele kleurschakering zonder al te kleurrijk te worden. Bijzonder natuurlijk is de Dior Dior Show Mascara Volume Sur-Mesure 698 Kastanje met bruine kleur. Vooral bij zeer lichte huidtypen of lichte wimpers en wenkbrauwen kan bruin zachter en flatterend lijken dan diep zwart. Ook naaktse tonen en alledaagse locomotieven vullen de kleur perfect aan. Toch geven alle kleuren hetzelfde voluminiserende effect en een look die lijkt op een wimperverlenging. Hierdoor hoeft u ook geen valse wimpers meer te plakken en te verwijderen. De mascara kan meerdere malen gelaagd worden voor een vergelijkbaar effect. Toch kan het 's avonds voorzichtig worden verwijderd met een conventionele make-upverwijderaar zonder uw eigen wimpers te belasten.