Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Dior Dolce Vita, de bloemrijke zoete geur voor de vrouwen

Dior Dolce Vita is een speels vrouwelijk en bloemig vrouwengeur, die betovert met zijn oosterse kruidige karakter. De lichtjes fruitige en zomerse geurcompositie van de Eau de Toilette straalt een zorgeloos en aangenaam genot uit en geeft de drager een prettig gevoel van welzijn. Dior Dolce Vita wordt geopend door een zomerse lichtinval en spray hoofdnoot met bloemige, kruidige en fruitige geurelementen.

Een akkoord van perzik, citroen en limoen omringt de delicate vrouwelijke geur van rozen en lelies, afgerond met een delicate kruidige cardamom noot. De hartnoot van de bloemige Dior geur wordt ook gedomineerd door fruitige en bloemige elementen. Strong lila aroma' s, lelies en magnolias creëren een warme en sensuele geur, omringd door rijpe abrikozenaroma' s, kaneel en Braziliaans palissanderhout.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dior Dolce Vita is afgerond met een fijne, pittige en licht kruidige basisnoot bestaande uit sandelhout, cederhout, vanille en exotische kokosnootsmaak. Dior Dolce Vita werd in 1994 opgericht door de twee Franse parfumeurs Pierre Bourdon en Maurice Roger. Dior Dolce Vita was een onbezorgd maar sensueel vrouwelijke geur voor vrouwen.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Dolce Vita
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Dolce Vita wat een heerlijke geur!
Ik gebruik al langere tijd Dolce Vita van Christian Dior, het is zeg maar mijn persoonlijke geur geworden. Het verveelt nooit. Mijn man brengt het vaak voor me mee van zijn vliegreizen. Het is kruidig, gedistingeerd. Tegelijk heel vrouwelijk en jong.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Dior Dolce Vita

De unieke geur in de Dior Dolce Vita reeks werd ontwikkeld door parfumeur Pierre Bourdon en Maurice Roger. Veel liefde in detail, een hoog niveau van creativiteit en hun verbinding met de natuur hebben geleid tot een geur die de harten van vrouwen raakt. Pierre Bourdon kenmerkt zich door zijn bijzondere gevoeligheid voor de mooie dingen in het leven. Hij werd geboren in 1946 in Parijs, de hoofdstad van Frankrijk. Via zijn vader, de directeur generaal van Christian Dior, kreeg hij al heel vroeg inzicht in de wereld van de parfums.

Voordat hij in 1971 parfumeur werd aan de parfumschool in Roure, studeerde hij politicologie en economie. Na vijf jaar opleiding werkte hij voor het parfumhuis Roure, waar hij de kans kreeg om bekende geuren te creëren zoals Darling of Yves Saint Laurent Kouros. Na een paar jaar verliet hij Roure om succesvol voor verschillende andere bedrijven te werken. Pas in 2014 creëerde hij zijn eigen lijnen, die vrij waren van specificaties.

Maurice Roger, die ook sterk betrokken was bij de creatie van de parfumserie Dior Dolce Vita, werd op 8 juni 1964 geboren in Vanne, een klein stadje in Frankrijk. Zijn schoolcarrière begon in 1970 aan de Claude Marquettenschool en werd in 1975 voortgezet aan het College Saints Anges in Pontivy. Daarna ging hij door op het Lycée Saint-Joseph tot 1982, waar hij van 1985 tot 1988 zijn supervisor kon worden. Hij studeerde Musicologie in 1988 af aan de Haute-Bretagne Universiteit in Rennes. Met zijn flair voor een goede geur en zijn unieke creativiteit, was hij in staat om geuren te creëren die nog steeds zeer populair zijn vandaag.

Fles van Dior Dolce Vita glanst in kostbaar goud

De Dior damesgeur Dior Dolce Vita-fles is ontworpen om het lichte, sensuele en vrouwelijke karakter van de Eau de Toilette te combineren. De round glas flacon is voorzien van halfronde insluitsels rondom, waardoor de lichtgele vloeistof van de geur op een bijzonder veelzijdige manier kan schitteren. De hals van de Dior Dolce Vita flacon bestaat uit een gouden halsband, die eruit ziet alsof hij is gemaakt van verschillende gouden ringen.

Het edele beeld wordt afgerond met een even gouden sproeikop, die omgeven wordt door een transparante bolvormige kap. De jewelry flacon is verpakt in een zongeel kartonnen doosje, waarvan het onderste deel zwart gekleurd is. De Dior Dolce Vita kartonnen verpakking is ook gedecoreerd in het midden met een ovaal zwart venster met het opschrift "Dolce Vita" en de handtekening "Christian Dior" in het midden.

Campagne voor Dior Dolce Vita schittert met sensuele beelden

Een prachtig Italiaans liefdeslied creëert een unieke sfeer. De dop van de Dior Dolce Vita fles is versierd met een kristallen bol met kleine cirkels die het silhouet van een vrouw op verschillende manieren reflecteren. De silhouetten worden waargenomen door een elegante vrouw die vanuit een liggende positie in de fles kijkt en dan haar ogen sluit, misschien om een droom te ervaren. In haar dromen kan ze zichzelf of haar dochter ontmoeten en haar kussen op het voorhoofd.

De kristallen bol begint te draaien en toont het uitzicht van een grote hal met twee personen. De hal is gedecoreerd met volumineuze kroonluchters, die het baden in subtiel licht. De twee elegant geklede mensen aan de rand van de hal hebben alleen maar oog voor zichzelf. Ze bewegen sierlijk en met langzame bewegingen op de maat van de muziek. Ze raken elkaar niet met hun handen aan, maar een intense nabijheid is voelbaar als hun lichaam dicht bij elkaar glijdt.

De fles van de Dior Dolce Vita parfumserie staat in het midden van de grote ruimte en lijkt bijna klein en onopvallend. Maar de gouden inhoud laat het schijnen en werpt schaduwen zodat het een vast centrum in deze kamer wordt. Het paar, dat nu alleen nog in de schaduw te zien is, komt aan het eind van het lied weer heel dichtbij en verenigt zich voor een intense kus en een tedere touch van hun kant.