Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Dolce Vita

uitverkocht producten +

De geur +

Dior Dolce Vita, de bloemrijke zoete geur voor de vrouwen

Dior Dolce Vita is een speels vrouwelijk en bloemig vrouwengeur, die betovert met zijn oosterse kruidige karakter. De lichtjes fruitige en zomerse geurcompositie van de Eau de Toilette straalt een zorgeloos en aangenaam genot uit en geeft de drager een prettig gevoel van welzijn. Dior Dolce Vita wordt geopend door een zomerse lichtinval en spray hoofdnoot met bloemige, kruidige en fruitige geurelementen.

Een akkoord van perzik, citroen en limoen omringt de delicate vrouwelijke geur van rozen en lelies, afgerond met een delicate kruidige cardamom noot. De hartnoot van de bloemige Dior geur wordt ook gedomineerd door fruitige en bloemige elementen. Strong lila aroma' s, lelies en magnolias creëren een warme en sensuele geur, omringd door rijpe abrikozenaroma' s, kaneel en Braziliaans palissanderhout.

Dior Dolce Vita is afgerond met een fijne, pittige en licht kruidige basisnoot bestaande uit sandelhout, cederhout, vanille en exotische kokosnootsmaak. Dior Dolce Vita werd in 1994 opgericht door de twee Franse parfumeurs Pierre Bourdon en Maurice Roger. Dior Dolce Vita was een onbezorgd maar sensueel vrouwelijke geur voor vrouwen.

Kopnoten:
Perzik
Citroen
Limoen
Lelie
Roos
Kardemom
Hartnoten:
Abrikoos
Magnolia
Lelie
Kaneel
Sering
Braziliaans rozenhout
Basisnoten:
Sandelhout
Cederhout
Kokosnoot
vanille
Parfumeur:
Pierre Bourdon, Maurice Roger
Jaar van uitgave:
1994

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen