Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-21%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Dolce Vita

De geur +

Dior Dolce Vita, de zoete bloemige geur voor vrouwen

Dior Dolce Vita is een speels vrouwelijke en bloemige geur voor vrouwen die betovert met zijn oriëntaalse, kruidige karakter. De licht fruitige en zomerse geurcompositie van de eau de toilette straalt een zorgeloze en plezierige levensvreugde uit en geeft de draagster een aangenaam gevoel van welzijn. Dior Dolce Vita opent met een zomerse, lichte en sprankelende topnoot van bloemige, kruidige en fruitige geurelementen.

Een akkoord van perzik, citroen en limoen omhult de delicaat vrouwelijke geur van rozen en lelies, die wordt afgerond door een delicaat kruidige kardemomnoot. De hartnoot van de bloemige Dior geur wordt ook gedomineerd door fruitige en bloemige elementen. Sterke seringaroma's, lelies en magnolia's creëren een warme en sensuele geur die wordt omringd door rijpe abrikozenaroma's, kaneel en Braziliaans rozenhout.

Dior Dolce Vita wordt afgerond door een subtiel wrange en licht kruidige basisnoot bestaande uit sandelhout, cederhout, vanille en exotische kokossmaken. De luchtige maar sensueel vrouwelijke vrouwengeur Dior Dolce Vita werd in 1994 gecreëerd door de twee Franse parfumeurs Pierre Bourdon en Maurice Roger.

Parfümeur:
Pierre Bourdon, Maurice Roger
Jaar van uitgave:
1994

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten