Deze tussenstop nodigt u uit om een tijdje te blijven hangen

De citroenverse Dior Les Escales Escale à Portofino werd in 2008 gelanceerd. Het Les Escales-assortiment omvat ook drie andere geuren die tussen 2009 en 2012 op de markt zijn gebracht. Ze hebben allemaal gemeen dat het frisse en citrusgeuren zijn, allemaal gecreëerd door François Demachy.

De Dior parfumeur Les Escales Escale à Portofino koos voor een topnoot van Calabrische bergamot, Siciliaanse petitgrain en Italiaanse citroen. De hartnoot gaat verder met aromatische bittere amandelen, kruidige jeneverbessen en fijne oranjebloesems. Afgewerkt Les Escales Escale à Portofino met Dior zachte komijn, harsachtige galbanum, witte muskus, cipres en ceder.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De naam Escale à Portofino kan worden vertaald als 'tussenstop in Portofino'. Maar ik Dior stop Les Escales Escale à Portofino niet bij een tussenstop. Met deze geur wil je je laten verwennen, verwennen en je gewoon meevoeren naar de zomerdag. De parfumeur is Dior Les Escales Escale à Portofino erin geslaagd om de geuren van de Italiaanse Rivièra in een fles te vullen, zodat men deze heerlijke lichtheid van het zijn met één overal mee kan nemen. De geur is expressief, langhoudend en toch heerlijk licht en absoluut geschikt voor dagelijks gebruik.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Les Escales Escale à Portofino
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Perfecte begeleider voor warme dagen
Wat moet ik zonder Escale à Portofino op hete dagen? Het verfrist heerlijk. Zo sappig alsof je in een sinaasappel bijt. Een keer spuiten en je voelt je op reis naar Zuid-Italië. Klassiek mediterraan chique! Heerlijk!

De Heer van Dior Geuren

François Demachy is niet alleen verantwoordelijk Dior Les Escales Escale à Portofino voor De Fransman, geboren in Cannes in 1949Dior . Daarom wordt François Demachy een steeds zeldzamer beroepsgroep. Er zijn nog maar weinig merken die zich de luxe van een exclusieve huisparfumeur veroorloven, Dior maar François Demachy is al vele jaren samen.

Om zijn studies te kunnen betalen, zocht François Demachy een baan bij de grondstoffenfabriek van Mane Parfums. Zijn studie en zijn werk gaan hand in hand, maar hij werd steeds dieper in de fascinerende wereld van de geuren getrokken en sloot zich in 1972 aan bij de Charabot parfumschool. Vijf jaar later nam Henri Robert, toen nog verantwoordelijk bij Chanel, hem in dienst voor dit merk. Hij verbleef bijna 30 jaar bij Chanel, onder andere bij Jacques Polge. Maar in 2006 trad hij in dienst bij het bedrijf Dior en begon een uiterst vruchtbare samenwerking.

Zijn prestaties omvatten niet alleen geuren voor Acqua di Parma, Chanel, Givenchy of Kenzo. Hij heeft een revolutie teweeggebracht in de parfumindustrie Dior door leidinggevenden Dior van het bedrijf het verleden van het merk in herinnering te brengen. Op zijn instigatie werd de kasteelachtige villa van oprichter Christian Dior teruggekocht, rijkelijk gerestaureerd en ingericht als parfumlaboratorium. François Demachy zorgt er ook voor dat er opnieuw bloemen Dior worden geplant, dat er duurzaam wordt gewerkt en dat er slechts enkele handgeplukte leveranciers voor het bedrijf mogen Dior werken.

Het succes bewijst hem gelijk, want naast Dior de parfumeur Les Escales Escale à Portofino is hij verantwoordelijk voor meer dan 110 geuren. Ze brachten het merk Dior terug naar de top van de geurenwereld.

Een eenvoudige vorm met verfijning

Op het eerste gezicht ziet de Dior Les Escales Escale à Portofino fles er klassiek en eenvoudig uit: een cilinder met cilindrische dop. Maar als je beter kijkt, ontdek je de breuken van het glas, die de goudgele geur binnenin een prachtig frame geven. De sluiting is van zilver en met kleine lijnen, onder andere in ruitvorm, afgewisseld. Het is dus een perfecte match voor de eenvoudige en toch uitvoerig vervaardigde fles Dior Les Escales Escale à Portofino .

Helaas is niet bekend wie de fles van de Escale serie heeft ontworpen, maar met hun geuren geven ze een zeer harmonieus totaalbeeld. Zowel de Dior fles Les Escales Escale à Portofino als de geur zelf staan voor understatement, voor eenvoudige elegantie die het zonder grote gebaren doet. Een goede geur heeft niets meer nodig om de harten van mannen en vrouwen te flatteren. Omdat Dior het een damesgeur Les Escales Escale à Portofino is die heren graag ruiken op hun geliefde.

Een reis begint

Met de geuren uit het Escales-gamma nodigt het u Dior uit voor een reis. Het onmiskenbare en onvergetelijke landschap van de Italiaanse Rivièra met zijn fantastische uitzichten over rotsachtige kusten. De blauwe zee sprankelt onder de zon, de prachtige zandstranden en de pittoreske kustplaatsen die hun charme hebben weten te behouden.

Dit alles was de inspiratiebron voor de serie Les Escales, waaronder Dior Les Escales Escale à Portofino natuurlijk ook de halte Portofino. De andere geuren stoppen in Parati, Pondichery en de Marquesas eilanden.

Het is bijna onmogelijk om deze verscheidenheid aan indrukken in één clip vast te leggen. Toch Les Escales Escale à Portofino zijn er voor u Dior betoverende foto's die een overzicht geven van de hoogwaardige componenten van de geur en ook het model van de fotocampagne laten zien. Je ziet haar kortstondig in scène worden gezet op een romantische oude witmarmeren trap. Met haar oversized hoed en Capri-broek spreekt ze de vrienden van de retrostijl aan, terwijl ze licht dromerig in de camera kijkt.

De reclameslogan voor Dior Les Escales Escale à Portofino de andere Escales geuren is "Une Essence". Un Voyage", een geur, een reis. Met deze geuren Dior willen we het lichte gevoel van een zomerse dag aan zee, onder de vruchtdragende citrusbomen, naar werk en vrije tijd brengen. Zelfs als u nog nooit eerder in de Riviera bent geweest, kunt u de heerlijke geur van de Dior Riviera combineren Les Escales Escale à Portofino met deze beelden, die iedereen kent en u uitnodigt om te dromen.