Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Les Escales Escale à Portofino

De geur +

Deze tussenstop nodigt u uit om een tijdje te blijven hangen

De citroenverse Dior Les Escales Escale à Portofino werd in 2008 gelanceerd. Het Les Escales-assortiment omvat ook drie andere geuren die tussen 2009 en 2012 op de markt zijn gebracht. Ze hebben allemaal gemeen dat het frisse en citrusgeuren zijn, allemaal gecreëerd door François Demachy.

De Dior parfumeur Les Escales Escale à Portofino koos voor een topnoot van Calabrische bergamot, Siciliaanse petitgrain en Italiaanse citroen. De hartnoot gaat verder met aromatische bittere amandelen, kruidige jeneverbessen en fijne oranjebloesems. Afgewerkt Les Escales Escale à Portofino met Dior zachte komijn, harsachtige galbanum, witte muskus, cipres en ceder.

De naam Escale à Portofino kan worden vertaald als 'tussenstop in Portofino'. Maar ik Dior stop Les Escales Escale à Portofino niet bij een tussenstop. Met deze geur wil je je laten verwennen, verwennen en je gewoon meevoeren naar de zomerdag. De parfumeur is Dior Les Escales Escale à Portofino erin geslaagd om de geuren van de Italiaanse Rivièra in een fles te vullen, zodat men deze heerlijke lichtheid van het zijn met één overal mee kan nemen. De geur is expressief, langhoudend en toch heerlijk licht en absoluut geschikt voor dagelijks gebruik.

Kopnoten:
Bergamot
Petitgrain
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jeneverbes
Amandel
Basisnoten:
Ceder
Cipres
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Les Escales Escale à Portofino met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Vight1985
Perfecte begeleider voor warme dagen

Wat moet ik zonder Escale à Portofino op hete dagen? Het verfrist heerlijk. Zo sappig alsof je in een sinaasappel bijt. Een keer spuiten en je voelt je op reis naar Zuid-Italië. Klassiek mediterraan chique! Heerlijk!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-26%1