Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Dior Sauvage

Dior Sauvage, de sappige geur van verse heren

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is al goed op weg om een echte klassieker te worden. Dior Het Sauvage heeft alles wat een mannenparfum nodig heeft. De aromatische essentie betovert met zijn stralend sappige frisheid en is tegelijk mannelijk als bijna geen ander elixer.

Dat was ook het plan, toen Dior de mannengeur naar buiten kwam. François Demachy, parfumeur-créateur van het luxelabel, had een essentie voor ogen die ruw maar toch elegant zou zijn. Zo werden de geschikte ingrediënten geselecteerd volgens de hoogste normen. De topnoot opent Sauvage met verse Calabrische bergamot in combinatie met verleidelijke lavendel en Szechuan peper. In de hartnoot komen roosgeranium en roze peper samen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dankzij Vetiver, Patchouli, Ambrox en Elemiharz eindigt de creatie houtachtig. De ontwikkeling werd geïnspireerd door weidse landschappen, bedekt met een azuurblauwe lucht, en inspireerde de Schepper. Zo is de unieke geurmix ontstaan, die lijkt op een indrukwekkend natuurspektakel.

Sterparfumeur Francois Demachy creëerde Dior Sauvage

Sinds 2006 is de Fransman Francois Demachy, de maker van Dior Sauvage, werkzaam als parfumeur bij Dior. Net als veel van zijn collega's die opgroeiden in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk, waren geuren en smaken al op jonge leeftijd een van zijn passies. Demachie heeft altijd de edelste ingrediënten in het hart - tot op de dag van vandaag.

"Mijn functie is om al deze prachtige materialen te verfijnen. Bij Dior is de kwaliteit consistent: Dat is onze signatuur," legt hij zijn werk in het luxe huis uit. Bij Dior vond Demachy de beste omstandigheden met een enorm geurlaboratorium waar duizenden grondstoffen worden opgeslagen. Dior Sauvage is voor zijn uitvinder een essentie, gemaakt van "zeldzame ingrediënten" en dus een "olfactorische samenstelling die geen grenzen kent".

Francois Demachy ontwikkelde niet alleen geuren voor Dior, maar ook andere merken deden een beroep op zijn unieke vaardigheden, waaronder grote namen als Emilio Pucci (Vivara Silver Edition, Vivara), Fendi (Palazzo, L`Acquarossa, Fan di Fendi Eau Fraìche, Fan di Fendi), Givenchy (Dahlia Noir Le Bal, Dahlia Noir L`Eau), Emanuel Ungaro (Ungaro pour L`Homme, Ombomme). Hij creëerde echter veruit de meeste geuren voor Dior. Deze omvatten Dior Miss Dior Le Parfum, Miss Dior Eau Fràiche, Miss Dior Chèrie, Midnight Poison, Hypnotic Poison Elixir en de luxe La Collection Privèe met de exclusieve geuren Vetiver, Patchouli Imperial, Mitzah en Leather Oud.

Flesje van Dior Sauvage inspireert in mannelijke uitstraling

Sterrenparfumeur Francois Demachy Sauvage had een duidelijke visie in de ontwikkeling van deze Dior geur. "Mijn uitgangspunt bij het maken van dit Sauvage alles was de man. Een oprechte, vanzelfsprekende mannelijkheid. Zoals het beeld van een man die de mode niet volgt en tijdloos is," zegt de meester. De consequent mannelijke fles zet de geschiedenis van de geur voort met zijn unieke eenvoud.

De flacon is niet alleen de container van de essentie, maar weerspiegelt ook zijn ziel. Het ronde silhouet staat in direct contrast met de ruwe, mannelijke geur.

De kleur van het glas is subtiel zwart, wordt lichter naar de vloer toe, verandert eerst in rokerig donkerblauw en eindigt dan in mysterieuze transparantie. Een gekrulde zwarte laksluiting en het gegraveerde CD-logo vervolledigen Sauvage het unieke karakter van de Eau de ToiletteDior . De voorkant van de fles is versierd met de opvallende "Sauvage "-belettering.

De ster Johnny Depp van Hollywood is het adverterende gezicht van Dior Sauvage

Het lijdt geen twijfel dat zo'n buitengewone geur als Dior Sauvage ook een buitengewone reclame gezicht vereist. Hollywoodster Johnny Depp had gelijk bij Dior. De acteur bevindt zich in een ruige en rotsachtige omgeving die het parfum al geïnspireerd heeft. Het indrukwekkende landschap wordt gedomineerd door een azuurblauwe lucht - een gevoel van vrijheid en avontuur opent. Johnny Depp's look past perfect in het plaatje. Zijn schommelende houding, zijn armen bedekt met tatoeages en hangend met opvallende sieraden, lijkt in absolute harmonie met wat hem omringt op dit moment.

Hollywood liefje en rockrebel Johnny Depp is de menselijke belichaming van de geur Sauvage. De geur versmelt ermee en zit vol mannelijkheid, verlangen en rebellie.

Verantwoordelijk voor deze bijzondere campagne is sterfotograaf Jean-Baptiste Mondino. In de commerciële clip laat hij Depp's rokerige stem horen: "Ik moet hier weg. Welke kant moet ik op? Ik weet het niet. De acteur krijgt in een Ford Mustang in zijn rol, vlucht de scène zonder te weten waar hij gaat. Zijn pad leidt hem uiteindelijk de woestijn in, waar hij zijn dierlijke kant terugkaatst. Na zijn metamorfose kan Johnny Depp eindelijk laten zien wie hij werkelijk is.

Johnny Depp promoot een parfum waarvan de frisse, kruidige mengeling al miljoenen mannenharten heeft gekost. De creatie dankt dit ook aan de verkwikkende frisheid, die wordt gevormd door de combinatie van bergamot en roze peper.