Geen resultaten resultaat: resultaten:

Sappig fris en kruidig tegelijk: de topnoot verwent de zintuigen met de ongebruikelijke combinatie van bergamot en Szechuan peper. Ook het hart is met rozengeranium en roze peper een mengsel van zachte en kruidige akkoorden. Vetiver, Patchouli, Ambrox en Elemiharz vervolledigen de compositie.

Dior Sauvage kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Sauvage, de sappige geur van verse heren

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is al goed op weg om een echte klassieker te worden. Dior Het Sauvage heeft alles wat een mannenparfum nodig heeft. De aromatische essentie betovert met zijn stralend sappige frisheid en is tegelijk mannelijk als bijna geen ander elixer.

Dat was ook het plan, toen Dior de mannengeur naar buiten kwam. François Demachy, parfumeur-créateur van het luxelabel, had een essentie voor ogen die ruw maar toch elegant zou zijn. Zo werden de geschikte ingrediënten geselecteerd volgens de hoogste normen. De topnoot opent Sauvage met verse Calabrische bergamot in combinatie met verleidelijke lavendel en Szechuan peper. In de hartnoot komen roosgeranium en roze peper samen.

Dankzij Vetiver, Patchouli, Ambrox en Elemiharz eindigt de creatie houtachtig. De ontwikkeling werd geïnspireerd door weidse landschappen, bedekt met een azuurblauwe lucht, en inspireerde de Schepper. Zo is de unieke geurmix ontstaan, die lijkt op een indrukwekkend natuurspektakel.

Kopnoten:
Bergamot van Calabrië
Lavendel
Szechuan peper
Hartnoten:
Rose Geranium
Roze Peper
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli
Ambrox
Elemihars hars

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
17 377
toepassen
vandaag tot-24%1