Gegevensoverzicht Dior Homme

Productsoort:Herenparfum
Merk:Dior
Officiële website:www.dior.com
Parfumeur:Olivier Polge
Jaar van uitgave:2005

Wanneer fijn hardhout en sensueelbloemig samenkomen: Dior Homme speelt met clichés

Een parfum dat met contrasten speelt en alle conventies op hun kop zet: Dior Homme laat traditie en moderniteit zo vakkundig met elkaar botsen dat er een explosieve maar heerlijk harmonieuze mix ontstaat. Poederachtig, houtachtig, bloemig en luxueus - deze klassieke geur biedt alle facetten van mannelijkheid terwijl het tegelijkertijd opnieuw wordt uitgevonden.

Geen verrassing voor een internationaal succesvol luxe merk als Dior, want dit label staat als geen ander voor creativiteit ver van de mainstream. De parfumserie Dior Homme is hiervan het heerlijk geurende bewijs. De topnoten van bergamot, salie en lavendel zijn betoverend bloemig. Iris, amber, cacao en kardemom in de hartnoot zorgen voor een muskusachtige sfeer.

Dior Homme is afgerond en verder verfijnd in de basisnoot door patchouli, vetiver en leer, die de geur een fijne-wobbige noot geven. Dior Homme is niet alleen mannelijk, deze mix van ingrediënten is visionair en ongelooflijk creatief. De in 2005 gelanceerde creatie is uitgegroeid tot een klassieker die staat voor een onweerstaanbaar mannelijk charisma.

Met zijn sensuele uitstraling, de frisheid van een weelderig boeket bloemen in combinatie met ongebreidelde levensvreugde, geeft deze geur elke man een extra dosis zelfvertrouwen en betovert de vrouwelijke zintuigen.

Kopnoten:Bergamotte, Lavendel, Salbei
Hartnoten:Kakao, Iris, Amber, Kardamom
Basisnoten:Patchouli, Vetiver, Leder
Geurnoten:bloemig, houtachtig, muskus

Duidelijke vormen en nobele details - Dior Homme werd gegoten in een spannend design

Dior Homme is een geurcombinatie die zich niet aan de regels wil houden. Geen mannelijk cliché, geen traditie van steenhouwen die dit parfum niet ondersteboven heeft gekeerd en zo het parfum van mannen heeft geherinterpreteerd. Als u een weelderige fles verwachtte die bij u paste, zal Dior u een betere fles leren. De bijbehorende glazen fles is ontworpen met terughoudendheid.

De creatieve geesten van de luxegroep hebben niet gespaard op spannende details. De toeschouwer wordt eerst getroffen door heldere, eenvoudige lijnen die staan voor het typisch mannelijke. Maar de soberheid wordt doorbroken met behulp van een amberkleurige vloeistof die door het transparante glas heen schijnt. Een ongelooflijk mooie look die de fles een vleugje glamour geeft.

Bij nader inzien komt een zwarte buis in de essentie terecht. Nog een extraatje dat een prachtig contrast creëert - niet alleen qua kleur. Een zwarte sluiting kronen het ontwerp. De naamborden in het onderste deel van de container zijn ook discreet maar nobel.

Dior Homme is bestseller op het gebied van mannengeuren, niet in het minst dankzij de details. Maar hoewel populair bij velen, de schepping heeft geen behoefte aan currying gunst. Hier werd de moed om iets nieuws te durven beloond - verre van de gebruikelijke clichés.

Klantbeoordelingen van Dior Homme

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

De laatste beoordeling van Dior Homme Aftershave Lotion (100 ml) door op

Bij mijn gevoelige huid is het echt moeilijk om iets passends te vinden. Dior verdraagt mijn huid bijzonder goed. Mijn huid voelt er veel beter door en ziet ook beter uit.

meer 3 Klantrecensies voor Dior Homme Aftershave Lotion (100 ml)

De laatste beoordeling van Dior Homme Eau de Cologne Spray (75 ml) door op

Geen zware, zoete aroma's die na het opdoen hun karakter verliezen, maar heerlijke citrusachtige geuren en heerlijk na het sporten. Dat is precies mijn stijl: niet opdringerig, elegant en discreet op de achtergrond. ;-)

meer 3 Klantrecensies voor Dior Homme Eau de Cologne Spray (75 ml)

De laatste beoordeling van Dior Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) door op

Ik gebrui de geur al voor de 4e keer. Supergeur! Hij ruikt lekker zoet en vrouwen worden zwak bij deze geur ;-) Een absolute must voor iedere man!

meer 3 Klantrecensies voor Dior Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

Meer producten van Dior

Naast Dior Homme vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: