Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het succesrecept van Dior Homme klinkt even eenvoudig als geniaal: neem de gangbare clichés over mannelijkheid en stijl en herdefinieer beide volledig.

Dior Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Homme is gewoon ondenkbaar

In 2020 herintroduceert het grote merk Dior het mannenparfum Dior Homme. De houtachtige en frisse geur straalt een stille elegantie en een fijne mannelijkheid uit die perfect past bij de verzorgde man van vandaag. Men moet deze moderne versie van Dior Homme echter niet verwarren met de geur uit 2005. Een blik op de formulering leert dat de nieuwe formule fundamenteel anders is.

De moderne Dior Homme Eau de Toilette opent nu met topnoten van roze peper, elemihars en bergamot. Patchoeli en Atlasceder verschijnen in de hartnoten voordat de basis speelt met vetiver uit Haïti en muskus. Met deze eau de toilette brengt Dior de mannengeurlijn op de nieuwste stand.

Dior Homme is een echte allrounder, die zowel je eigen zintuigen als die van de ander flatteert, en die even geschikt is overdag als op warme zomer- of herfstavonden. Of het nu in de vrije tijd of op het werk is, Dior Homme by 2020 is de perfecte metgezel. De eau de toilette is fris en licht, maar heeft iets verleidelijks. Je wilt deze casual elegante, mannelijke geur gewoon de hele tijd dragen.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
elemihars
Hartnoten:
Patchoeli
atlasceder
Basisnoten:
muskus
Haïtiaanse vetiver
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2020

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Annown
Fris en Sportief

Geen zware, zoete aroma's die na het opdoen hun karakter verliezen, maar heerlijke citrusachtige geuren en heerlijk na het sporten. Dat is precies mijn stijl: niet opdringerig, elegant en discreet op de achtergrond. ;-)

Commentaar van Soffeas
De beste geur die ik ken!

Ik had er al vaak van gehoord maar kon me de hype rond dit parfum niet voorstellen, vooral omdat hij zo duur is in vergelijk met Jean Paul Gaultier bijvoorbeeld. Dit parfum is echter iedere euro waard! Van mijn vriendin mag ik geen andere geur meer dragen :-P

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Homme in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-27%1