Geen resultaten resultaat: resultaten:

Dior Homme - een unieke geur die net zo elegant is als de mode van het luxe-label. Met zijn parfum heeft House Dior de lat hoog gelegd.

Het recept voor succes klinkt net zo eenvoudig als het klinkt ingenieus: neem de gebruikelijke clichés over mannelijkheid en stijl en herdefinieer beide volledig. Het resultaat is een mannelijk parfum, dat een enigszins poederige geur heeft in zijn kruidige noten, maar altijd mannelijk blijft in zijn kern.

Dior Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Wanneer fijn hardhout en sensueelbloemig samenkomen: Dior Homme speelt met clichés

Een geur die speelt met tegenstellingen en alle conventies op z'n kop zet: Dior traditie Homme en moderniteit botsen zo kundig met elkaar dat er een explosieve maar wonderbaarlijk harmonieuze mix ontstaat. Poederachtig, houtachtig, bloemig en luxueus - de geurklassieker biedt alle facetten van mannelijkheid en vindt ze tegelijkertijd volledig opnieuw uit.

Dior Geen verrassing voor een internationaal succesvol luxemerk als dit, want dit label staat als geen ander voor creativiteit ver verwijderd van de mainstream. De geurserie Dior Homme is het heerlijke geurproefje. De topnoot is betoverend bloemig met bergamot, salie en lavendel. Iris, amber, cacao en kardemom in de hartnoot zorgen voor een muskusachtige sfeer.

Patchouli, vetiver en leer ronden de Dior basisnoot af en verfijnen Homme deze verder, waardoor de geur een fijne houtachtige noot krijgt. Dior Deze mix van ingrediënten Homme is niet alleen mannelijk, het is visionair en ongelooflijk creatief. De creatie, gelanceerd in 2005, heeft zich ontwikkeld tot een klassieker die staat voor onweerstaanbare mannelijkheid.

Met zijn sensuele uitstraling, de frisheid van een weelderig boeket bloemen in combinatie met ongebreidelde levensvreugde, geeft deze geur elke man een extra vleugje zelfvertrouwen en betovert de vrouwelijke zintuigen.

Kopnoten:
Bergamot
Lavendel
Salie
Hartnoten:
Cacao
Iris
Amber
Kardemom
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
leder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Nellove van 25. oktober 2014
zeer kalmerend

Bij mijn gevoelige huid is het echt moeilijk om iets passends te vinden. Dior verdraagt mijn huid bijzonder goed. Mijn huid voelt er veel beter door en ziet ook beter uit.

Commentaar Annown van 28. september 2014
Fris en Sportief

Geen zware, zoete aroma's die na het opdoen hun karakter verliezen, maar heerlijke citrusachtige geuren en heerlijk na het sporten. Dat is precies mijn stijl: niet opdringerig, elegant en discreet op de achtergrond. ;-)

Commentaar Bizin1963 van 15. augustus 2014
supergeur

Ik gebrui de geur al voor de 4e keer. Supergeur! Hij ruikt lekker zoet en vrouwen worden zwak bij deze geur ;-) Een absolute must voor iedere man!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 345
toepassen
vandaag tot-21%1