Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Dioressence is female en straalt de magie uit van het Oosten. De weelderige nuances, afgerond met kruidige noten, fascineren en omringen de draagster van elegante damesgeur met een onweerstaanbare noot. De mysterieuze sensualiteit, de passie en het gevoel van warme zon op je huid maken Dior Dior Dioressence een zeer exclusieve en onvergelijkbare geur uit het huis van Dior. Geranium, kaneel en patchoeli domineren de geur en verenigen zich in een harmonieuze symbiose die onweerstaanbaarheid aanmoedigt en de aandacht vestigt op de drager van deze geur. De betoverende geur bestaat al sinds 1979 en is onveranderd gebleven tot op de dag van vandaag en wordt geliefd bij mannen en vrouwen. Als YOU Dior Diorioressence draagt, wordt ze onweerstaanbaar voor HIM en toont ze zichzelf mysterieus, luxueus en van een onvergelijkbare charme. Verhalen uit 1001 Nachten omringen de drager van het parfum en wikkelen haar in een zijdezachte laag glamour. Dior Dioressence staat voor karakter en zelfvertrouwen, sensualiteit en pure verleiding. De combinatie van aldehyden, sinaasappel, fruitige noten, patchouli, groene noten en bergamot in het hoofd, anjerose, tuberoos, kaneel, violet, iriswortel, jasmijn, ylang-ylang, roos en geranium in het hart en de muskus, patchouli, benzoën, vanille, eikenmos, vetiver en styrax in de basis betoveren de betovering. Met Dior Dioressence is de mystieke Oriënt binnen handbereik en presenteert een mysterie dat de drager onweerstaanbaar maakt en haar tot het brandpunt van elke samenleving maakt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur

De neus achter Dior Dioressence is niemand minder dan de ster parfumeur Guy Robert. Hij werd geboren in Frankrijk en ontdekte al vroeg zijn liefde voor parfum. Zijn intuïtie, creativiteit en unieke geuren hebben hem tot President van de Society Parfumeure in Frankrijk gemaakt. Zijn zeer beroemde geuren zijn onder andere Monsieur Rochas von Rochas, Gucci No. 1 uit Gucci, maar ook goud uit Amouage en natuurlijk Dior Dioressence voor het parfumhuis Dior. In 2012 overleed parfumeur Robert en liet niet alleen de vele elegante geuren achter, maar ook veel verdriet in parfumhuisjes en de hogere klasse samenleving.

De fles

De Dior Dior Dior Dioressence fles komt in een klassieke look en charmeert niet door filigraan en expliciete versieringen, maar door zijn aanwezigheid, die ondanks zijn eenvoudige structuur spreekt van delegantie en luxe. In een halfronde, rechte vorm komt de fles uit de monumentale glazen bodem. Het deksel is ook gemaakt van helder glas, zodat de hals, die goudkleurig als de zon straalt, discreet maar onmiskenbaar door de sluiting schijnt en de perfectie van deze fles afrondt. De sluiting zelf is ook rond, die in een halve cirkel naar boven uitloopt en doet denken aan de zon aan de horizon, maar ook aan vrouwelijkheid. Luxe hoeft niet per se het middelpunt van de aandacht te zijn met expliciete versieringen, maar wordt weerspiegeld in de klassieke eenvoud van deze fles, die perfect de geur van Dior Dior Dioressence en zijn eigenaardigheid weerspiegelt.

De reclame

De geur doet zonder reclamecampagne. Als er een campagne zou zijn voor Dior Dioressence, dan zou het moeten spelen in de verhalen uit 1001 Nachten en zou het vol zijn van geheimen en magische momenten. Omdat een geheim niet in picturale vorm kan worden gepresenteerd, heeft Dior zich onthouden van een expliciete campagne en een beroep gedaan op de verbeelding van liefhebbers van luxueuze, oosterse geuren. Dior Dioressence brengt veel verbeelding in het spel en creëert een basis om de ster te worden van een reclamecampagne, die direct in het hoofd opduikt en je meeneemt in een wereld waarin verleiding en sensualiteit domineren en de gedachten draaien om momenten die niet van tevoren te voorzien zijn en dus zorgen voor verrassingen en levensvreugde.