Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Diorella

uitverkocht producten +

De geur +

Dior Dior ella - elegantie tussen bloemen en sappige vruchten

Het bloemig-fruitige parfum Dior Dior ella, gelanceerd in 1972, is een van de meest populaire en succesvolle vrouwelijke geuren van het Franse couture label. De originele chypre compositie krijgt zijn fascinatie door de zelfbewust elegante intensiteit, frisheid en zuiverheid van zijn noten. Zoals nauwelijks andere vrouwenparfums scoort ze met een unieke elegantie, wat van elke voorstelling een evenement maakt. De nieuwe editie van het parfum, gepresenteerd in 2009, bevat een nieuwe formulering en een gemoderniseerde fles, maar laat de populaire geurakkoorden onveranderd. Het is Dior geïntegreerd in de lijn Les Créations de Monsieur.

Dior Dior ella opent met een pittige frisheid met accenten van bergamot, Siciliaanse citroen en sappige meloen. De kruidige basilicumnoten stimuleren de zintuigen en de groene noten doen denken aan het jonge meigroen van de lindeboom. De delicate, verleidelijk geurende bloemen van cyclamen, anjer, jasmijn en roos maken het hart van het parfum onmiskenbaar. Het honingzoete aroma van kamperfoelie zorgt ervoor dat het bloemenakkoord er bijzonder elegant uitziet. De bloesemronde wordt nog eens versterkt door rijpe perzik, die de zintuigen meevoert naar een paradijselijke tuin van bloemen en vruchten. Elegantie is ook de verplichting van de basisnoot, waardoor de geur bedrieglijk, maar onopvallend kan eindigen. Fijn eikenmos wordt ondersteund door de veelzijdige groene en delicate fruitige aroma's van patchoeli en vetiver. Warme, zachte muskus voegt een vleugje subtiele sensualiteit toe.

Kopnoten:
Basilicum
Bergamot
Groene Accenten
Meloen
Citroen
Hartnoten:
Cyclamen
tuinanjer
Kamperfoelie
Jasmijn
Perzik
Roos
Basisnoten:
Eikenmos
muskus
Patchoeli
Vetiver
Parfumeur:
Edmond Roudnitska
Jaar van uitgave:
1972

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen