Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Dior Eau Sauvage Extrême is de moderne versievan het klassieke parfum Eau Sauvage Dior uit 1966. Een geur die krachtig houtachtig, aromatisch en zeer hedendaags is. De toptoon wordt gedomineerd door bergamot, basilicum en Siciliaanse citroen. De vruchtenschil van de citroen wordt koud geperst om een extract te verkrijgen dat gebruikt wordt in Eau Fraiches, Kolognes en andere geuren. Op deze manier ontwikkelt het zijn hele versterkende en impulsieve verfijning. De hartnoot bevat een iriswortel, jasmijn, rozemarijn, sandelhout en lavendel. De lavendelgeur wordt geïntensiveerd door cumarine. Cumarin is verantwoordelijk voor de typische hooigeur bij het drogen van planten en komt alleen vrij wanneer de plant beschadigd of beschadigd is. vrijkomen bij het drogen. Cumarine wordt verkregen door stoomdistillatie van vers geoogste bloemen en kan aan parfums worden toegevoegd. Eau Sauvage Extrème is gebaseerd op warme, houtachtige akkoorden van amber, eikenmos, muskus, patchoeli en cederhout. De cedernoot van Eau Sauvage Extrème wordt verkregen uit cederhout uit Virginia De door stoomdistillatie verkregen essentie ontvouwt de kruidige, verkwikkende noten en geeft de fijne, edele, nobele geur vrij. Eau Sauvage is veel meer dan alleen maar de intensievere variatie van de klassieker. Alle aantekeningen zijn op een volledig nieuwe manier geïnterpreteerd. Francois Demachy, parfumer-creator bij Dior zegt:"Toen ik aan de Eau Sauvage Extrème begon te werken, wist ik dat ik twee dingen moest houden om trouw te blijven aan Eau Sauvage: dezelfde sprankelende en originele topnoot en een onderscheidende nasmaak. En net als alle Dior Herrren geuren, had ik een bloemige noot nodig; Ik behield de jasmijn in de eerste geur. Het grote nieuws is de houtachtige ondertonen, edel en intensief, die de geur van de oorspronkelijke stoutmoedige geur "omhullen".

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Dior Eau Sauvage Extrême
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Wildwater
Een ervaring als op een wildwaterbaan, of op de Arizona Rivier! Wild, onberekenbaar en onvergeetbaar. Voor individualisten, niets voor softies. Maar voor mannen.

De parfumeur

De parfumeur van Dior Eau Sauvage Extrême is de huisparfumeur van Dior, Francois Demachy. Demachy werd in 1949 in Grasse geboren en studeerde er de geheimen van de parfumproductie. Voor hem zijn de beste ingrediënten en ingrediënten een absolute voorwaarde voor een goed parfum. Hij is een van de beste parfumeurs ter wereld en heeft succesvolle en beroemde geuren gecreëerd als Dior (Miss Dior le Parfum, Miss Dior Eau Fràiche, Miss Dior Chérie, Midnight Poison, Hypnotic Poison Elixir), Emilio Pucci (Vivara Silver Edition, Vivara), Fendi (Palazzo, Fan di Fendi), Givenchy (Dahlia Noir Le Bal, Dahlia Noir LÈau), Emanuel Ungaro (Ungaro pour L`Homme, en de luxueuze privécollectie voor Dior.

De fles

De Dior Eau Eau Sauvage Extrême geurfles wordt gepresenteerd in de typische `fles in een zak` van de klassieker. Sinds 1966 is het ontwerp niet meer veranderd en is het vandaag de dag nog steeds een uitdrukking vast luxe. Het licht schijnt in een zeer bijzondere glans door het prachtige patroon van het glas. De kleuren zijn simpel en puur. Zwart en zilver ondersteunen de klassieke vormgeving nog meer. De beugel is gebaseerd op een oude vingerhoed die Christian Dior altijd gebruikte.

De reclame

Voor de reclamecampagne voor Dior Eau Sauvage Extrême gebruikt Dior beelden van de jonge Alain Delon uit 1966, het jaar waarin de klassieke Eau Sauvage werd gelanceerd. Delon is één van de weinige levende filmlegendes. Mysterieus, elegant en diepzinnig, dit is hoe het perfect de geur belichaamt. De bijna bovennatuurlijke schoonheid onderstreept het tijdloze beeld van het parfum met elegantie en stijl.