Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Dior Pure Poison kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dior Pure Pure Poison, de bloemrijke poederachtige vrouwengeur

Met de geur presenteert Christian Pure Poison Dior een bijna goddelijk vrouwelijk en zeer aantrekkelijk parfum als een openbaring in de kunst van het verleiden. Zoals alle geuren in de Dior Poison collectie, breekt de Dior geur van de vrouw Pure Poison provocerend door het vertrouwde en beweegt zich tussen betovering en verlossing met een spannende geurcompositie. De geur opent met een unieke muskuscompositie samen met witte oranjebloesem en jasmijn een mysterieuze complexe geur die onschuldig lijkt en tegelijkertijd bedwelmend en verrassend betovert de zintuigen.

Een fascinerende geur die de vrouwelijke vrouwelijkheid van vrouwen versterkt. In de topnoot ontvouwt de geurcompositie onmiddellijk de citrusfrisse akkoorden van Calabrische bergamot, harmonieus gecombineerd met Siciliaanse mandarijn, fruitige sinaasappels en exotisch geurende witte jasmijn, die het parfum een delicate, aangename en opvallende frisheid geven. In de hartnoot verspreidt zich de perfecte weelde van de witte bloesem van sinaasappels en gardenia's, waardoor de geur een oosterse, verleidelijke charme krijgt en de fruitige aroma's van de topnoot bloemen worden benadrukt.

In de basis nestelt zich een uitgekiende combinatie van witte muskuscomponenten samen met sandelhout en cederfluweel zacht en soepel rond de aromatische noten van de witte bloemen en rondt de geur sensueel af. De vrouwelijke geur vertegenwoordigt de kunst van het verleiden in zijn puurste vorm!

Kopnoten
Sinaasappel
Mandarijn
Bergamot
Jasmijn
Hartnoten
Gardenia
Neroli
Basisnoten
Sandelhout
Ceder
Amber

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Pure Poison met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Inty1966 van 23. september 2014
topgeur

Het is een heerlijke geur voor het hele jaar. De geur blijft lang hangen, verveelt niet. Het is een aanrader voor personen die van een iets zwaardere geur houden! Ik zelf krijg vaak reacties zoals wat ruik jij lekker en welk merk is dat....?! Ik vind het vervelend als de fles leeg is en dat er niet nog grotere verpakkingen van zijn...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-23%