Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Pure Poison

De geur +

Dior Pure Pure Poison, de bloemrijke poederachtige vrouwengeur

Met de geur presenteert Christian Pure Poison Dior een bijna goddelijk vrouwelijk en zeer aantrekkelijk parfum als een openbaring in de kunst van het verleiden. Zoals alle geuren in de Dior Poison collectie, breekt de Dior geur van de vrouw Pure Poison provocerend door het vertrouwde en beweegt zich tussen betovering en verlossing met een spannende geurcompositie. De geur opent met een unieke muskuscompositie samen met witte oranjebloesem en jasmijn een mysterieuze complexe geur die onschuldig lijkt en tegelijkertijd bedwelmend en verrassend betovert de zintuigen.

Een fascinerende geur die de vrouwelijke vrouwelijkheid van vrouwen versterkt. In de topnoot ontvouwt de geurcompositie onmiddellijk de citrusfrisse akkoorden van Calabrische bergamot, harmonieus gecombineerd met Siciliaanse mandarijn, fruitige sinaasappels en exotisch geurende witte jasmijn, die het parfum een delicate, aangename en opvallende frisheid geven. In de hartnoot verspreidt zich de perfecte weelde van de witte bloesem van sinaasappels en gardenia's, waardoor de geur een oosterse, verleidelijke charme krijgt en de fruitige aroma's van de topnoot bloemen worden benadrukt.

In de basis nestelt zich een uitgekiende combinatie van witte muskuscomponenten samen met sandelhout en cederfluweel zacht en soepel rond de aromatische noten van de witte bloemen en rondt de geur sensueel af. De vrouwelijke geur vertegenwoordigt de kunst van het verleiden in zijn puurste vorm!

Kopnoten:
Sinaasappel
Mandarijn
Bergamot
Jasmijn
Hartnoten:
Gardenia
Neroli
Basisnoten:
Sandelhout
Ceder
Amber
Parfumeur:
Carlos Benaïm, Dominique Ropion, Olivier Polge
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Pure Poison met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Fje
exclusieve geur

Pure Poison is een verleidelijke en hypnotizerende geur vol met elementen van diverse bloemen en kruiden dat samen een fris en fascinerende geur neerzetten. De geur blijft lang hangen, en verveelt geen moment. Afgaande op de complimenten die ik ontvang als ik deze geur draag blijkt dat ik niet alleen de liefhebber van de geur ben

Commentaar van Inty1966
topgeur

Het is een heerlijke geur voor het hele jaar. De geur blijft lang hangen, verveelt niet. Het is een aanrader voor personen die van een iets zwaardere geur houden! Ik zelf krijg vaak reacties zoals wat ruik jij lekker en welk merk is dat....?! Ik vind het vervelend als de fles leeg is en dat er niet nog grotere verpakkingen van zijn...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-23%1