Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Dior Pure Pure Poison, de bloemrijke poederachtige vrouwengeur

Met de geur presenteert Christian Pure Poison Dior een bijna goddelijk vrouwelijk en zeer aantrekkelijk parfum als een openbaring in de kunst van het verleiden. Zoals alle geuren in de Dior Poison collectie, breekt de Dior geur van de vrouw Pure Poison provocerend door het vertrouwde en beweegt zich tussen betovering en verlossing met een spannende geurcompositie. De geur opent met een unieke muskuscompositie samen met witte oranjebloesem en jasmijn een mysterieuze complexe geur die onschuldig lijkt en tegelijkertijd bedwelmend en verrassend betovert de zintuigen.

Een fascinerende geur die de vrouwelijke vrouwelijkheid van vrouwen versterkt. In de topnoot ontvouwt de geurcompositie onmiddellijk de citrusfrisse akkoorden van Calabrische bergamot, harmonieus gecombineerd met Siciliaanse mandarijn, fruitige sinaasappels en exotisch geurende witte jasmijn, die het parfum een delicate, aangename en opvallende frisheid geven. In de hartnoot verspreidt zich de perfecte weelde van de witte bloesem van sinaasappels en gardenia's, waardoor de geur een oosterse, verleidelijke charme krijgt en de fruitige aroma's van de topnoot bloemen worden benadrukt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

In de basis nestelt zich een uitgekiende combinatie van witte muskuscomponenten samen met sandelhout en cederfluweel zacht en soepel rond de aromatische noten van de witte bloemen en rondt de geur sensueel af. De vrouwelijke geur vertegenwoordigt de kunst van het verleiden in zijn puurste vorm!

alle klanten beoordelen positieve
Dior Pure Poison
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
topgeur
Het is een heerlijke geur voor het hele jaar. De geur blijft lang hangen, verveelt niet. Het is een aanrader voor personen die van een iets zwaardere geur houden! Ik zelf krijg vaak reacties zoals wat ruik jij lekker en welk merk is dat....?! Ik vind het vervelend als de fles leeg is en dat er niet nog grotere verpakkingen van zijn...

Drie sterren parfumeurs gemaakt Dior Pure Poison

Het eau de Parfum Dior Pure Poison werd in 2004 opgericht door de drie uitstekende parfumeurs Olvier Polge, Carlos Benaim en Dominique Ropion, de jonge Franse sterparfumeur Olivier Polge is de zoon van de beroemde meesterparfumeur en voormalig toonaangevende huisparfumeur van Les Parfums Chanel "Jaques Polge".

Geboren en getogen in de wereldhoofdstad van parfums, Grasse, Olivier Polge is niet alleen een gepassioneerde, maar ook een zeer getalenteerde parfumeur die al een veelheid aan luxe en mysterieus fascinerende geuren heeft gemaakt. Het gaat onder meer om Chanel nr. 5 L'Eau, Christian Dior Homme, Bvlgari Mon Jasmin Noir en de Armani Code for Woman. In 2009 werd Olivier Polge bekroond met de "Prix International du Parfum" voor zijn artistieke prestaties op het gebied van parfumerie.

Vandaag volgt Olivier Polge zijn vader, die in 2015 met pensioen ging, op bij Chanel: parfumeur Carlos Benaim komt uit Marokko en sinds 2013 een meesterparfumeur van International Flavors & Fragrances Incorporation (IFF) gevestigd in New York. Als zoon van een apotheker studeerde hij chemische technologie in Frankrijk, volgde daarna een opleiding tot parfumeur aan de IFF en creëerde sindsdien tal van beroemde geuren, zoals Emporio Armani White voor hem of Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum voor grote merken.

In 2004 ontving hij de Lifetime Achievement Award van de American Society of Parfumers en in 2014 werd hij uitgeroepen tot Parfumeur van het Jaar door de Fragrance Foundation. Parfumeur Dominique Ropion studeerde in Grasse en is een van de parfumeurs die van het extreme houdt. Een invloed die zeer gunstig was voor het uitstekende, verleidelijke parfum Dior Pure Poison.

Flesje van Dior Pure Poison glinstert in een parelmoer glans

Christian Dior, het modehuis en de luxehandelaar, creëerde een zeer speciaal flaconontwerp voor de geur Dior Pure Pure Poison en voor alle andere geuren uit de gifcollectie, zoals "Dior Poison" of "Dior Hypnotic Poison". De kleine, schijnbaar kleine flesje is gemaakt van stevig, stevig glas en symboliseert in zijn afgeronde, zachte vormen de vrouwelijkheid en sensualiteit van zowel de vrouw als de ziel van het parfum binnenin op een imposante, kostbare en onmiskenbare manier.

Hoewel de figuur van de glazen flacon trouw blijft aan de vormgeving van de collectie, definieert het kleurenschema de unieke inhoud. De fles Eau de Parfum Pure Poison is ontworpen volgens de vrouwelijke bloemige noten van witte bloemen met witte bloemen in een licht, wit glinsterend parelmoerglans , terwijl de fles in tegenstelling tot de eau de parfum Pure Poison wordt gekenmerkt door een lichte, witte glinsterende parelmoer glinsterende gleam gleam. B. De klassieke geurvergiftiging bevindt zich in een paarse fles. Stijlvol en rijkelijk contrasterend, het kleurrijke flacon ontwerp wordt gecompleteerd door de fraai vormgegeven sluitdop in een donkerpaars diepblauw.

Een brede, goudkleurige ring accentueert het algehele uiterlijk en scheidt het design van de flessenkop visueel van die van de glazen behuizing. De verfijnde paarse letters met de naam van het parfum en het merk versieren discreet de glazen flacon. De fles voor het Eau de Parfum Dior Pure Pure Poison is een ware versiering met sterke symboliek.

Reclamecampagne voor Dior Pure Poison inspireert met foto's vol aantrekkingskracht

Het parfum werd in 2004 door Dior geïntroduceerd als een andere verleidelijke variant van de Gif parfumcollectie. Het Eau de Parfum Dior Pure Poison wordt gepresenteerd in verschillende commercials en foto's met verschillende inhoud. Vrouwelijk, delicaat en aantrekkelijk, de geur is afgebeeld op een plek waar een fijn geklede mooie natuurlijke vrouw langzaam beweegt, zoekend en sensueel strelen de bloemen door een bos en wordt zich bewust van een glanzende tent.

Ze loopt naar de glanzende tent, waar schimmige vrouwen dansen en verleidelijk binnenkomen. De lichtbron bevat de stralende geur Pure Poison. Een andere commercial vertelt een ander verhaal van magie, fascinatie en verleiding in een verrassend radicale en opstandige verschijning. Een moderne, donkere, harde en verleidelijk gestileerde vrouw vlucht op handen en knieën van een moorddadig buitenaards monster door de gangen en gaat met het stralende eau de Parfum Dior Pure Poison naar tafel.

Ze grijpt het, omringt zich met de geur op een bevrijdende en bedwelmende manier en vindt haar kracht weer terug. Het monster gaat met opengescheurde mond naar haar toe, waarna ze krachtig naar het dier toe rent. Het beest loopt weg met bliksemsnelheid. De verschillende uitingen van de reclamefilms komen overeen met wat Dior belooft met de geur. Verrassing, magische aantrekkingskracht, sensualiteit, doorbreken van het gewone en verleiding van alle soorten. In ieder geval zeer vrouwelijk.