Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Miss Dior Blooming Bouquet

De geur +

Dior Miss Dior Blooming Bouquet: Een bloemrijke wereld

Dior Miss Dior Blooming Bouquet heeft een lange weg afgelegd. Het originele parfum verovert de markt in 2012 met een frisse compositie van citrusvruchten, rozen, muskus en patchoeli. Twee jaar later is het damesparfum herzien en wordt het oorspronkelijke DNA helderder geïnterpreteerd.

In 2023 verschijnt de nieuwste versie van deze klassieke bloemengeur, die trouw blijft aan zijn oorsprong. In de topnoot smelten zoete erwt en bergamot samen. De hartnoot klopt op het ritme van damastroos en pioenroos, die de 2014 versie van Dior Miss Dior Blooming Bouquet al glans gaven. De basis wordt opnieuw gedomineerd door krachtige, frisse witte muskus. De levensduur en sillage van de geur zijn aangenaam gematigd en passend bij een fris-bloemige geur.

De vrolijke lichthartigheid van een zwoele zomerdag weerklinkt in Blooming Bouquet. De geur straalt de passie uit voor lange wandelingen in een wapperend zomerjurkje door bloeiende weiden en voor de eerste warme regen in de lente.

De flacon van Dior Miss Dior Blooming Bouquet benadrukt de essentie van de geur met zijn kristalheldere stijl. De hoekige glazen body onthult de roze vloeistof binnenin. De klassiek vrouwelijke kleur van het parfum is emblematisch voor de zee van bloemen die in de flacon geuren. De zilveren verstuiver wordt goed afgesloten door een transparante beschermdop. De voorkant is versierd met een rechthoekig reliëf waarop het etiket is bevestigd. De naam van Dior Miss Dior Blooming Bouquet is te lezen in sierlijke zwarte letters. De blikvanger van de fles en tegelijkertijd het handelsmerk is de uitgebreide jacquardstrik die de hals van de fles bekroont. Het moet doen denken aan een vers boeket bloemen. In eerdere versies was de strik van zilver en gemaakt van massief materiaal, maar nu is hij afkomstig van het beroemde Maison Fure, een gerenommeerd lintenatelier in Frankrijk, en is hij verweven met zilverkleurige lurexdraden. De flacon is een kundige mix van nostalgische haute couture chic en moderne savoir-faire.

Sinds 2006 staat François Demachy aan het roer van de parfums bij Dior. Hij heeft geuren van de eeuw gecreëerd zoals Dior Sauvage, Dior Homme, Dior Fahrenheit, Dior Midnight Poison en Miss Dior. Hij creëerde parfums voor Acqua di Parma, Fendi, Givenchy en Kenzo. De Dior Miss Dior Blooming Bouquet is zijn nieuwste coup. De Fransman is geboren in Cannes maar groeide op in de parfumhoofdstad Grasse, waar zijn vader een apotheek runt. Demachy beschrijft zichzelf als iemand die gevoelens interpreteert. Zijn geuren zijn niet bedoeld om voor te schrijven hoe bijvoorbeeld liefde ruikt, maar om zijn ideeën en interpretaties weer te geven. Hij neemt de tijd voor zijn creaties: drie totaal verschillende composities vormen het begin van elk van zijn geuren, zodat er ruimte is voor discussie voordat een richting wordt gekozen. Demachy werd onlangs vervangen door Francis Kurkdjian als hoofdparfumeur bij Dior. Hij blijft voor het modehuis werken.

Sinds de eerste verschijning in 2012 is de Israëlisch-Amerikaanse actrice Natalie Portman het gezicht van de Dior Miss Dior Blooming Bouquet. In de nieuwste promotiefilm staren Portmans bruine ogen dromerig in de camera terwijl ze in haar roze zomerjurk over een bloemenweide wandelt. Haar losse haar wappert rond haar gezicht, net als een sjaal met bloemenprint die ze door de wind uit haar hand laat trekken. Liefdevol drukt ze een boeket wilde bloemen tegen zich aan; haar roze geverfde lippen passen bij de tint van de bloemen en het parfum. Portman slaagt er opnieuw in om de luchtige geest van het parfum in een korte clip uit te drukken.

Basisnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2014
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten