Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Rouge Dior Baume cosmetica serie geeft de lippen niet alleen een verleidelijke glans, maar voedt en voedt ook de tere huid met deze lippenstift. Dit effect is voornamelijk te danken aan de natuurlijke Huile Cristal. Deze olie laat een fijne beschermende film achter, die tegelijkertijd een voedende en regenererende werking heeft. De kristalolie bereidt de lippen voor om de rijke pigmenten zo lang mogelijk te absorberen. Dior heeft zo een innovatie gecreëerd die niet alleen de cultstatus onder experts heeft bereikt. Het intensieve en volle uiterlijk is inmiddels een maatstaf geworden in cosmetica. Huile Cristal is echter niet het enige ingrediënt voor zo'n uitstekende formule, Dior Rouge Dior Baume bevat ook een verscheidenheid aan verzorgingsingrediënten die de conventionele lippenstiften van Dior ver overtreffen. Dit is een van de belangrijkste voorwaarden voor een perfecte look. Hier ontstaat een licht vochtige uitstraling, die vooral een indicatie is van een goed verzorgde huid. Dit maakt de weg vrij voor lippen die zich niet meer hoeven te onderwerpen aan beperkingen.
In die wetenschap heeft Dior ook zijn Rouge Dior bomen ondergedompeld in kleuren die het op geen enkele manier tegenhouden. Schokkend roze wordt weergegeven, evenals donkere nuances die de lippen kunnen onderdompelen in een exotisch licht. Hierdoor is de mond weer het centrum van make-up. Hij trekt de aandacht magisch en kan elk van deze looks weerstaan. De uitstraling van Rouge Dior Baume is altijd een aantrekkelijke en esthetische blikvanger dankzij de lichte maar duurzame textuur. Met zijn verzorgende eigenschappen en uitstekende huidcompatibiliteit is deze lippenstift geschikt voor vrouwen die zich op hun lippen willen concentreren. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot type of leeftijd. Met de Rouge Dior Baume is grenzeloze schoonheid de enige stelregel.

Het design

Het uiterlijk van de compacte lippenstiften van de Dior Rouge Dior Baume cosmetica serie wordt bepaald door edelzwart en een zilveren buikverband. Deze verschijning maakt meteen duidelijk dat dit een Dior lippenstift is. Maar niet alleen de look is speciaal. De voorsprong van de lippenstift is slechts licht afgeschuind, een ondergrond die zo is gevormd dat de verf goed verdeeld kan worden en het aanbrengen met een kwast ook gemakkelijker wordt. De Dior Rouge Dior Baume is een fantastische blikvanger op zowel de weg als op de make-up tafel thuis. De Extra Slim case wordt alleen overtroffen door de schoonheid van de verschillende kleurnuances.

Het assortiment

Bij Dior Rouge Dior Baume ligt de focus op kleur. Aan het ene uiteinde van het spectrum zijn verleidelijke donkere tinten: Soin Intense Naturel Couleur Couture 988 Nuit Rose en Soin Intense Naturel Couleur Couture 660 Coquette. Maar Braun vindt zijn nieuwe perfectie ook in Soin Intense Naturel Couleur Couture 740 Escapade. Rosé staat voor de lichtere look. Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 640 Milly toont een prachtige oude roze, en Soin Intense Naturel Couleur Couture 468 Spring het helderste koraal. Ook vertegenwoordigd is de populaire Shocking Pink, met de onnavolgbare Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 688 Diorette. De Soin Intense Naturel Couleur Couture 788 Fleur Bleue maakt van het grensgebied tussen rood en roze een dromerige koorddanserwandeling in de gebieden van absolute schoonheid. En zelfs rood kan zichzelf herdefiniëren. Soin Intense Naturel Couleur Couture 558 Lili herinterpreteert het middenrood volledig.
De Nuance Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 568 Rozenroos is meer dan alleen een beeld van de roos. Soin Intense Naturel Couleur Couture 758 Lys Rouge is een kleur die geen enkel model nabootst. Het is onvergelijkbaar vol en maakt compleet nieuwe looks mogelijk. En als de zomer nooit voorbij is, kan Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 760 Garden Party in ieder geval een stukje van het voor altijd bewaren, waardoor de kleur van rijpe kersen een esthetische constante wordt. Daarnaast zijn er twee opmerkelijke grensovergangen te vinden bij Dior Rouge Dior Baume. Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 855 Zoetetheart en Soin Intense Naturel Couleur Couture 538 Boréale bewegen met dromerige zekerheid tussen rood en oranje. De absolute ster van de Dior Rouge Dior Baume mag echter niet ontbreken in deze reeks dromerige nuances. Dior Rouge Dior Baume Soin Intense Naturel Couleur Couture 128 Star is een glinsterende jack van alle beroepen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.