Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Dior Show Iconic Overcurl geeft de wimpers volume en tegelijkertijd een krul, wat zorgt voor een verleidelijke look. De cosmetische producten uit de Dior Dior Show collectie komen direct van de catwalks van de modehoofdsteden. Het Parijse modehuis kijkt al lang niet alleen naar modecreaties, maar ook naar styling en make-up. Hier vindt u vele inspiraties voor de komende seizoenen. Sinds 1969 implementeert Christian Dior Cosmetics producten in professionele kwaliteit en met het gebruikelijke nobele Dior ontwerp voor veeleisende klanten over de hele wereld. In onze eigen laboratoria werken we aan nieuwe texturen, werkzame stoffen en, in het geval van mascara, applicatoren. Want naast de formulering van de mascara is het vooral het juiste penseel dat het verschil maakt in aanbrenging en effect. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Overcurl er een punt van gemaakt om de wimpers een geweldige krul te geven en zo te houden. De titel Iconic is geschikt voor veel Dior creaties, omdat de ontwerpen al gevierd werden als de Nieuwe blik op hun debuut in 1949. Sindsdien zijn er vele wereldberoemde trends ontstaan en zijn er producten getoond die daarop geïnspireerd zijn, zelfs na de dood van de gelijknamige.

De Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara brengt een vleugje luxe in het dagelijks leven, omdat de mascaramascara voor bijna elke dame stevig in de make-uproutine thuishoort. Niet alleen met zeer lichte wimpers, een dunne toepassing zorgt al voor intensieve kleur en definitie. Losse, langwerpige en gebogen wimpers openen optisch het oog en maken het zicht alerter. Bij Exta-swing kunnen de wimpers voorzichtig worden gebogen met een wimperkruller voordat u het Iconische Overcurl aanbrengt. Maar zelfs vrouwen met zeer gevoelige wimpers, die deze stap liever niet nemen, profiteren van de speciaal gevormde borstel en textuur, die zelfs fijne haren omhullen, waardoor ze dichter, voller en gebogen lijken.

Het design

De Dior Dior Show Iconic Overcurl is verpakt in een slanke, zilverkleurige buis. Aan de bovenzijde naar het deksel toe staat een zwart kader met een allover print van het CD monogram. De zwarte belettering maakt het gemakkelijk te onderscheiden van de klassieke Dior Iconic en andere mascara. De borstel zorgt voor een speciaal volume en zwenkeffect. Met de gebogen vorm kunnen nog kortere wimpers worden gevangen en gemaskerd. Bovendien worden de wimpers direct na het aanbrengen gekruld en door de textuur lang vastgehouden. Dichte borstelharen maken de mascara gelijkmatig los, waardoor zelfs fijne haren meer volume krijgen.

Het assortiment

De Dior Dior show Iconische Overcurl is verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de speciaal gebogen volumeborstel, die tegelijkertijd de wimpers vaart geeft. Hierdoor lijken de ogen groter en alerter. Het volumineuze resultaat is een blikvanger in het dagelijks leven en de perfecte aanvulling op rokerige ogen of dramatische looks met eyeliner. Zelfs fijne of kortere haren worden gedetecteerd en gemaskerd. Dit scheidt en verlengt de wimpers. Ze lijken dichter, maar klonteren niet samen.

De klassieker is het Dior Dior Toon Iconische Overcurl Mascara Professionnel Volume