Gegevensoverzicht Dior Hypnotic Poison

Productsoort:Damesparfum
Merk:Dior
Officiële website:www.dior.com
Parfumeur:Annick Ménardo
Jaar van uitgave:1998

De geur

Hypnotic Poison van Dior is een bloemige, geconcentreerde geur die desondanks modern en magisch is. Onverwisselbaar is de geur door zijn vier tegenstrijdige facetten. Amandelbitter met karwij, Arabische jasmijn, magisch jacaranda en sensuele vanille met muskus. Een adembenemende verbinding, extravagant en luxueus. De kopnoot wordt door Italiaanse amandel gevormd. Zij geeft de opening van Hypnotic Poison een licht bitter accent. De hartnoot wordt gedomineerd door Arabische jasmijn, een symbool van vrouwelijke zachtheid. Door zijn zachte geur is jasmijn uniek en onverwisselbaar. In de basis ontvouwt vanille zijn sensuele, kruidige akkoorden.

Kopnoten:Aprikose, Kokosnuss, Pflaume, Piment
Hartnoten:Jasmin, Rose, Rosenholz, Tuberose, Maiglöckchen
Basisnoten:Mandel, Sandelholz, Vanille
Geurnoten:oriëntaals

De parfumeur

De parfumeuse van de geur Hypnotic Poisin van Dior is Annick Menardo. De succesvolle en bekende parfumeuse creëerde bekende geuren als Lolita Lempicka (Le Premier Parfum Morsure d`Amour/ La Nouvelle Eau de Toilette, Le Premier Parfum(2012), Leau en Blanc, Boucheron (Jaípur Homme, Jaìpur Homme Èdition Limitèe), Lancôme (Hypnose Eau Lègère, Hypnôse) naast diverse geuren voor de Boss, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo, Yves Saint Laurent,Givenchy en Lacoste.

De fles

Hypnotic Poison van Dior presenteert zich in de typisch gazen fles van de Poison parfums. De vrouwelijke rondingen en het sensuele silhouette maken de fles tot een sensuele vleierij. Edel, erotisch rood, zwart en goud vormen een sensueel contrast en laten de flacon hoogwaardig voor de dag komen.

De reclame

Het gezicht van de reclamecampagne voor de geur Dior Hypnotic Poison is de Franse actrice en zangeres Melanie Laurent. Door de film "Inglorious Basterds" van Quentin Tarantine werd ze van de een op de andere dag wereldberoemd. In 2006 kreeg ze de Romy Schneider-prijs en in 2007 de Cesar. Laurents regiedebuut "De moins en moins" waarvan ze het draaiboek schreef werd genomineerd voor de beste korte film in Cannes in 2008. Op de vraag "Hoe heeft u gereageerd toen Dior vroeg of u testimonial wilde worden?" antwoordde ze: "Ik was tegelijkertijd geshockeerd, verrast en zeer gevleid. Ik dacht meteen aan Natalie Poortman en Jude Law in en ik dacht: dat is geen slecht gezelschap".

Klantbeoordelingen van Dior Hypnotic Poison

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

De laatste beoordeling van Dior Hypnotic Poison Deodorantspray (100 ml) door op

De deo ruikt orecies als het Hypnotic Poison perfum. Hij houdt zeer lang, ik gebruik hem ook als parfumvervanger voor alledaags gebruik.

meer 4 Klantrecensies voor Dior Hypnotic Poison Deodorantspray (100 ml)

De laatste beoordeling van Dior Hypnotic Poison Eau Secrète Eau de Toilette Spray (50 ml) door op

Ik ben heel erg enthousiast. Precies zoals ik het me had voorgesteld. Een geur die mij voor 100% overtuigd heeft. Ik bestel hem graag weer bij jullie.

meer 4 Klantrecensies voor Dior Hypnotic Poison Eau Secrète Eau de Toilette Spray (50 ml)

De laatste beoordeling van Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray (50 ml) door op

Dit si sinds lang een van mijn favoriete geuren. Een beetje zwaar maar heel vrouwelijk, verleidelijk. Ben gek op producten van Dior.

meer 4 Klantrecensies voor Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum Spray (50 ml)

Meer producten van Dior

Naast Dior Hypnotic Poison vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: