Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic vergiftiging is een geurbeleving met explosief karakter

Dior Hypnotic Poison ontleent zijn magische kracht aan de tegengestelde facetten van zijn essenties. De geur opent met een extravagante topnoot van karwij en bittere amandel. Een licht bitter en extravagant accent dat een vleugje kruiden aan het parfum toevoegt. De hartnoot ruikt naar een versgeplukt boeket bloemen en verzwakt de strengheid van de bittere amandel enigszins. De bloemen van de Jacaranda boom stralen een betoverende flair uit. In de basisnoot geven vanille en muskus het explosieve karakter van Hypnotic Poison de Dior geur.

Er zijn contrasterende ingrediënten die het parfum tot een bijzondere ervaring maken. Zachte vanille-akkoorden verspreiden een delicaat kruidig aroma. De prachtige muskusbasis met zijn fijn-twee tot licht zoete basis maakt je verslaafd aan meer. Als een mystiek sprookje uit het Oosten. Er is nauwelijks een andere geur die zoveel sensualiteit kan bieden als deze.

Hypnotic Poison is niets minder dan pure verleiding, wat de drager een vleugje glamour en een flinke portie sexiness geeft met dat extraatje extra. De ongewone combinatie van bijna tegenstrijdige ingrediënten heeft een aura gecreëerd die elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op de voordeligste manier benadrukt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dankzij het prachtige aroma is de essence goed op weg om een klassieker te worden.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Hypnotic Poison
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Klasse deo
De deo ruikt orecies als het Hypnotic Poison perfum. Hij houdt zeer lang, ik gebruik hem ook als parfumvervanger voor alledaags gebruik.
Commentaar van
Dior Hypnotic Poison
Dit si sinds lang een van mijn favoriete geuren. Een beetje zwaar maar heel vrouwelijk, verleidelijk. Ben gek op producten van Dior.
Commentaar van
Klasse!
Een superrijkere vrouwelijke geur met stijl. Ik wordt best vaak aangesproken met de vraag welk parfum ik draag! Mysterieus, lekker, romantisch.... Wat wil een vrouw nog meer?

Parfumeur Annick Menardo leverde haar meesterwerk met Dior Hypnotic Poison

De vrouwelijke flair van het parfum geeft je een idee: Dior Hypnotic Gif is uitgevonden door een vrouw. Parfumeur Annick Menardo is een ster van de scène en heeft gewerkt voor zulke beroemde huizen als Hugo Boss, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo, Yves Saint Laurent en Givenchy. De Française werd geboren in Cannes en wilde psychiater worden na zijn schooltijd.

Maar toen besloot ze om scheikunde, biochemie en geneeskunde te gaan studeren. Deze heroriëntatie bleek een belangrijke basis te zijn voor Menardo's latere carrière als "Geurenvrouw". Na haar afstuderen ontdekte ze haar fijne neus en interesse in parfums. Aan de Franse parfumacademie ISIPCA leerde Menardo geur-elixers maken.

Ze liet zich toen al inspireren door parfumlegende Michel Almairac, die dit veelbelovende jonge talent actief promootte. Vanaf 1991 steeg Annick Menardo steil op. Ze huurde in bij de Zwitserse smaak- en geurfabrikant Firmenich en scoorde met de eerste geur die ze ontwikkelde, Laura Biagiotti Roma Uomo. Daarna volgden andere bekende geuren die Menardo in de loop der tijd voor verschillende merken creëerde. De parfumeur zou een persoonlijke eigenaardigheid hebben die het haar mogelijk maakte een constante te worden in de door mannen gedomineerde parfumindustrie.

Met Dior Hypnotic Poison heeft de maker een kunstwerk afgeleverd dat alles in zich heeft om een internationale klassieker te worden. Nog nooit is het scala aan vrouwelijke facetten op zo'n voordelige manier gepresenteerd. Dankzij haar magische kracht ontwikkelt Nuance een aroma dat in alle opzichten overtuigend is.

Geen wonder dat de schepping al miljoenen vrouwenharten heeft gekost. En het einde van dit succesverhaal is nog niet in zicht.

Roodrood en geheimzinnig: de fles lijkt op een verboden vrucht

Zo vrouwelijk als de geur is, zo onbeschrijflijk vrouwelijk is ook de fles Dior Hypnotic Poison . In de vorm van een appel doet het glazen flesje denken aan een verboden vrucht die een onoplosbaar geheim bevat. Met vrouwelijke rondingen, robijnrood van kleur, spreekt de fles op een heel bijzondere manier het oog aan.

De aandacht voor detail geeft vorm aan het ontwerp. De inscriptie en bottleneck, nobel in goud, vormen glinsterende accenten en een spannend contrast. De dop in mysterieus paars geeft de Dior fles Hypnotic Poison een extra vleugje glamour. Dankzij het ontwerp is de edele geur ook een optische verleiding bij uitstek.

Met zijn uiterlijk heeft de glazen fles de lat voor alle volgende flessen hoger gelegd. De geur die erin zweeft is ook baanbrekend voor de buren. Het unieke aroma van verleidelijke nuances en sensuele akkoorden maakt de geur bovenal één ding: onbeschrijfelijk sexy! Het is daarom bijna onmogelijk voor een van de dragers om over het hoofd gezien te worden!

Actrice Mélanie Laurent is zeer verleidelijk voor Dior Hypnotic Gif

Een speciale geur moet ook worden gepresenteerd door een speciale vrouw. Zeker een van de redenen waarom de Franse actrice Mélanie Laurent werd gekozen als gezicht van de reclamecampagne voor Dior Hypnotic Poison. De 32-jarige omringt een zeer bijzondere aura. De getalenteerde actrice werd beroemd door de bioscoophit Inglourious Basterds van Quentin Tarantino en won talloze prijzen. Mélanie Laurent debuteerde als regisseur met de film De moins en moins, waarvoor ze ook het script schreef. Haar eerste werk werd genomineerd voor de beste korte film in 2008.

Op de vraag hoe ze reageerde toen Dior haar vroeg of ze het nieuwe getuigenis van Hypnotic Poison wilde worden, antwoordde Actrice: "Ik was geschokt, verrast en tegelijkertijd erg gevleid. Ik herinnerde me meteen Natalie Portman en Jude Law, en ik dacht: "Het is geen slecht gezelschap.

In de 30 seconden durende clip ziet u Laurent in het zwart van de trap naar beneden lopen, gevolgd door een jongeman. Dan druipt de actrice in haar rol iets van Dior's hypnotiserende gif op haar decolleté, en uiteindelijk op de lippen van haar bewonderaar. Voor Dior is Mélanie Laurent de perfecte ambassadeur van een mysterieuze en bedwelmende geur met haar vlakke gelaatstrekken, een prachtige mond en alerte, glanzende ogen.

Dankzij de sensuele beelden van de plek wordt het verleidelijke aroma van de creatie op de meest voordelige manier gepresenteerd. Dezelfde magische kracht die Hypnotic Poison zelf heeft in zijn campagne. Hier werd een sensueel-rokerige houding gegoten in glamoureuze beelden die even uniek zijn als de essentie zelf.

Understatement was gisteren. Vandaag de dag verwennen we ons met overvloedige scènes die extravagantie en glamour uitstralen die de norm zetten.