Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Dior Dior show Pump'n'Volume mascara voor XXl wimpers

De Dior Dior show Pump'n'volume Mascara werd gelanceerd in 2017 en revolutioneerde de markt met een ongekende mascara. Nooit eerder had een cosmeticafabrikant een mascara gemaakt die zich vochtig maakte met de inkt door erop te drukken en het aanbrengen ervan te vergemakkelijken. Deze techniek zorgt voor prachtige XXL wimpers die de schommel lang kunnen vasthouden. Ooit alleen verkrijgbaar in het zwart, werd het ook geproduceerd in de waterdichte versie.

Om de trend voor te blijven, verrassen de makers van Dior dit jaar ons met vier nieuwe en ongekende trendy kleuren. Blauw, paars, koraal en roze zijn bekend van nagellak en lippenstift, maar van mascara's? Het is een noviteit. Deze nieuwe mascara's zijn voor vrouwen die iets durven en graag tegen de stroom in zwemmen. Ze zijn poppy en brutaal, en laten toe om met make-up te spelen, om zelf te experimenteren. De nieuwe kleuren zijn voor avontuurlijke vrouwen die graag hun grenzen verkennen. Waarom altijd alleen zwart? Het kan ook blauw, paars, roze of koraal zijn. De nieuwe collectie bestaat uit opvallende kleuren. Ze symboliseren vrijheid en levensvreugde.

De nieuwe formule is net zo revolutionair als het ontwerp van de mascaraverpakking. Deze bevat een inkeping van buitenaf waarin u moet drukken om de kwast te bevochtigen met een extra laag verf. Voor een megavolume is het aan te raden om meerdere keren op het lichaam van de mascara te drukken. Deze drukbeweging activeert de zwarte inktvloeistof en voorziet het penseel optimaal van de juiste hoeveelheid inkt. De zogenaamde elastomeerborstel is de applicator en maakt indruk met zijn bijzondere vormgeving. Het is breder dan andere mascara en heeft meerdere stroken flexibele kleine, flexibele borstelharen eromheen gewikkeld. Dit maakt het mogelijk om vooral veel wimpers te grijpen en ze van de optimale hoeveelheid kleur te voorzien. De basis voor het diepzwart is een nieuwe formulering bestaande uit verschillende wassen en fijne kleurpoeders. De sterk gepigmenteerde kleur legt zich als een fijne laag rond elke wimper en zorgt voor een adembenemende uitstraling. Volgens de visagist van Dior Peter Philips kunnen alle kleuren ook als topper over de voorheen zwarte mascarawimpers worden gedragen.

Hoe meer u op drukt, hoe meer kleur wordt geactiveerd.

De Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara heeft een zachte insnijding op de fles en moet worden ingedrukt. Het zogenaamde "knijpeffect", zorgt ervoor dat de inhoud van het penseel door de beweging kan bewegen en het penseel met de betreffende kleur kan bevochtigen. Anders dan de andere mascara uit het huisDior , is deze fles geverfd in de betreffende kleur. De blauwe Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara heeft een blauw flessenlichaam. Onder het zwarte deksel bevindt zich een banderol met het wereldwijd bekende Dior -Dior issima-patroon. De Dior belettering is zilverkleurig en staat als een patroon in meerdere lagen onder elkaar. De roze mascara heeft een lichaam in fel heet roze. De kleuren koraal en lila zijn ook duidelijk zichtbaar op de buitenverpakking. Alle mascara's hebben hetzelfde design en verschillen alleen in de kleur van de afzonderlijke flessen. De mascara is licht en ongecompliceerd in gebruik en is gemakkelijk mee te nemen op reis of onderweg.

Vier nieuwe trendy kleuren voor wimpers

Zwart was gisteren, want de nieuwe Dior Dior show Pump'n'volume Mascara serie is als een bom en is zo kleurrijk en stijlvol dat het al gebruikt is op de haute couture shows voor de collectie van dit jaar.

De wereldwijde bestseller kleur voor mascara is zwart en hier bekend als 090 Black Pump. Als u een bijzonder lange levensduur nodig heeft, is het aan te raden om te kiezen voor Waterproof 090 Black Pump. De waterdichte formule is geschikt voor langdurig verblijf in de buurt van water of bij hoge luchtvochtigheid. Zwart is klassiek en zorgt voor de juiste portie drama.

Maar zwart alleen al lijkt op de lange termijn saai. Dus waarom durf je niet iets en mascara de wimpers te laten passen bij de kleding blauw, roze, koraal of paars? De nieuwe Dior Dior show Pump'n'volume mascara is er precies in deze kleuren. Naast zwart is het assortiment uitgebreid met vier nieuwe kleuren. De Dior Dior show Pump'n'volume mascara in 260 Blue Pump'n'Volume in 260 Blue Pump is een koninklijk, sterk blauw. Het ontvouwt zich bijzonder mooi met lichte haarkleuren en laat bijzonder lichte oogkleuren stralen. De paarse tint 160 Purple Pump laat je ogen stralen in vurig paars. Als je groene of blauwe ogen hebt, moet je de paarse kleur van dichterbij bekijken. Voor wie iets meer durft, is 640 koraalpomp een must. De koraalkleurige mascara opent onmiddellijk de ogen en zorgt voor een goed humeur. In combinatie met rode lippen kunnen ze vooral in het voorjaar en de zomer goed gedragen worden. Absolute schoonheidsverslaafde heeft 840 roze pomp nodig. De mascara mascara mascara mascara mascara mascara in warm roze en ziet er bijzonder koel uit met donkere haarkleuren. Niet alleen op Halloween en carnaval kunt u er een bijzonder unieke look mee creëren. Het motto voor Dior het evenement van dit jaar is "Moed om te kleuren", wat je meteen in een goed humeur brengt bij grijs weer.

Druk meerdere malen op het gesloten lichaam van de mascara om de kleur te activeren. Borstel daarna met zigzagbewegingen door de wimpers en geniet van het wow-effect.