Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Addict: Een verslavende geur in de ware zin van het woord. Of in de woorden van François Demachy: "Dior Addict is een parfum dat er onmiddellijk is. Het is gul maar niet weelderig, verleidelijk en toch ingetogen."

De oude meester en parfumeur van talloze Dior-geuren heeft Addict gecreëerd, een zoet-bloemige geur voor vrouwen met een bovengemiddelde levensduur. Een intense, levendige geur met noten van oranjebloesem, bourbon vanille en jasmijn.

Dior Addict goedkoop kopen

De geur +

Dior Addict - Een oriëntaalse geur met de passie van delicate bloemen

Het damesparfum Dior Addict van het Parijse couturehuis Christian Dior, gelanceerd in 2014, betovert met de sensuele verleidingskracht van delicate, witte bloemen. De onweerstaanbare parfumcompositie combineert subtiele, vrouwelijke sensualiteit met verfijnde elegantie. De spaarzaam gebruikte, pure geurakkoorden ontvouwen de unieke diepte van hun aroma's onvervalst en vormen samen een samenspel dat lijkt op een prachtige oriëntaalse droom. Een zelfverzekerde droom van schoonheid en jeugdigheid, zoals het label met al zijn parfums probeert te creëren.

Het eau de parfum opent met een fris, elegant accent van delicate Tunesische sinaasappelbloesem, die in volle bloei staat in het stralende zonlicht. De bedauwde bladeren van de mandarijnboom voegen een groen-aromatische nuance toe die de oranjebloesem nog betoverender naar voren laat komen. Het hart van het parfum wordt gevormd door de kostbare abolue van Arabische jasmijn. Edel en gracieus, het straalt zijn verleidelijke, stralende geur uit, een combinatie van exotische bloemen- en honingaroma's met een fruitige, kruidige hint van fijne kruiden. De basisnoot van de Dior Addict geur wordt gedragen door een intens akkoord van bourbon vanille. Met haar zoete, aangenaam warme geur zorgt de koningin van de kruiden voor een harmonieuze finish vol subtiele vrouwelijke sensualiteit.

Dior Addict is een parfum dat een genereuze, elegante flair creëert die nooit overweldigend is. De betoverende geurnoten zijn overdag net zo indrukwekkend als 's avonds.

Basisnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Addict met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thentair
Heerlijk geurspel

Deze geur heeft zoveel facatten. Ik ben erg enthousiast. Vooral omdat je deze geur niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. Super

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten