Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Dior Addict - een oosterse geur met een passie voor delicate bloemen

De vrouwengeur Dior Addict van het Parijse couturehuis Christian Dior, gelanceerd in 2014, betovert met de sensuele verleidelijkheid van delicate, witte bloemen. Deze onweerstaanbare parfumcompositie combineert discrete, vrouwelijke sensualiteit met elegante elegantie. De spaarzaam gebruikte, pure geur akkoorden ontvouwen de unieke diepte van hun aroma's en combineren tot een samenspel dat eruit ziet als een prachtige oosterse droom. Een zelfverzekerde droom van schoonheid en jeugd, zoals het label probeerde te creëren met al zijn parfums.

Eau de Parfum opent met een fris en elegant accent van delicate Tunesische sinaasappelbloesem, die volledig tot bloei komt in het felle zonlicht. Vers blad van de mandarijnboom voegt een groen-aromatische nuance toe, waardoor de sinaasappelbloesem nog betoverender naar voren komt. Het hart van het parfum behoort tot de kostbare Abolue of Arabic jasmine. Edel en sierlijk straalt het zijn betoverende, stralende geur uit, waarin exotische bloemen en honingachtige zoete aroma's worden gecombineerd met een fruitige, kruidige toets van fijne kruiden. De basisnoot van Dior Addict parfum wordt gedragen door een intense bourbon vanille akkoord. De koningin van specerijen met zijn zoete, aangenaam warme geur zorgt voor een harmonieuze afwerking vol discrete vrouwelijke sensualiteit.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dior Addict is een parfum dat een royale, elegante flair creëert die op geen enkel moment indringend is. De betoverende geuren zijn overdag net zo indrukwekkend als 's avonds.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Addict
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Heerlijk geurspel
Deze geur heeft zoveel facatten. Ik ben erg enthousiast. Vooral omdat je deze geur niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. Super

Een geurkunstenaar brengt een frisse wind in het traditionele luxe huis Dior

De betoverende vrouwengeur Dior Addict is een meesterlijke compositie van parfumeur François Demachy. Opgroeid in Grasse, de wereldhoofdstad van parfums, kende de Fransman al op jonge leeftijd de geheimen van het produceren van fijne parfums. Hij ontwikkelde een gepassioneerde liefde voor prachtige bloemen en de beste grondstoffen.

François Demachy is sinds 2006 hoofd parfumeur van het exclusieve Christian Dior label. Hij ziet het als zijn nobelste taak om de kostbare grondstoffen en ingrediënten nog verder te verfijnen. Immers, volgens de parfumeur is de signatuur van Dior parfums een consistente, uitzonderlijk hoge kwaliteit. Zeldzame ingrediënten, gedurfde reukcomposities en grenzeloze creativiteit zijn volgens Demachy de ingrediënten voor unieke parfums. Dankzij de overtuigingskracht van Demachy verwierf Dior het oude landgoed van Christian Diors en richtte er een creatief laboratorium op. De terugkoop van Château de La Colle Noire, geïnitieerd door Demachy, haalde de voorpagina's. Christian Dior had in 1951 het pand gekocht in de buurt van Grasse, nu bedekt met klimop en omgeven door rozenvelden. Onder leiding van de parfumeur worden hier unieke bloemen geteeld en dure collecties luxe parfums gemaakt. François Demachy herwon zo de beslissingsbevoegdheid over de ingrediënten van Dior parfums en hun leveranciers. Op enkele geselecteerde leveranciers na, zijn alle grondstoffen vandaag de dag afkomstig van onze eigen teelt.

François Demachy, die ruim 100 parfums heeft gemaakt voor het adellijke Franse modehuis, is gepassioneerd door de compositie van authentieke en verfijnde geuren die fascineren door schaarse, pure geuren. Het parfum van Dior Addict is hier een indrukwekkend bewijs van. Net als zijn grondstoffen gaat de parfumeur zorgvuldig om met zijn eigen gevoeligheid voor parfums. François Demachy drinkt geen koffie. Dit zou zowel het reukvermogen als de woede vele uren verpesten.

Perfecte elegantie in nachtblauw

De betoverende vrouwengeur Dior Addict wordt gepresenteerd in een prachtig langgerekte, prismatisch gesneden kristalfles, de signatuurfles van Dior's Addict geurlijn. Eau de Parfum werd gelanceerd in 2014 en is voorzien van een diepblauwe middernacht om volledige elegantie te signaleren. Binnen schittert het kostbare geparfumeerde water op mysterieuze en magische wijze. De adembenemende indruk wordt door geen enkel label verstoord. Op de voorkant, net boven de onderkant van de glazen fles, wordt alleen de naam van het exclusieve label in zilveren letters aangekondigd. De diepblauwe dop verdeelt de fles in een zilveren metalen ring. Een zilveren knopje op de muts bekroont het indrukwekkende ontwerp.

De betoverende fles, die zo treffend het unieke karakter van Dior Addict illustreert, is het werk van de bekende Franse ontwerper Thierry de Baschmakoff. De in Grasse geboren estheet groeide op in een familie van parfumeurs. Een getrouwde neef is de beroemde parfumeur Jean-Claude Ellena. Thierry de Baschmakoff ontwikkelde bewonderenswaardige flessenontwerpen voor exclusieve labels als Bvlgari, Cartier en Givenchy naast Dior.

Sasha Luss in het oosterse droomland

De reclamecampagne voor de lancering van de dromerige oosterse vrouwengeur Dior Addict is gebaseerd op een indrukwekkende commercial die zich richt op het tegelijkertijd gepresenteerde eau de toilette. De ster van dit betoverende filmpje is het Russische topmodel Sasha Luss. Ze is thuis op elke catwalk ter wereld en heeft gewerkt voor exclusieve modemerken zoals Prada, Givenchy, Valentino en Louis Vuitton op de catwalk en in de reclame. Ze verscheen ook verschillende keren op covers van verschillende Vogue edities. Regisseur Harmony Korine en fotograaf Ryan McGinley implementeerden indrukwekkende luxe op een zeer moderne manier.

De commercial herinnert aan het verhaal van Alice in Wonderland, een slogan voor Dior Parfums is'Enter wonDiorland'. Hij begint met de getuigenis zittend in de grote hal van een historisch kasteel. Sasha Luss draagt een korte feestelijke jurk gemaakt van zilverbrokaat. Haar blik valt op een grote spiegel. Als ze nadert om naar zichzelf te kijken, merkt ze dat ze haar hand door het glas kan steken. Tenslotte stapt de prinses door de spiegel en loopt door de gangen achter het kasteel. Aan het einde is er een uitgang. Ze opent de poorten en wordt meegesleept in een magische droomwereld vol kleurrijke oosterse bloemen. Samen drijft de fles Dior Addict Eau de Toilette naar de getuigenis toe. Ze grijpt hem als een kostbare schat, straalt de geur uit en belandt in een vrolijke wereld waarin zelfs een draaimolen niet ontbreekt. Aan het eind van de plek ontwaakt het model uit haar droom en ligt het op de spiegelconsole, de fles Dior Addict in haar hand. De plek wordt onderstreept door een nummer van de Zuid-Afrikaanse band Die Antwoord.

De fotoseries die de reclamecampagne voor Dior Addict vergezellen, tonen spannende momentopnames van Sasha Luss tegen veranderende achtergronden.