Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Levensvreugde en puur genieten: De bloemrijke-crème Dior Joy belichaamt het gevoel van overvolle vreugde, levenslust en de drang om er met alle zintuigen van te genieten.

Dior Joy kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Joie de vivre in de fles

2018 lanceerde Dior Joy een prachtige bloemig-crèmeachtige vrouwengeur die de belichaming is van pure joie de vivre.

De topnoot van fruitige mandarijnen en citroenachtige bergamot zorgt voor een lichte en verfrissende start. De hartnoot van zoete jasmijn en de beroemde, zeer geurende rozen uit Grasse betoveren gewoonweg. In de basis zitten edele ceders en zacht, warm sandelhout, een rendez-vous met harsachtige patchouli en lichte, witte muskus.

Of u nu op de universiteit bent, op het werk of op een romantische avond, Dior de olfactorische zintuigen zullen in elke situatie Joy opgetogen zijn. Want het is geen luide eau de parfum, een nisgeur met hoeken en randen die tegen elke prijs wil polariseren. Dior Het Joy is licht, luchtig, dromerig en toch dromerig en toch vrouwelijk elegant. Dior Het Joy is precies goed voor alle vrouwen die zich graag in een discrete bloemengeur wikkelen. De drager van deze Dior geur heeft geen Joy behoefte aan een geur die om aandacht schreeuwt omdat ze zelf meer dan aanwezig is in haar vrouwelijke elegantie. Bovenal geniet ze met volle teugen van het leven met al zijn facetten.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Basisnoten:
Sandelhout
Ceder
witte muskus
Patchoeli
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-26%1