Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Joie de vivre en puur plezier: het bloemig-romige Dior Joy belichaamt het gevoel van overvloeiende vreugde, levenslust en de drang om er met al je zintuigen van te genieten.

Dior Joy goedkoop kopen

De geur +

Levensvreugde in een fles

In 2018 lanceerde Dior Joy, een heerlijke romige bloemengeur voor vrouwen die de belichaming is van pure joie de vivre.

De topnoten van fruitige mandarijn en citrusachtige bergamot zorgen voor een lichte en verfrissende opening. De hartnoten van zoete jasmijn en de beroemde, zeer geurige rozen uit Grasse zijn gewoonweg betoverend. In de basis komen kostbare ceder en zacht, warm sandelhout samen met harsachtige patchoeli en lichte, witte muskus.

Samen resulteert dit in een betoverende geur die een waar genot is en uitnodigt om van het leven te genieten, of het nu op de universiteit is, op het werk of tijdens een romantisch afspraakje 's avonds: Dior Joy verwent de reukzintuigen in elke situatie. Omdat het geen schreeuwerig eau de parfum is, geen nichegeur met ruwe randjes die koste wat het kost wil polariseren. Dior Joy is licht, luchtig, dromerig en toch elegant vrouwelijk. Dior Joy is precies goed voor alle vrouwen die zich graag hullen in een subtiele bloemengeur. De draagster van Dior Joy heeft geen geur nodig die om aandacht schreeuwt, want zij is zelf meer dan aanwezig in haar vrouwelijke elegantie. Bovenal geniet ze met volle teugen van het leven met al zijn facetten.

Kopnoten:
Hartnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten