Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Miss Dior Rose N'Roses

uitverkocht producten +

De geur +

Dior Miss Dior Rose N'Roses: een elegante rozentuin...

De eau de toilette spray Dior Miss Dior Rose N'Roses is beschikbaar sinds juni 2020. De geur voor vrouwen is bloemig en zoet. Het komt met een frisse elegantie, die echt altijd en overal inspireert. De topnoot van de Eau de Toilette Spray, gecreëerd door de grote François Demachy, brengt een prachtig boeket rozen. Het bestaat uit zowel Grasse- en Damascenerozen als Grasse Rose Absolue en Damascene Rose Absolue. In de hartnoot zijn de rozengeraniums met Italiaanse mandarijnensinaasappel en bergamotschil aan het cavorteren. Alles wordt afgerond met witte muskus.

De elegante combinatie laat de roos glanzen en voorkomt dat de geur te zwaar wordt en zal niet alleen liefhebbers van rozengeuren inspireren. Omdat de frisheid en de fruitigheid ervan Dior Miss Dior Rose N'Roses een echte allrounder maken die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. Zelden is een wandeling door een mediterrane rozentuin omgetoverd tot een geur die zo heerlijk fris en elegant is als Dior Miss Dior Rose N'Roses. Vooral jongere dames houden van de lichtheid, die zich desondanks met een goede duurzaamheid en fijne sillage laat zien. Want de Eau de Toilette Spray brengt de rozen uit de zware wintergeuren naar de zomer, inspireert met zijn draagbaarheid en de delicate vrouwelijke elegantie.

Kopnoten:
grasse-roos
grasse-roos-absolue
damascena-roos
damascenaroos-absolue
Hartnoten:
Italiaanse mandarijn
Bergamotschaal
roosgeranium
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-21%1