Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

De volledige kracht van antioxidanten - Dior Capture Youth Care

De Dior Capture Youth verzorging biedt een verscheidenheid aan producten die specifiek gericht zijn op specifieke huidproblemen. De focus ligt op het behoud van de jeugdigheid van de huid. Hiervoor wordt een nieuwe antioxidante technologie gebruikt. Het gaat de tekenen van de tijd tegen en verdampt ze voordat ze zich voordoen. Op deze manier kan het niet alleen gebruikt worden voor een rijpere huid, maar ook preventief. Vijf individuele serums kunnen individueel worden gecombineerd met de crème en uw eigen verzorging.

De Age-Delay Advanced Cream bevat extracten van iris floreantina. Een speciaal plantennet reactiveert de eigen afweerprocessen van de huid. Hierdoor wordt de huid onmiddellijk gladgestreken en beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. De verzorging herstructureert en voedt de huid zodat de teint er gladder en egaler uitziet.

De Dior Capture Youth sera hebben als belangrijkste effect dat ze stofferen, uitstralen, matteren, aanhalen of kalmeren. Op deze manier kunt u snel de meest geschikte kiezen voor uw huidtype. De Plump Filler ondersteunt de elasticiteit van de huid en helpt deze te versterken. Het bevat ook hyaluronzuur uit gefermenteerde tarwe. Een vermoeide en bleke teint maakt de huid ouder. De Glow Booster bevat extracten van de bush pruim. Zij is een waardevolle leverancier van vitamine C. Het ondersteunt een egale en stralende teint. Een gemengde of vette huid is geen fenomeen van de jeugd. Zo is er de mat Maximizer met natuurlijk melkzuur. Het helpt bij het verfijnen van de poriën en het matteren van de huid voor een lange tijd. Het bevat ook aluminiumoxide en zinkgluconaat.

De Lift Sculptor belooft het ultieme liftend effect. Natuurlijke polyfenolen gaan het verlies van elasticiteit tegen. Zichtbare lijnen en rimpels worden verminderd. Na verloop van tijd reageert de huid vaak gevoeliger of ontwikkelt roodheid. De Redness Soother kalmeert, verzacht en beschermt. De huid voelt weer goed aan en ziet er gelijkmatiger uit.

De sera kunnen individueel worden geselecteerd en gebruikt. Ze kunnen druppelsgewijs met de pipet worden afgegeven. Zo kunnen twee tot drie druppels met de crème worden gemengd. Als de huid bijzonder naar verzorging verlangt, kan gedurende 30 dagen een serum plus Capture Youth crème worden gebruikt voor een intensieve genezende werking.

Hoogwaardig design met kleuraccenten - De verpakking van de Dior Capture Youth serie

De Dior Capture Youth serie biedt gerichte verzorging voor verschillende huidbehoeften. Het combineert een gelijkaardig ontwerp, maar elk product heeft een karakteristieke en individuele kleur. De crème heeft een hoogwaardige witte pot met zilveren accenten. Bovendien ziet men transparante glaselementen, wat resulteert in een samenspel van verschillende materialen en oppervlakken. Het logo van het bedrijf Dior en de volledige productnaam zijn duidelijk gedrukt. De serums zijn verpakt in hoogwaardige flessen. Ze hebben licht afgeronde hoeken en een deksel met zilver en zwart. In feite is een pipet geïntegreerd, die drop-by-drop verwijdering mogelijk maakt. Tegelijkertijd houdt het het product hygiënisch schoon. Elk Dior Capture Youth serum heeft een speciale kleur, zodat u ze in een oogopslag kunt onderscheiden. Ze correleren met het respectievelijke effect, zodat bijvoorbeeld de Redness Soother groen is. De Matte Maximizer heeft een Rosaton, Lift Sculptor een warme gouden honingkleur en de Glow Booster een amberkleurige toon. De Plump Filler lijkt op de crème en heeft een wit design.

Luxe verzorging op maat voor de huid - De Dior Capture Youth Collection

De Dior Capture Youth serie bestaat uit een luxe crème en vijf serums. Ze zijn allemaal gewijd aan specifieke huidproblemen. Het doel is om de tekenen van de tijd tegen te gaan met behulp van de antioxidant kracht van de iris.

De toepassing kan op verschillende manieren gebeuren. Eerst wordt het serum aangebracht, daarna de crème. Twee tot drie druppels kunnen ook direct met de crème gemengd worden. Dankzij de geïntegreerde pipet is dit geen enkel probleem. Voor een intensieve verzorging van de gestresste huid moet het serum gedurende 30 dagen met de gebruikelijke crème worden gebruikt. Ze werken als een remedie voor de gestresste huid en helpen deze te versterken.

Capture Youth Age-Delay Advanced Cream heeft een Dior zeer fijne textuur en is ideaal voor gebruik na serums. Een speciale plantennetstructuur en extracten van de iris helpen om een tot nu toe onbereikbaar antioxidant effect te bereiken. De afweerprocessen van de huid worden gereactiveerd en het oppervlak lijkt gladgestreken. De crème bestaat voor 88 procent uit actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

De Dior Capture Youth Plump Filler ondersteunt een dempend effect en is perfect voor het rimpelen van de huid. Het bevat hyaluronzuur uit natuurlijke bronnen en verbetert de hydratatie. Zelfs bij droge lucht en ruw weer voelt de huid stevig en goed verzorgd aan.

Een stralende teint staat ook voor jeugdigheid en frisheid. De Dior Capture Youth Glow Booster helpt deze te behouden. Het bevat ook een hoge concentratie vitamine C uit de bush pruim. Het helpt verkleuringen en onregelmatigheden in de teint te compenseren. Daarnaast is er AHA, dat een peeling effect heeft. Het oppervlak ziet er gelijkmatiger uit en de teint krijgt een nieuwe gloed.

Voor de gemengde en vette huid die is toegenomen glans en vergrote poriën, de Dior Capture Youth Matte Maximizer is. Melkzuur wordt uit de rietsuiker gewonnen. In combinatie met roze klei en zinklijm helpt het de teint te reguleren. De poriën zien er verfijnd uit en de huid is betrouwbaar gematteerd.

De Dior Capture Youth Lift Sculptor verbetert de elasticiteit van de huid en verzacht rimpels en lijntjes. Polyfenolen worden gewonnen uit verschillende soorten thee. Ze gaan verzakkingen tegen en helpen bij het herdefiniëren van de contouren van het gezicht.

Voor de gevoelige, geïrriteerde en rode huid is er de Dior Capture Youth Redness Soother. Natuurlijke katoenen peptiden helpen de huid te kalmeren en roodheid te verlichten. Als intensieve toepassing over een periode van meer dan een maand is het serum ideaal om de huid weer in balans te brengen.