Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 592
toepassen
vandaag tot-20%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Higher

De geur +

Dior Higher - de elegante, stedelijke mannengeur

Dior Higher is een pulserende, eigentijdse en gedistingeerde geur voor stadsmannen. De Engelse geurnaam Hoger verwijst naar verhevenheid, inspiratie, doortastendheid en de opening van de wereld. Een mannelijke geur gewijd aan de moderne, gecultiveerde en kosmopolitische mannen van de 21ste eeuw, die het leven aanpakken, zich ontwikkelen en bewust beleven en genieten van elk moment in het hier en nu.

Dior Higher is een heerlijk sensuele, aromatische geur die zachte energie, een lichte glans en een luchtige lichtheid uitstraalt met een elegante compositie. Een sensationele geurbeleving die de zintuigen prikkelt, vitaliseert, verfrist en inspireert. Naast zijn aromatische en houtachtige noten mengt Dior Higher heerlijk stralende en sappige fruitakkoorden vol licht en lichtheid met de pulserende vibratie en energie van specerijen.

De geursamenstelling begint met een opvallend fris, fruitig en verkwikkend perenbasilakkoord, dat zich in de topnoot combineert met sappige perzik en sprankelende citrusvruchten. In het hartnootje domineert kardemom met zijn heerlijke aroma's gecombineerd met rozemarijn en cipressenhout. In de basis ronden de essences van Noord-Amerikaans cederhout met zijn fijne, edele geur en energieke, houtachtige en kruidige aroma's in combinatie met sensuele muskus het aantrekkelijke boeket prachtig af.

Kopnoten:
Basilicum
Peer
Perzik
citrusgeuren
Hartnoten:
specerijgeuren
Rozemarijn
Cipres
Basisnoten:
peerhout
muskus
Parfümeur:
Olivier Gillotin, Olivier Pescheux
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten