Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De bloemrijke-zoete Miss Dior is sinds 1947 op de markt. Maar de geur rond de roos werd voor het laatst geherformuleerd door François Demachy in 2017.

Toch blijft de verleidelijke geur trouw aan zichzelf en is deze zo romantisch en speels als de fles met het zilveren strikje suggereert.

Dior Miss Dior goedkoop kopen

De geur +

Een geur voor de eeuwigheid

Er zijn geuren die van de ene dag op de andere de harten en neuzen van honderden mensen veroveren. Veel van deze geuren verdwijnen echter langzaam maar zeker van het toneel. Ze worden van hun troon gestoten door nieuwe en modernere geuren. Er zijn echter ook geuren die voor de eeuwigheid gemaakt lijken te zijn. Een van deze geuren is Dior Miss Dior.

Dior Miss Dior is een van de favorieten van icoon Christian Dior: maar hij is zeker niet de enige die zich nog steeds aangetrokken voelt tot de geur die al sinds 1947 de zintuigen betovert. In de tussentijd is de klassieker echter meer dan eens opnieuw geformuleerd. Voor het laatst in 2017.

Zelfs vandaag de dag is de creatie Dior Miss Dior uniek. Het is boeiend en ronduit verslavend - maar doet dat langzaam en voorzichtig. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ongelooflijk charmante kop die opent met fruitig-frisse akkoorden van mandarijn, citroen en roze peper. Dit wordt gevolgd door een verleidelijk bloemig hart dat noten van Grasse roos, jasmijnblaadjes en Damastroos combineert. De finale van de geur Dior Miss Dior is onvergelijkbaar verleidelijk en sensueel, met patchoeli en rozenhout.

Hierdoor blijft Dior Miss Dior een buitengewoon voluptueuze geur die in het geheugen gegrift staat.

Parfümeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Miss Dior met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Bosethow
Superlicht op de huid

Super zacht op en voor de huid. De huid voelt soepel aan en de creme trekt snel in. Ik ben echt enthousiast. En de niet opdringerige geur past perfect er bij!

Commentaar van Widep1990
Mijn luevelingsgeur

Ik heb ook de eau de parfum maar de eau de toilette gebruik ik liever overdag. Mijn collega's vinden het een heerlijke geur en ik ben er sowieso verzot op!

Commentaar van Durfult1996
Dior Miss Dior

Een aantal van mijn vriendinnen hebben deze geur al een tijdje en vorige week heb ik hem ook eens opgedaan. Werd bij het uitgaan door ene leuke jongen aangesproken en inmiddels hebben we nog een date gepland, hahaha.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dior Miss Dior in vergelijking met de SRP