Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

De mooiste kleuren van Dior

Perfect passende nagellak maakt een look compleet. Het kan echter erg moeilijk zijn om de juiste kleur te vinden. Dior zet al jaren trends in nagelkleuren. Of het nu donkerrood, elegant naakt of een bijzonder heldere kleur is - Dior Vernis heeft voor elk wat wils en voor elk type. De sterke dekkracht en de unieke textuur van de nagellak maken het aanbrengen kinderspel. Pure gel coat harsen in combinatie met een speciaal ontwikkeld techno-polymeer transformeren elke vernislaag tot een glad oppervlak dat extreem helder glanst en de nagels perfect vasthoudt.

De formulering bevat geen formaldehyde of andere schadelijke ingrediënten. De nagellak bedekt al volledig met twee lagen. Het droogt zeer snel en zonder luchtbellen met een afwerking die eruit ziet als gel. Door het glanzende effect glanzen de nagels bijzonder mooi. Door de korte en brede borstel is ook voor nieuwe nagellakkers een onberispelijke verwerking mogelijk. De speciale vorm van de borstel zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid verf uit de fles wordt verwijderd om een gelijkmatige aanbrenging te garanderen. De cultstatus van de Dior Vernis is dan ook absoluut juist - textuur, orde en kleurkeuze zijn een luxemerk absoluut waard.

Vooral vrienden van klassieke nagellak tonen zullen bij Dior alles vinden wat hun hart verlangt. Naast de klassiekers uit het standaardassortiment komen er voortdurend beperkte edities van modetinten op de markt, die meestal na zeer korte tijd uitverkocht zijn. Naast de stralende kleur zorgen de vernissen voor de nagels met hun waardevolle ingrediënten. De Dior Vernis blijft op uw nagels voor maximaal een week zonder splinteren. Het eindresultaat is goed verzorgde handen en nagels als vers uit een professionele manicure. Net als de wereldberoemde modecollecties van Dior-ontwerpers moeten nagellaklakken tijdloos, elegant en altijd up-to-date zijn.

alle klanten beoordelen positieve
Dior Vernis
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Topvernis
Met deze nagellak ben ik helemaal klaar voor wat voor gelegenheid dan ook. Geeft me vee zelfvertrouwen als ik weet dat ik er tiptop verzorgd uitzie.

Praktische elegantie

Dior Vernis is een unieke nagellak met een grote glans en lange levensduur. Dior Vernis wordt geleverd in een dikwandige, rechthoekige glazen fles, die bijzonder goed in de hand ligt met zijn afgeronde hoeken. Het hoogwaardige glas laat op het eerste gezicht zien wat een exclusieve kleurtint het is.

De ongelooflijke glans schijnt door dit flesje. Het stijlvolle kunststof deksel in zilverkleurige uitvoering is op maat gemaakt voor de nagellakfles. De bovenranden zijn licht afgeplat en zorgen voor een spannende blikvanger. Deze nagellak is een must voor de moderne vrouw. Dior Vernis Nail Pools is niet alleen herkenbaar aan zijn kleur. Omdat er veel vergelijkbare kleuren zijn, heeft Dior het label een melodieuze naam en kleurnummer gegeven. Zo kunt u in één oogopslag zien welke tinten zijn geselecteerd. Deze glazen flessen van hoge kwaliteit mogen in geen enkel assortiment ontbreken.

Bescherming en elegantie in één

De nagellak serie Dior Vernis belooft glans en glamour. Hier vindt u voor elke smaak de juiste kleur. Over het algemeen vinden klanten hier veel pasteltinten.

Bijvoorbeeld, de roze tinten omvatten No 108 ivoor, No 189 roze porselein, No 219 safari beige, No 253 roze glazuur, No 349 roze boa, No 355 roze strik, No 386 roze aristocrate, No 447 mandarijn oranje, No 453 flapper roze en No 553 prinses. Deze kleuren verschillen slechts licht, dus de keuze moet zorgvuldig worden gemaakt.

Rode tinten zijn onder andere No. 158 Calypso, No. 178 Cosma, No. 343 Spring Ball, Dior Vernis No. 433 Delice, No. 537 Riviera, No. 545 Psychedelic Orange, No. 579 Plaza, No. 643 Diablotine, No. 653 Darling, No. 657 Trafalgar, No. 659 Lucky, No. 677 Blazing Pink en No. 999 Rode Royalty. Ook hier zijn er verschillende verschillen in de verschillende roodtinten.

Ook de donkere tinten hebben de voorkeur, die ook verschillen naar sonore namen. Voorbeelden hiervan zijn nr. 198 Lagune, nr. 605 Amazone, Dior Vernis nr. 607 Blue Denim, nr. 615 Bengale, nr. 704 Nirvana, nr. 706 Bronzen Libertijn, nr. 707 Gris Montaigne, nr. 804 Perfecto, nr. 824 Ondergronds, nr. 886 Azteekse chocolade, nr. 887 paarse mengeling, nr. 903 zwarte Inc., nr. 906 paarse revolutie, nr. 908 Tuxedo, nr. 970 Nuit 1947, nr. 987 rookpruim en nr. 997 blauw etiket.

De gele tint nr. 118 Acapulco en de turkooizen tint nr. 401 Saint Tropez zijn heel bijzonder. Alle Dior Vernis Nail Polish hebben een hoog dekkend vermogen. Voor een perfecte toepassing is het deksel speciaal uitgerust met een nieuwe borstel. Dit maakt de toepassing nog eenvoudiger. Het extra verzorgende effect mag niet onvermeld blijven. De vernissen beschermen de nagel met extra silicium en eiwitten. Als u op zoek bent naar een mooi glanzende nagellak die elke dag gedragen kan worden, neem dan eens een kijkje in de Dior Vernis serie.