Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Dune pour Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Tijdloze elegantie voor de mannenwereld

Dior Dune pour Homme is een klassieker uit het jaar 1997 en dus al ouder dan 20 jaar. In de snelle wereld van geuren is dit een enorme eer. Twintig jaar geleden werd de geur Dune pour Homme op de markt Dior gebracht en nu heeft de volgende generatie het al ervaren als een uitstekende geur die mannelijk en aanwezig is geworden, maar niet overweldigend. Het geurige meesterwerk is ontworpen door Olivier Cresp en Jeans-Pierre Bèthouart.

In de topnoot verschijnen kruidige noten van basilicum, salie, vijgenbladeren en bessenbladeren. De hartnoot Dune pour Homme van Dior Reseda, rozen en vijgenboomschors. De licht bloemige noot wordt omlijst door harsachtig en aromatisch sandelhout in combinatie met cederhout, vanille en tonkabonen. De geur heeft dus een prachtige uitstraling waarvan de mannelijke noten worden afgerond met een subtiele zweem van zoetheid.

Vaak onderschat wordt Dior Dune pour Homme een geur die perfect past in de zomer, wanneer het niet te zwaar moet zijn. Een Dior lichte plons water is Dune pour Homme genoeg om je urenlang in de edele geur te wikkelen. Net als een goede vriend is hij altijd een trouwe metgezel.

Kopnoten:
Basilicum
Vijgenblad
zwarte besblad
Salie
Hartnoten:
vijgenboomschors
Reseda
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Cederhout
Parfumeur:
Olivier Cresp, Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
1997

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen