Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"ik ben geen meisje. Ik ben vergiftigd. "Dior Poison Girl is de belichaming van een jonge, vrije vrouw die graag boven alle conventies leeft en zich volledig bewust is van haar invloed op mannen.

Het zoete bloemige gifmeisje is pure erotiek en het effect ervan mag niet onderschat worden.

Dior Poison Girl kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Vrije en sexy: Diors Poison Girl is de geur van moderne vrouwen

Dior kondigt de geboorte aan van zijn nieuwe baby met gifstof. Dat is een meisje. Hearthy en mysterieus is zijn aard. De naam van de nieuwe geurcreatie is Girl. Het ontroerende parfum is gericht op jonge vrouwen die zich graag in trendy mainstream aroma's verpakken. De typische Giftige Meisje is royaal en brutaal. Het speelt graag op een onbevangen manier met zijn charmes. Crazy en geestig is de stijl van het meisje. Een echt vergiftigingsmeisje is fascinerend en mysterieus, niemand kan weten wat dit meisje in het volgende moment zal doen.

De topnoot van de bloemige geur begint kort en krachtig met bitter oranje. De fruitige, bittere, fruitige noot revitaliseert en scherpt onmiddellijk de zintuigen. De bloemige hartslag van de geurcreatie opent kort daarna met Mairose en Damascene roos. Het brengt een speciale zoetheid aan de wisselwerking van geuren. De rozen geven de geur een vleugje elegantie dat voorkomt dat het te meisjesachtig overkomt. De zintuiglijke essences van de basisnoot geven hem sex aantrekkingskracht en laten een onvergetelijke, verleidelijke indruk achter.

Roasted Tonka bonenvoeg hier samen met creamy vanille, harsachtige tolu balsem en sandelhout tot een sensuele amandelnoot. Met Poison Girl creëerde Dior een zoete gastronomische geur die in overeenstemming is met de tijdgeest en tegelijk trouw is aan de exclusieve lijn van Dior. Het is de voortzetting van de geurreeks die in 1985 werd uitgevonden, met vergiftiging en waartoe Midnight Poison en Hypnotic Poison behoren.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
kaneelroos
Hartnoten:
damascena-roos
Basisnoten:
Tonkaboon
vanille
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-25%1