Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sport hoeft niet altijd uit te monden in competitie, veel meer beweging kan worden geïnterpreteerd als een levensfilosofie.

Dit was het beeld dat parfumeur François Demachy wilde Homme Sport uitdrukken in de verse citroenDior . De geurcompositie is een parfum voor mannen die vrijelijk hun leven willen vormgeven, er met volle teugen en met al hun facetten van willen genieten.

Dior Homme Sport kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Fruitig met een bittere noot

Dior Homme Sport heeft op het eerste gezicht een consistent fruitig aroma. Onmiddellijk na het aanbrengen is een frisse geur van citroen, bloedsinaasappel, grapefruit en peer merkbaar. Deze combinatie heeft een verfrissend en verkwikkend effect, waardoor het parfum de naam "Sport" waardig is. Maar na korte tijd veranderen deze noten in een stevige mengeling van roze peper, elemi-hars en nootmuskaat. Deze mix zorgt ervoor dat het parfum zich prettig ontwikkelt en laat een consistente positieve indruk na op de drager en medemens. De basisnoot, die is samengesteld uit sandelhout en Haïtiaanse vetiver, geeft een waardige conclusie. Deze houtachtige noot geeft het parfum een mannelijke toets, die vakkundig wordt overgedragen aan de drager.

Deze mix van sportief en wrang parfum maakt van Dior Homme Sport een uniek parfum. Dior Homme Sport is een parfum dat is solide, onopvallend en toch overtuigend - dat is waarom Dior Homme Sport is populair bij mannen van alle leeftijden. Dankzij de hoge kwaliteit van het ontwerp, het aroma duurt enkele uren, waardoor de noodzaak voor een constante toepassing van de parfum.

Kopnoten:
Bergamot
Italiaanse citroen
aldehyde
Hartnoten:
elemihars
Roze Peper
Basisnoten:
Wierook
hout
Amber
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-17%1