Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sport hoeft niet altijd uit te monden in een wedstrijd; beweging kan veel meer geïnterpreteerd worden als een levensfilosofie.

Parfumeur François Demachy wilde deze visie uitdrukken in het frisse, citrusachtige Dior Homme Sport. De geurcompositie is een parfum voor mannen die het leven vrij leven en er met volle teugen en in al zijn facetten van genieten.

Dior Homme Sport goedkoop kopen

De geur +

Fruitig met een wrange noot

Bij de eerste snuif maakt Dior Homme Sport zich bekend met een door en door fruitig aroma. Onmiddellijk na het aanbrengen is een frisse geur van citroen, bloedsinaasappel, grapefruit en peer waarneembaar. Deze combinatie heeft een verfrissend en verkwikkend effect, waardoor het parfum zijn naam "Sport" eer aan doet. Na korte tijd veranderen deze noten echter in een hartige mix van roze peper, elemihars en nootmuskaat. Deze mix zorgt ervoor dat de geur zich aangenaam ontvouwt en een zeer positieve indruk achterlaat op de drager en zijn omgeving. De basisnoot, die bestaat uit sandelhout en vetiver uit Haïti, zorgt voor een waardige afwerking. Deze houtachtige noot geeft het parfum een mannelijke touch die vakkundig wordt overgedragen op de drager.

Deze mix van een sportieve en wrange geur maakt Dior Homme Sport tot een uniek parfum. Dior Homme Sport is een geur die stevig op de achtergrond blijft, niet overheerst en toch overtuigend is - daarom wordt Dior Homme Sport gedragen door mannen van alle leeftijden. Dankzij de hoogwaardige afwerking blijft het aroma enkele uren hangen, wat betekent dat het parfum niet steeds opnieuw hoeft te worden aangebracht.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten