Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Poison

De geur +

De mythe rond Dior Poison

De klassieke geur Dior Poison werd gelanceerd in 1985 en is sindsdien een mystieke legende onder de vrouwenparfums. De oriëntaalse geur biedt pure verleiding met een bedwelmend effect. Gekenmerkt door de bloemige geur die typisch is voor Dior, is Poison een waar gedicht van duizend bloemen dat de draagster hult in een exotisch, ondoordringbaar aura. De Dior Poison geur opent fascinerend en verleidelijk: De topnoten bestaan uit Russische koriander, die zowel mystiek als verleidelijk is, terwijl fruitige akkoorden van pruim en wilde bessen een levendige noot uitstralen.

Intens anijs en warm rozenhout creëren het sensuele aura van de geur Dior Poison. In het hart van de geur ontvouwen zoete noten van honing en kaneel zich samen met de ongelooflijk vrouwelijke jasmijn en verleidelijke roos. Anjer en oranjebloesem zijn fris en opwekkend. Wierook geeft de geur een rokerige, houtachtige noot die warmte uitstraalt. De basisnoot rondt Poison af met houtachtige akkoorden van sandelhout en cederhout. Zoete vanille en amber maken de pure verleidingskracht van een vrouw compleet met bedwelmende muskus, die wordt aangevuld met de meer mannelijke geur van vetiver. De boodschap van Dior Poison is duidelijk: de geur is een eerbetoon aan alle vrouwen die kracht en vrouwelijkheid combineren en zo een ondoorgrondelijke mythe worden voor de mannenwereld.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Poison met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anouschka
heerlijk!

Ik heb deze geur ooit van mijn moeder gekregen toen zij stopte met parfum te gebruiken. Ik vind het een heerlijke geur en het fijne is dat hij ook zo sterk ruikt, dus je daardoor ook lang met een flesje kunt doen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten