Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Dior Show Black Out Mascara's worden gekenmerkt door hun bijzonder intense en zwarte kleur. Diverse trucs en technieken die make-up professionals gebruiken om de beste kleurresultaten te behalen tijdens fotoshoots of op de catwalk zijn meegenomen in het ontwerp. Het zogenaamde Black Fix Complex combineert verschillende kleurpigmenten en kan zo de kleurdiepte van Khôl-Kajal als mascara bereiken. Een speciaal poeder geeft de haren extra volume en de kleur nog meer duurzaamheid. Een extract van Arabische gom zorgt voor extra ondersteuning en geeft de kleur zijn bijzondere afwerking. Op deze manier kunnen zowel vrouwen met van nature zeer heldere wimpers als vrouwen met al zwaar gepigmenteerde wimpers de beste kleurresultaten bereiken. Tegelijkertijd worden de wimpers van elkaar gescheiden en krijgen ze een nieuw volume. Het Mascara Volume Spectaculair Noir Intensité Khol, dat als normale en waterdichte versie verkrijgbaar is, is geschikt voor talloze make-up looks.

Ze complimenteerden de klassieke Smokey Eyes, maar ook subtielere variaties met een expressieve ooglidlijn. Diorshow is een van de beroemdste lijnen in het beauty-assortiment van Dior. De naam verwijst al naar één van de belangrijkste inspiraties, namelijk de rijk geënsceneerde modeshows van het traditionele Parijse huis. Zowel de huidige trendkleuren als nieuwe productinnovaties zoals de kleurpigmentatie van Black Out zijn geïnspireerd op de make-up kunstenaars. Dit geeft vrouwen thuis de mogelijkheid om zelf de nieuwste catwalk trends te dragen. Christian Dior legde de eerste steen voor een van 's werelds bekendste luxemerken, dat ook na het overlijden van de ontwerper toonaangevend blijft in veel verschillende sectoren. Naast mode voor vrouwen, mannen en kinderen, omvat het assortiment ook accessoires, geuren, waaronder klassiekers zoals J'adore, Fahrenheit en Miss Dior, zorg, make-up en nog veel meer. Talrijke beroemdheden zoals Natalie Portman, Kate Moss, Jude Law, Marion Cotillard, Charlize Theron, Monica Belucci of Mila Kunis hebben al reclame gemaakt voor Dior producten.

Het design

De verpakking van Dior Dior Dior Show Black Out is in de stijl van de gehele Dior show lijn. Het draagt het schrijven op de buis en heeft de Dior Allover print op de hals. Matching de intense zwarte kleur, die het handelsmerk is van mascara, bijna toon in toon met zwart en antraciet is hier gewerkt. De kwast heeft klassieke fijne haren en een puntige vorm. Het scheidt de wimpers tijdens het aanbrengen en geeft ze extra volume.

Het assortiment

De Dior Dior Dior Show Black Out Mascaras bereiken de diepte en schittering van klassieke Khôl kohl potl potl. Een combinatie van verschillende kleurpigmenten om het Black Fix Complex te vormen creëert een zwart in een nieuwe dimensie en intensiteit. De textuur is verrijkt met een speciaal poeder, wat niet alleen de duurzaamheid van de mascara verbetert, maar ook de wimpers meer volume geeft. Extracten van Arabische gom blijven ondersteunen en zorgen voor de kenmerkende verduistering. Het Mascara Volume Spectaculair Noir Intesité Khol 099 Noir Khôl is de normale versie in diepzwart, terwijl het Waterdichte Mascara Volume Spectaculaire Noir Intensité Khol WP 099 Noir Khôl de waterdichte versie is. Dit is bijzonder resistent en duurzaam. Het kan met een olieachtige make-upverwijderaar worden verwijderd. Beide mascara's geven volume, scheiden de wimpers en wikkelen ze in een langdurige, intensieve kleur. Zwarte mascara kan op vele manieren gecombineerd worden en past in bijna alle make-up looks.