Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Dior Homme - de klassieker onder de mannengeuren

Er zijn veel geuren voor mannen, maar u zult deze Dior mannengeur niet zo snel vergeten: We hebben het over Dior Homme, een essentie die het label in 2005 op de markt heeft gebracht en zo de tegenhanger van zijn elegante pakken heeft ontwikkeld. Parfumeur François Demachy zei over zijn creatie: "Dior Homme is een moderne leerachtige geur die zich niet tevreden stelt met het feit dat hij alleen maar man is. Hij is zowel sensueel als ontroerend." Dankzij de tijdloze uitstraling is het parfum de afgelopen tien jaar een klassieker geworden, die een subtiele elegantie uitstraalt die ongeëvenaard is.

Een mannengeur met een kruidige, houtachtige geur met een kruidige, houtachtige noot

De Dior mannengeur - goedkoop om in onze winkel te kopen - wordt door de bedenker in razende bewoordingen beschreven. Demachy: "Dior Homme tart alle clichés van mannelijkheid. "Hij onderzoekt een nieuwe, onmiddellijke en toch complexe mannelijkheid." Een van de kostbare ingrediënten is een irisakkoord, dat zeer sexy is en vergezeld gaat van kardemom en lavendel, die de eau de toilette de juiste kruiden geven.

In de basisnoot, vetiver hout en Virginia cederhout mengen om de creatie diepte en mannelijkheid te geven. De geur van iris daarentegen creëert een aura die zich beweegt tussen licht poederig, bloemig en houtachtig.

Sinds de lancering in 2005 is Dior mannenparfum meer en meer een klassieker geworden. Het succes van Dior Homme's succes was zo groot dat er ondertussen verschillende nieuwe interpretaties zijn ontstaan.

Homme classic heeft verschillende uitlopers

Bijvoorbeeld Homme Intense, Homme Sport en Homme Keulen. Homme Intense is een zeer bijzondere sensuele geur die zich kenmerkt door subtiele muskusakkoorden. Ceder en vetiver leiden tot een houtachtig aroma dat bijzonder mannelijk is. Homme Cologne is bijzonder boeiend door zijn tijdloze frisheid, waarin natuurlijkheid gecombineerd wordt met verleidelijke elegantie. Homme Sport - deze Dior mannengeur is ook online te koop - inspireert met een vleugje iris, wat het geheel een verleidelijke toets geeft.

De Dior mannengeur is ook bijzonder mannelijk in het ontwerp van de fles. De creatieve koppen van het label gaven de glazen fles een eenvoudig maar klassiek karakter. Het transparante glas geeft ook zicht op de geurige inhoud. De verschillende nieuwe ontwikkelingen in de serie verschillen echter qua kleur. Zo is de Homme Intensive Eau de Parfum in een diepbruine tint te zien, terwijl de Homme Cologne transparant is. Maar een zeer speciale wolk verenigt het ontwerp van alle containers: de geïntegreerde geurenkamer - een nobel en buitengewoon effect.

Een vampierster als prominente reclamegezicht

De Dior mannengeur kreeg in 2013 een prominente reclamegeur. Niemand minder dan Hollywood-ster Robert Pattinson, bekend van het vampierepos "Twilight", stond voor de geur voor de camera. De acteur zelf dacht na over zijn optreden, zei: "Ik denk dat de Dior homme man iemand is die een beetje wild is. Hij doet wat hij wil, hij is een vrije ziel, hij is nergens bang voor".

Op de plek waar Pattinson een dandy speelt die precies leeft wat hij beschrijft: na de klanken van Led Zeppelins "Whole Lotta Love" leeft hij in alle facetten van mannelijkheid met de prachtige Camille Rowe aan zijn zijde. Het prachtige Homme parfum, de Dior mannengeur, is goedkoop te koop in onze winkel.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Dior Herrenparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Herrenparfums von Dior erstellt:

günstigstes Dior-Herrenparfum teuerstes Dior-Herrenparfum
Dior Eau Sauvage 150 ml Shaving Cream: € 21,99Dior Sauvage 200 ml Eau de Parfum Spray: € 139,99