Meer informatie:

Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer - Super dekkende camouflage concealer van Dior

Donkere ringen onder de ogen, diepe schaduwen en gezwollen oogleden behoren tot het verleden, want er is niets dat de super gepigmenteerde en ultra sterk dekkende Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer niet kan bedekken. De Diorskin Forever Undercover Concealer is een perfecte handlanger van de pas gepubliceerde Dior Undercover Foundation. De romige camouflage cover stick is bijzonder ondoorzichtig en duurzaam. Een instrumentele test onder elf vrouwen met verschillende huidtinten en huidtypes toonde een draagbaarheid van minstens 8 uur. Dit maakt het een echt wonderwapen in de beautycase. Of het nu voor privégebruik is of voor professionele visagisten, deze concealer bedekt langdurige verkleuringen en onzuiverheden zoals kleine vlekjes zonder de huid uit te drogen. De fijne textuur wordt licht op de huid aangebracht zonder haar te verzwaren. Kleine rimpels worden verborgen zonder dat de Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer erin kruipt. Het is aan te raden om de kleurschakering te kiezen die geschikt is voor de ondergrond. Na het aanbrengen onder de ogen wordt het met de vingers licht deppen in de huid gestoken. Je moet altijd oppassen dat je de huid niet te veel beweegt, want de huid op het oog is erg gevoelig en je kunt zo verdere rimpels voorkomen. Als u een bijzonder donkere oogzone heeft, kunt u deze markeren met een één tot twee stappen lichtere tint onder de ogen, op de brug van de neus en op het voorhoofd en de kin. De concealer wordt na de fundering aangebracht. Als u bijzonder sterke huidverkleuring heeft, zoals pigmentvlekken of puistjes, en een speciale correctie nodig heeft, kunt u de concealer ook voor de foundation aanbrengen. Hierdoor ontstaat een goed bedekte basis en kan de opaciteit verder worden opgebouwd in meerdere lagen. Met een hydraterende oogcrème als basis kan de Dior Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer bijzonder mooi in de huid worden verwerkt en droogt de oogcontour niet uit. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten en is beschikbaar voor vrouwen met verschillende huidtinten en kleuren. Dankzij de Dior-specifieke eigenschappen werkt het perfect met alle Dior funderingen.

Edel design & hoge opaciteit - Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer

De Dior Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer wordt gevuld in een langwerpige verpakking, die wordt aangevuld met een applicator in de schroefstop. De zachte sponsapplicator vergemakkelijkt het selectief aanbrengen en maakt bijzonder nauwkeurig werken op het gezicht mogelijk. De concealer is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden vervoerd tijdens het reizen of in een handtas. Het donkerblauwe deksel draagt de typische Dior Cosmetics kleur in koningsblauw. Een zilveren streep siert de overgang van deksel naar fles. Op de zijkant staat met hoofdletters de streep van de serie "DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER". De verpakking oogt hoogwaardig en luxueus. De textuur van de concealer is vloeibaar en gemakkelijk in de huid te verwerken. De Diorskin Forever Undercover Concealer heeft een semi-matte afwerking en laat de fijne oogzone stralen. U kunt het in een donkerdere tint gebruiken om de contouren te bepalen. Wie kiest voor een heldere toon kan er zijn gezicht mee accentueren. Schoonheidssponzen kunnen ook worden gebruikt om het beter in de huid te werken.

Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer, de juiste keuze voor elk huidtype

Voor de zeer lichte tot zeer donkere huid zijn er kleuren voor een sterke dekking. De hoog gepigmenteerde Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer is waterdicht en verkrijgbaar in vele kleuren. Dankzij zijn lange draagbaarheid en zeer hoge opaciteit is het onmisbaar voor lange evenementen of belangrijke data. Hij houdt zich aan zijn beloften en brengt je veilig door de dag. Door zijn waterdichte eigenschappen kan het goed gedragen worden in de zomer en tijdens wateractiviteiten. Het heeft drie verschillende huidtinten, wat de selectie vergemakkelijkt. Vrouwen met een zeer lichte huid zijn net zo succesvol als vrouwen met een zeer donkere huid. De kleurkeuze is afgestemd op de ondertoon van de huid. De concealer is daarom verkrijgbaar voor een koele, warme en neutrale ondertoon van de huid. De kleuren 020 Light Beige en 022 Cameo uit de Dior Concealer serie zijn ideaal voor zeer heldere tot heldere vrouwen. Medium huidtinten kunnen worden geselecteerd uit 030 Medium Beige, 031 Sand en 033 Apricot Beige. Vrouwen met donkere huidtinten kunnen kiezen tussen 040 Honey Beige, 050 Dark Beige en 060 Light Mocha. Naast het bedekken van donkere schaduwen en huidonzuiverheden kan de Dior-Concealer ook worden gebruikt om de huid lichter of donkerder te maken. De tinten 020 Light Beige en 022 Cameo zijn ideaal om op te lichten, de zogenaamde highlighten. Voor het verduisteren, de zogenaamde contouren, moet men kiezen tussen de tonen Light Mocha, Dark Beige en Honey Beige. Afhankelijk van de ondertoon van de huid vindt u de perfecte nuance. Na het aanbrengen van het product moet de oogzone licht worden gepoederd met een los poeder. De zogenaamde instelling van de concealer zorgt voor een instelling van de kleur en het binnendringen in de rimpels wordt opgeslagen. Dit verlengt de duurzaamheid en de oogcontouren glanzen langdurig en vooral gelijkmatig. Om de volgende oogmake-up ook langdurig te maken en de oogschaduw intensiever te ervaren, kan de concealer ook als primer op het beweegbare ooglid worden aangebracht. Als het selectief rond de wenkbrauwen wordt aangebracht, kan het ook de wenkbrauwvorm netjes opvrolijken en het zicht als geheel openen. Een multitalent dat in geen enkele cosmetische zak mag ontbreken.