Meer informatie:

Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer - Super dekkende camouflage concealer van Dior

Donkere ringen onder de ogen, diepe schaduwen en gezwollen oogleden behoren tot het verleden, want er is niets dat de super gepigmenteerde en ultrasterke bedekkende Dior Dior huid Forever Undercover Concealer niet kan bedekken. Passend bij de pas uitgebrachte Dior Undercover Foundation is de Dior skin Forever Undercover Concealer een perfecte medeplichtige. De crèmekleurige camouflageafdekhouder is bijzonder ondoorzichtig en duurzaam. Een instrumentele test bij elf vrouwen met verschillende huidskleuren en huidtypes toonde een draagbaarheid van minstens 8 uur aan. Dit maakt het een echt wonderwapen in de beautycase. Of het nu voor privé gebruik is of voor professionele visagisten, deze concealer bedekt langdurige verkleuringen en onzuiverheden zoals kleine vlekken zonder de huid uit te drogen.

De fijne textuur wordt licht op de huid aangebracht zonder deze te verzwaren. Kleine rimpels worden verborgen zonder dat de Dior Dior huid er Forever Undercover Concealer in kruipt. Aanbevolen wordt om de kleur te kiezen die geschikt is voor de ondergrond. Na het aanbrengen onder de ogen wordt het licht in de huid gedept met de vingers. U moet er altijd op letten dat u de huid niet te veel beweegt, want de huid op het oog is zeer gevoelig en u kunt zo verdere rimpels voorkomen. Als u een bijzonder donkere oogzone heeft, kunt u deze markeren met een één tot twee stappen lichtere tint onder de ogen, op de neusbrug, maar ook op het voorhoofd en de kin. De concealer wordt na de fundering aangebracht.

Voor bijzonder sterke huidverkleuringen zoals pigmentvlekken of puistjes is het aan te raden om de concealer voor de foundation aan te brengen. Hierdoor ontstaat een goed bedekte basis en kan de ondoorschijnendheid in meerdere lagen verder worden opgebouwd. Met een hydraterende oogcrème als basis kan de Dior Dior huid Forever Undercover Concealer Forever in de huid worden verwerkt en droogt de oogzone niet uit. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten en is beschikbaar voor vrouwen met verschillende huidskleuren en kleuren. Dankzij zijn Dior specifieke eigenschappen werkt het perfect met alle funderingen van het huisDior .

Edel design & hoge opaciteit - Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer

De Dior Dior huid Forever Undercover Concealer is gevuld in een langwerpige verpakking, die wordt aangevuld met een applicator in de schroefdop. De zachte sponsapplicator vergemakkelijkt het selectief aanbrengen en maakt bijzonder nauwkeurig werken op het gezicht mogelijk. De concealer is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden vervoerd tijdens het reizen of in een handtas. Het donkerblauwe deksel draagt de typische Dior Cosmetische kleur in koningsblauw. Een zilveren streep siert de overgang van deksel naar fles. Op de zijkant is met hoofdletters de streek van de serie "DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER" gedrukt. De verpakking ziet er hoogwaardig en luxueus uit.

De textuur van de concealer is vloeibaar en gemakkelijk in de huid aan te brengen. De Dior huid Forever Undercover Concealer heeft een semi-matte finish en laat de fijne oogcontouren stralen. U kunt het in een donkerdere tint gebruiken voor de contouren van uw contouren. Wie kiest voor een toon die helderder is, kan er zijn gezicht mee accentueren. Schoonheidssponzen kunnen ook gebruikt worden om het beter in de huid te laten werken.

Dior Dior Diorskin Forever Undercover Concealer, de juiste keuze voor elk huidtype

Voor de zeer lichte tot zeer donkere huid zijn er kleuren voor een sterke dekking. De hoog gepigmenteerde Dior Dior huid Forever Undercover Concealer is waterdicht en verkrijgbaar in vele kleuren. Dankzij de lange draagbaarheid en de zeer hoge opaciteit is het onmisbaar voor lange evenementen of belangrijke data. Hij houdt zich aan zijn beloften en helpt je veilig door de dag heen. Door zijn waterdichte eigenschappen kan het goed gedragen worden in de zomer en tijdens wateractiviteiten.

Het heeft drie verschillende huidskleuren, wat de selectie vergemakkelijkt. Vrouwen met een zeer lichte huid zijn net zo succesvol als vrouwen met een zeer donkere huid. De keuze van de kleuren is afgestemd op de betreffende huidondertoon. De concealer is daarom verkrijgbaar voor een koele, warme en neutrale ondertoon van de huid. Voor zeer heldere tot heldere vrouwen zijn de kleuren 020 Light Beige en 022 Cameo uit de Dior Concealer serie ideaal. Medium huidtinten kunnen worden geselecteerd uit 030 Medium Beige, 031 Sand en 033 Abrikozen Beige. Vrouwen met een donkere huidskleur kunnen kiezen tussen 040 Honey Beige, 050 Dark Beige en 060 Light Mocha.

Naast het afdekken van donkere schaduwen en onzuiverheden van de huid, kan de Dior concealer ook worden gebruikt om de huid te verlichten of te verduisteren. De tinten 020 Light Beige en 022 Cameo zijn ideaal voor het oplichten, de zogenaamde highlighting. Voor het verduisteren, de zogenaamde contouren, moet men kiezen tussen de tonen Light Mocha, Dark Beige en Honey Beige. Afhankelijk van de ondertoon van de huid vindt u de perfecte nuance.

Na het aanbrengen van het product moet de oogzone licht worden gepoederd met een los poeder. De zogenaamde instelling van de camouflagestift zorgt voor een instelling van de kleur en het in de rimpels kruipen wordt voorkomen. Dit verlengt de houdbaarheid en zorgt voor een langdurige en vooral gelijkmatige glans van de oogcontouren. Om de volgende oogmake-up ook duurzaam te maken en de oogschaduw intensiever te ervaren, kan de concealer ook als primer op het beweegbare ooglid worden aangebracht. Als het selectief rond de wenkbrauwen wordt aangebracht, kan het ook de wenkbrauwvorm netjes oplichten en het zicht in zijn geheel openen. Een multi-talent dat in geen enkel cosmetisch zakje mag ontbreken.