Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Dior Show New Look Mascara biedt wimper voor meer volume en een pluspunt in de verzorging. De New Look zorgde voor sensatie in 1947 toen ontwerper Christian Dior zijn eerste modecollectie presenteerde op 12 februari. In het hoofdkwartier in Parijs werden 90 verschillende ontwerpen getoond, die door de pers werden gevierd als de nieuwe look. Het bijzondere silhouet van de kostuums voor vrouwen en de extravagante en luxueuze stoffen waren een bijzonder kenmerk in de naoorlogse periode. Dior werd al snel bekend en gewild buiten de grenzen van Europa.

Het gamma werd aangevuld met accessoires en geuren en tenslotte Christian Dior Cosmetics met decoratieve cosmetica en verzorgingsproducten. Zelfs na het overlijden van de ontwerper, werd het traditionele huis voortgezet door veel creatieve geesten en is nog steeds een van de meest bekende luxe merken in de wereld. De baanbrekende debuutcollectie bevindt zich nog steeds in het New Look 1947 parfum voor vrouwen, maar ook vandaag nog in de New Look Mascara.

Voor mascara is een speciale nanoborstel ontworpen, die elke wimper afzonderlijk vangt en met het product bedekt. Ideaal voor vrouwen met zeer fijne, korte of weinig wimpers. Een uiterst precieze, op serum gebaseerde verzorgingsformule voedt en versterkt de haren. Gecombineerd met aantrekkelijke kleuren creëert het een dichte, volumineuze en opwindende wimperlook die zowel in het dagelijks leven als bij speciale gelegenheden kan worden gedragen.

Het design

De Dior Diorshow New Look Mascara is verpakt in een zwarte tube met zilverkleurige details. Op de schroefdop is een zilverkleurige band met Dior-logodruk te zien, die het tijdloze en elegante ontwerp afrondt. Bijzonder is natuurlijk de nanoborstel, die aan het uiteinde iets smaller is. De fijne vezels vangen nog kortere of dunnere wimpers op en zorgen zo voor een maximaal volume. De smallere hals van de slang helpt bij het nauwkeurig doseren en afvegen van overtollig product, waardoor verstopping van de wimper wordt geminimaliseerd.

Om voortijdige droging van de mascara door luchtbellen te voorkomen, mag het borsteltje niet in de opvangbak worden gepompt. Het is ook aan te raden om de mascara regelmatig om de paar maanden te vervangen om de gevoelige oogcontour te beschermen tegen contaminatie en om de ideale resultaten te blijven behalen.

Het assortiment

De Dior Diorshow New Look Mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De klassieker is natuurlijk de Dior Dior Diorshow New Look Mascara Effet Démultiplicateur de Cils Volume

Een alternatief is de Mascara Effet Démultiplicateur de Cils Volume.

Alle kleurvarianten hebben de speciale nanoborstel, die nog kortere en fijnere haren kan vangen en bedekken met mascara. Dankzij het extra serumgebaseerde zorgcomplex worden ze duurzaam versterkt, zodat de wimperlijn dichter en volumineuzer lijkt. Dit maakt de New Look mascara ideaal voor dagelijks gebruik en vooral voor vrouwen met gevoelige wimpers.