Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Dior J'adore: Een mijlpaal in de kunst van het parfumeren

De parfumserie J'adore - een Dior parfum voor vrouwen - werd gelanceerd in 1999 en is al lang een klassieker. Het recept voor succes: de creatie ruikt vrouwelijker dan bijna elk ander parfum voor de moderne vrouw. Het aroma - pure verleiding over de hele lijn! J'adore is gemaakt door de sterparfumeur Calice Becker en opent met een heerlijk vrouwelijke topnoot. Koorden van de ylang-ylangbloesem zorgen voor een heerlijk aroma. In het hart stralen de akkoorden van Damascusroos hun bloemige charme uit, terwijl de essentie wordt afgerond in de basisnoot met jasmijn samba en sandelhout. Op deze manier wordt een bloemig-zoete geurmix gecreëerd die gedurende een lange periode als een sensuele flair kan worden ervaren.

J'adore is een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf...

Met J'adore kunnen liefhebbers van bloemige geuren een Dior parfum voor vrouwen kopen dat meer dan alleen maar onmiskenbaar is. Zelfs onder de creaties van het luxelabel neemt het edele watertje een heel bijzondere plaats in. Het elixer is een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf Christian Dior en zijn grote passie voor bloemen. Terwijl het Eau de Parfum is gebaseerd op de harmonieuze rondingen van een vrouw als een silhouet, is de drager van het Eau de Toilette verpakt in de stof van een delicate plooijurk. Door zijn bloemige aroma is Dior J'adore een heerlijke zomergeur die zowel overdag als op warme avonden gedragen kan worden.

J'adore is keer op keer geïnterpreteerd...

Het Dior parfum voor dames - online beschikbaar in onze winkel - is zo'n doorslaand succes geworden op de parfummarkt dat er nu betoverende opvolgers zijn. Wie het bijzonder bloemig vindt, vindt zijn favoriete geur in J'adore Dior L'Absolue, gelanceerd in 2007. Kostbare bloemen absolue werd hier gecombineerd met akkoorden van Arabische jasmijn en Indiase tuberoos.

Drie jaar later komt J'adore L'Or op de markt, een parfumcreatie voor vrouwen die gemaakt Dior is van absolute en oosterse bloemennoten. Uiteindelijk hebben de creatieve geesten van het huis de oorspronkelijke geur opnieuw geïnterpreteerd en een sensuele geur gecreëerd met de naam J'adore de Parfum (2013) in Damascusroos, Toscaanse iris en poederige noten.

J'adore flesje betovert met een vrouwelijke look

Het Dior parfum voor vrouwen betovert niet alleen met zijn geur, maar heeft ook de vrouwenwereld veroverd dankzij zijn vrouwelijke flacon. De glazen fles wordt gekenmerkt door sensuele rondingen die doen denken aan het vrouwelijke silhouet. De delicate container slaagt er zo in om de ziel van zijn interieur, de geur, te weerspiegelen. Terwijl een ronde dop, waarvoor een glazen kraal speciaal ontworpen is, symbool staat voor het hoofd van een vrouw, staat de holle hals van de fles voor een slanke taille. Versierd met een gouden Massai-ketting, straalt het een bijzondere glamour uit.

Over de Dior vrouwengeur zei parfumeur François Demachy, de bedenker van enkele herinterpretaties van het parfum: "De eenvoud is vaak het resultaat van de hoogste verfijning. J'adore is de perfecte harmonie tussen oude en moderne parfumkunst. Het combineert de mooiste essenties en absoluten van natuurlijke bloemen op een eigentijdse manier."

En dan over zijn roeping als parfumeur: "Wat is mijn werk? Nou, om het meeste uit al deze edele stoffen te halen.... Kwaliteit Dior is onveranderlijk: dat is onze handtekening." Met zijn J'adore creaties heeft Demachy niets minder opgeleverd dan de meesterwerken uit zijn carrière. Als je jezelf wilt trakteren op iets nobels, kun je hier de edele Dior vrouwengeuren kopen tegen een redelijke prijs.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Dior Damenparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Damenparfums von Dior erstellt:

günstigstes Dior-Damenparfum teuerstes Dior-Damenparfum
Dior Miss Dior 100 g Bloeiende geparfumeerde zeep: € 22,99Dior Miss Dior 150 ml Eau de Parfum Spray: € 139,99