Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Foundation is compact en gebruiksvriendelijk. Het combineert een nieuw ontwerp met de populaire Touche Éclat kwaliteit. De vloeibare fundering wordt geleverd via een spons. Dit maakt het zo compact als poeder, maar biedt de voordelen van een vloeibare make-up textuur. Zo kan het perfect worden meegenomen en gebruikt om de teint te verfrissen. Het is ook een snelle oplossing om make-up gemakkelijk aan te brengen tijdens het reizen, na het sporten of wanneer dan ook. De spons houdt de primer als een inktpot vast. De meegeleverde applicator absorbeert de perfecte hoeveelheid door lichte druk. De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Foundation kan met zachte tikbewegingen worden aangebracht en gefineerd. Een spiegel in het deksel helpt altijd om het perfecte resultaat te bereiken.

De vloeibare textuur is acetonvrij en geschikt voor de normale tot vette huid. Omdat het een matte afwerking achterlaat die de natuurlijke uitstraling van de teint niet aantast. Dit is vleiend voor dames van alle leeftijden. Het kan worden gecombineerd met primer, concealer of andere cosmetische producten voor de teint, net als elke make-up. Er kan een gemiddelde opaciteit worden bereikt. Maar Le Cushion is ook ideaal voor zeer lichte, natuurlijke looks. De foundation overtuigt door zijn lange houvast en hydraterende eigenschappen. Hierdoor voelt het bijzonder comfortabel aan op de huid.

Het hoogwaardige blik met het goudkleurige YSL-logo is ontworpen als navulsysteem. Dit resulteert in minder afval en lagere vervolgkosten. Tegelijkertijd wordt ook de spons bij elke navulling vervangen, zodat het aanbrengen hygiënisch blijft. De navulling kan in een paar eenvoudige stappen worden verwisseld en zit altijd stevig in de bus. De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Foundation is een noviteit in het gamma van Yves Saint Laurent Beauty en ook op de Europese markt. Het idee bestaat echter al enige tijd bij Aziatische cosmeticabedrijven en is daar al een enorme trend.

Het design

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Foundation onderscheidt zich natuurlijk door zijn speciale verpakking en elegante design. Het naamgevende kussen is een spons aan de binnenkant. De vloeibare foundation wordt als bij een inktpot op de spons overgebracht. Met behulp van de speciale applicator kan hij vervolgens worden opgehaald en verspreid. Anders is Le Cushion opgebouwd als een elegante poederdoos. Het heeft een spiegel in het deksel en de ronde cosmetische spons past ook in het blik. Het is in glanzend zwart en heeft een geborstelde gouden rand. Het ingewikkelde YSL-logo is ook te zien aan de bovenkant. De Cushion Foundation is navulbaar, zodat alleen het bijvullen nog een tweede keer nodig is.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion is zo handig als een poederdoos en zo ondoorzichtig als een vloeibare foundation. Het hart van de make-up is een sponsje geweekt in de vloeibare foundation. Als een inktpot, levert het de juiste hoeveelheid product aan de applicator. Het resultaat is een zeer luchtig mengsel. Tegelijkertijd kan de compact ook ideaal meegenomen en op de weg toegepast worden. In tegenstelling tot grote flessen met pompdispensers en extra borstels kan deze versie van de populaire Touche Éclat serie overal gebruikt worden. De verpakking is even stabiel als tijdloos elegant. Tegelijkertijd is het navulbaar, zodat alleen de Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Refill is vereist voor aanvulling. Hierdoor blijft de spons altijd fris en schoon. Tegelijkertijd is de kleurnuance eenvoudig aan te passen voor bijvoorbeeld zomer en winter.

Het Touche Éclat Le Cushion B10 Porselein is de helderste toon in de collectie, een neutraal beige. Dit omvat onder andere de Le Cushion Navulling B10 Porselein. Touche Éclat Le Cushion B20 Ivoor met de bijpassende Le Cushion Refill B20 Ivoor is iets donkerder en een vrij warm beige. Een gemiddelde amandeltoon is Touche Éclat Le Cushion B30 amandel en Le Cushion Refill B30 amandel. Een iets donkerdere zandtint is beschikbaar met Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion B40 Zand en Le Cushion Refill B40 Zand. Le Cushion B50 honing met de Touche Éclat Le Cushion Refill B50 honing is zeer neutraal, maar weer donkerder. De donkerste toon in de collectie is Touche Éclat Le Cushion B60 Amber met de Le Cushion Refill B60 Amber.

Naast de oriëntatie op de stijgende getallen is er ook de keuze tussen de verschillende ondertonen. Zo past u zich nog beter aan uw eigen huidskleur aan. Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion BD50 warme honing en Le Cushion Refill BD50 warme honing zijn een medium, zeer warme honing toon. Vrouwen met koele huidskleuren kunnen ook kiezen voor Le Cushion BR 40 Cool Sand met bijpassende Le Cushion Refill BR 40 Cool Sand.

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Cushion Starter-Set bevat natuurlijk een spons met de Stichting. Als de kleur niet perfect is, kunt u deze de volgende keer dat u bijvult, zonder blik veranderen. De Le Cushion Foundation is geschikt voor de normale tot vette huid. Het heeft een flatterende satijnen afwerking die mat is maar toch de huid laat stralen. De formule is vochtinbrengend en langdurig. De dekkracht kan naar wens variëren van natuurlijk tot medium.