Meer informatie:

Voor expressieve looks - De Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof collectie

Het Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof is een klassieke eyeliner. De pen heeft een goede grip, biedt een goede controle tijdens het aanbrengen en overtuigt met zijn formule. Het moet een steun bieden die waterdicht is en niet uitsteekt. Ook, laat het niet wrijven. Dit is vooral belangrijk voor make-up op de ogen. Door de constante beweging kan het snel gebeuren dat de lijn van het ooglid op het bovenste ooglid gekleurd is of onder het oog wordt verdeeld. Scheurvloeistof en meer kan ook een negatief effect hebben op de houdbaarheid. Een duurzame eyeliner bespaart overdag of 's avonds controle en correctie van de look. De formule kan ook gebruikt worden op de binnenste lijn van het ooglid indien gewenst. Dit resulteert in een bijzonder expressieve en dramatische uitstraling. Afhankelijk van de kleur kan ook een lichtere tint worden gebruikt om de ogen optisch te vergroten. Zo kan de make-up volledig naar wens worden onderstreept. Een bijzonderheid van dit Yves Saint Laurent product Dessin du Regard Waterproof is de nog steeds gladde textuur. De tere huid van de oogleden wordt niet belast tijdens het aanbrengen. Met slechts één toepassing is de kleur ondoorzichtig en de lijn precies. Als alternatief kan de kleur over het hele deksel worden verdeeld. Het kan gefineerd worden met de geïntegreerde applicator. Onmiddellijk na het aanbrengen is dit goed mogelijk om een basis te vormen voor andere kleuren of om een snelle look te creëren met slechts één product. Kort daarna blijft het tot 12 uur veegvast en duurzaam en kleurecht. De pen met slijplood ligt goed in de hand en is zelfs in de handtas zeer ruimtebesparend. De kleurenwereld omvat vele klassieke tinten zoals natuurlijk zwart en marine. Daarnaast zijn er enkele noedeltonen en meer speciale varianten zoals groen en aubergine. Ze helpen om op natuurlijke wijze verschillende oogkleuren te accentueren. Zo kunnen ze zowel in het dagelijks leven als op feestjes worden gebruikt. Rookogen of neutrale make-up worden goed aangevuld.

Handig potlood voor het slijpen - het ontwerp van de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof

Het Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof is een klassiek oogpotlood. Hij heeft een potloodvorm met een riem. Het wordt geslepen door het naar wens aan te scherpen. Het is altijd aan te raden om een cosmetische slijper te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de vaak zachte mijnen niet afbreken. Het moet ook na gebruik worden gereinigd om vlekken tussen verschillende oogschaduwtinten te voorkomen. De pen wordt natuurlijk beschermd door een pet. Ze wordt in glanzend goud gehouden door YSL. De zwarte pen toont de naam van het product en het ingewikkelde logo. De respectievelijke nuance is te zien aan de bovenzijde. Dit maakt het mogelijk om ook na lang gebruik onderscheid te maken tussen de pennen en het korter worden van de pennen. Tegelijkertijd is er ook een kleine applicator aan de bovenkant. Met behulp daarvan kan de ooglidlijn licht gerookt worden gefineerd. De kleur kan ook op het ooglid worden verdeeld als een oogschaduw of een basis. Het compacte ontwerp is daarom multifunctioneel, ook op reis.

Lange houdbaarheid en intense kleur - de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof eyeliner

Het Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof is het luxe eyeliner potlood van het luxemerk. Het is een moderne variant van het klassieke cosmetische product. Naast een ruimere keuze aan kleuren werd ook belang gehecht aan een hoogwaardige formule. Het belooft een lange wachttijd van maximaal 12 uur. Het moet waterdicht, veeg- en overdrachtsbestendig zijn. De kleur is goed gepigmenteerd en blijft kleurecht. Dit maakt de eyeliner ideaal voor gebruik op het oog en zelfs op de waterlijn. Zelfs bij een hoge luchtvochtigheid of activiteit belooft het een betrouwbare grip zonder vlekken of bloedingen. De pen biedt intuïtieve lijnvoering voor nauwkeurige resultaten. Het kan naar wens worden geslepen met een cosmetische slijper. Een dop beschermt de punt tegen breken en vlekken. Ook is er een kleine applicator inbegrepen. Het dient als een vlekje en is zeer geschikt voor rokerige ogen en rokerige make-up looks. De eyeliner kan ook worden verdeeld als basis op het deksel. Onmiddellijk na het aanbrengen kan de verf nog steeds worden aangebracht voordat er een duurzame basis ontstaat. Dit bespaart niet alleen een ander cosmetisch product onderweg. Afhankelijk van de tint kan een donkerdere basis voor glinsterende oogschaduw en meer worden gecreëerd. De meer neutrale tinten maken een snelle en ongecompliceerde make-up voor dagelijks gebruik mogelijk. De variaties van zwarte en donkere nuances kunnen niet alleen worden afgestemd op de kleding, maar ook op uw eigen oogkleur. U kunt de kleur accentueren en de ogen intenser laten stralen. De klassieker is natuurlijk de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof 01 Noir Efronté. Een zwarte Kajal die echt in elke make-up tas thuishoort. Een zachtere variant die niet alleen dames met een lichtere teint en haar flatteert is Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof 02 Brun Danger. Het bruin kan worden gedragen in vele tinten, niet alleen naakten. Het is ook geschikt voor groene en aardetinten, maar ook paars of blauw. Een andere must-have is de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof 03 Bleu Impatient in Navy Blue. Iets kleurrijker eyeliner zijn al lang weer een groot onderwerp in de cosmetica. De rijke kleur onderstreept de kleur van de ogen en is toch niet te intens en kleurrijk. Het kan dus net zo goed gecombineerd worden met jeans looks.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.