Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Y Live

De geur +

Lichtintensiteit

Voor de Eau de Toilette Intense Spray Yves Saint Laurent Y LIVE die in 2019 werd gelanceerd, is de lichtintensiteit geen contradictio in terminis. Want de fruitig-zoete mannengeur is het derde hoofdstuk van het Y-verhaal, dat in 2017 begon. Dus Yves Saint Laurent Y LIVE is intensief, maar niet overweldigend of overweldigend. De Eau de Toilette is gemaakt voor de dagelijkse vrije tijd en het werk, voor de warme en koude seizoenen.

Een topnoot van bergamot, grapefruit, citroenen en peren wordt ermee gemengd. De hartnoot brengt slechts twee aroma's met zich mee, namelijk roosgeranium absoluut en sinaasappelbloesem absoluut. De heerlijke aroma's van absolute cacao en zachte tonkabonen vormen de afsluiting van Yves Saint Laurent Y LIVE.

Yves Saint Laurent heeft de mannengeur gecreëerd voor alle mannen die van een bepaalde sensatie houden, maar niet altijd tot het uiterste willen gaan. Omdat er tegenwoordig veel avonturen worden beleefd in de stad en Yves Saint Laurent Y LIVE perfect past. Want de moderne, goed verzorgde man wil zijn stijl onderstrepen met een geur. Yves Saint Laurent Y LIVE is elegant, mannelijk, nonchalant en nonchalant tegelijk. Of u het podium direct wilt bestormen met de Eau de Toilette Intense Spray en "go live" is iets wat u zelf moet beslissen. Maar het zou een mogelijkheid zijn.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Grapefruit
Peer
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
roosgeranium-absolue
Basisnoten:
cacao-absolue
Tonkaboon
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen