Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

19 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Y Live

De geur +

Lichtintensiteit

Voor de Eau de Toilette Intense Spray Yves Saint Laurent Y LIVE die in 2019 wordt gelanceerd, is lichte intensiteit geen contradictie. De fruitig-zoete mannengeur is het derde hoofdstuk in het Y-verhaal, dat in 2017 begon. Yves Saint Laurent Y LIVE is intens, maar niet overweldigend of overweldigend. De eau de toilette is gecreëerd voor dagelijkse vrije tijd en werk, voor de warme en koude seizoenen.

Het heeft een topnoot van bergamot, grapefruit, citroen en peer. De hartnoot heeft slechts twee aroma's, namelijk roosgeranium absolue en oranjebloesem absolue. De heerlijke aroma's van cacao absolue en zachte tonkabonen vormen de afsluiting van Yves Saint Laurent Y LIVE.

Yves Saint Laurent heeft de mannengeur gecreëerd voor alle mannen die van een zekere sensatie houden, maar niet altijd tot het uiterste willen gaan. Tegenwoordig worden veel avonturen beleefd in de stad en Yves Saint Laurent Y LIVE is hier gewoon perfect voor. Want de moderne, verzorgde man wil zijn stijl benadrukken met een parfum. Yves Saint Laurent Y LIVE is elegant, mannelijk, casual en ontspannen tegelijk. Of je het podium wilt bestormen en "live" wilt gaan met de Eau de Toilette Intense Spray moet je zelf beslissen. Maar het is een mogelijkheid.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten