Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium: Voor vrouwen die graag verleiden.

Opium van Yves Saint Laurent is in de loop van de jaren waarschijnlijk een begrip geworden. Deze klassieke geur is een van de meest populaire en best verkopende parfums voor vrouwen. Een schepping die al vanaf het begin verslavend is. De nieuwe Yves Saint Laurent Black Opium combineert feminine elegantie van de klassieker met een jeugdige stijl. Het is een van de meest succesvolle nieuwigheden van 2014. De geur van Yves Saint Laurent Black Opium voldoet aan alle eisen die zelfbewuste vrouwen aan een modern parfum stellen. Blumy, geraffineerd en games het zou moeten zijn, maar niet te indringend. Black Opium voldoet exact aan deze vraag.

In de topnoten zorgen oranjebloesems en roze peper voor een bijzonder mystieke aura. Patchouli, ceder en vanille ronden de grondnoot af met warme accenten. Tot slot zorgen de accenten van koffie en jasmijn voor een aromatische finish. Klassieke elementen zijn hier nieuw gemengd en zijn gemaakt tot een modern parfum - voor alle vrouwen die meer verwachten van een geur.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Met warm aura is Yves Saint Laurent Black Opium uitstekend geschikt voor darker seizoenen. Maar afhankelijk van de smaak kan de geur het hele jaar door gedragen worden. Een rotsachtige geur voor vrouwen die precies weten wat zij willen.

alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent Black Opium
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Black Opium
Ik ben al jaren een gebruiker van Opium, de geur dan ;-). Deze Black Opium vind ik net nog iets lekkerder.

Vier sterren parfumeurs gemaakt opium zwart voor Yves Saint Laurent

De geur Yves Saint Laurent Black Opium is gemaakt door een heel, meestal vrouwelijk team. Sterparfumeur Olivier Cresp was de enige man aan boord in de ontwikkeling van deze klassieke geur. Samen met zijn collega's Honorine Blanc, Marie Salamagne en Nathalie Lorson ontwikkelde hij Black Opium, een klassiek parfum.

Olivier Cresp werd, zoals velen in zijn industrie, geboren in Grasse. Zijn familie leidde een bedrijf dat ook smaken verhandelde, dus Cresp groeide al op met parfums. Later studeerde hij in de Verenigde Staten en vervoegde hij de Zwitserse parfumfabrikant Firmenich. Tijdens zijn carrière ontwikkelde hij succesvolle essences zoals de geur La Tentation de Nina van Nina Ricci.

Zijn collega Honorine Blanc is verantwoordelijk voor zo bekende parfums als de nieuwste Juicy Couture geur Couture Couture Couture, de huidige Cacharel geur Scarlett en de nieuwste Bath & Body Works geur Twilight Woods. De Française staat vooral bekend om haar stijle pauzes. Sterren als Sarah Jessica Parker, Paris Hilton en Usher deden ook een beroep op hun vaardigheden en lieten Blanc hun eigen persoonlijke geuren maken.

Nathalie Lorson groeide ook op in Grasse. Na zijn middelbare schooldiploma besloot de Française aan de parfumerieacademie van Roure te gaan studeren. Daarna trad ze toe tot International Fragrances & Flavors (IFF) en later tot Firmenich. Hun bekendste geuren zijn Place Vendome van Boucheron, Encre Noire Sport van Lalique en Black Extreme van Mandarina Duck.

De vierde in de groep, Marie Salamagne, ontwikkelde ook bekende geuren voor grote merken. Naast Yves Saint Laurent Black Opium behoren Giorgio Armani Privé La Femme Nacre, Jaguar Fresh Verve Man en Vrouw en Tokio van Kenzo tot haar successen.

Zo mystiek als de geur is, zo mysterieus is de fles zwarte Opium.

De flacon van deze Yves Saint Laurent fles Black Opium valt op door zijn bijzondere uitstraling. Zo denkt men dat de glazen fles eerst met zwarte lak is geborsteld en daarna geschuurd. Hoewel het oppervlak er anders uitziet dan normaal, kan de moderne glitteroptiek prachtig worden aangeraakt. In het midden staat de naam van het parfum duidelijk in zwart op helder glas.

Een ander mooi effect is dat de kleur van de essence doorschijnt in een bruinachtig oranje. Anders is de Yves Saint Laurent Black Opium fles met zijn strakke lijnen en vierkante vorm zeer traditioneel.

De dop werd ook in een discreet zwart gehouden, zodat de aandacht van de kijker weer naar het midden van de container en dus naar de belettering wordt getrokken. Een zeer mystieke look die je nieuwsgierig maakt naar de essentie sluimeren in de Yves Saint Laurent Black Opium fles.

De laatste clou: de clip van Yves Saint Laurent's Opium is pure rebellie.

De reclamepot van Yves Saint Laurent Black Opium belichaamt alles wat het parfum zegt. Een vrouw wordt alleen wakker in haar bed, gooit haar jas over haar hoofd en loopt door de nacht. Na een gevoelde eeuwigheid ontmoet ze eindelijk haar geliefde, die verlangend op haar wacht. Zo is de Zwarte Opiumvrouw: zelfverzekerd en altijd klaar om de gebaande paden te verlaten.

Yves Saint Laurent viert ter plekke in 2016 de nieuwe geur Black Opium.

De Yves Saint Laurent Black Opium Spot zet het ene intense beeld na het andere en lost uiteindelijk het verhaal op. Het waren niet de grote gevoelens die de jonge dame naar haar lieveling deden haasten. Hij nam het parfum mee - daarom loopt ze achter hem aan. Een scène zo provocerend en rockend als de geur zelf. Yves Saint Laurent Black Opium is luider dan zijn voorgangers en trekt nog meer aandacht.

Daarom richt de reclamecampagne zich niet op dromerige romantiek, maar op de zelfbewuste, vrije ziel van een vrouw. Tussen traditie en rebellie - de ontwikkelaars van het parfum hebben alle clichés overboord gegooid en zo een meesterwerk gecreëerd dat niemand zo snel zal vergeten. De reactie van de jonge vrouw in de clip is daarom des te begrijpelijker. Geen enkele vrouw wil haar Yves Saint Laurent Black Opium missen.