Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent In Love Again

De geur +

Weer verliefd

Yves Saint Laurent In Love Again is de nieuwe en moderne versie van de gelijknamige geur uit 1998 en werd in 2011 heruitgegeven als onderdeel van de YSL La Collection. Het parfum werd ook gemaakt door Jean-Claude Ellena aan het einde van de jaren negentig. Vergeleken met de moderne versie was de oorspronkelijke Yves Saint Laurent In Love Again versie vrij weelderig met 13 smaken, waaronder wodka, tomaten en waterlelies.

Vandaag de dag is de delicate en toch aanwezige geur van zwarte bes en sappige mandarijn betoverend Yves Saint Laurent In Love Again met een topnoot. De hartnoot is nogal bloemig, maar de pioenen en rozen ontmoeten hier druiven. Alles wordt afgerond met muskus, aangevuld met bramen. De parfumeur creëert een geur die ruikt naar een kom vol vers fruit, smakelijk en zomers, maar niet te zoet. De aromatische, licht scherpe zwarte bessen passen perfect bij de bramen en druiven. Met Yves Saint Laurent In Love Again presenteert zich een bijna pure fruitgeur met een prachtige elegantie.

De geur bewijst dat vrouwelijke geuren fruitig kunnen zijn zonder speels te zijn, en dat elegantie geen uitbundige bloemboeketten nodig heeft. Het is Yves Saint Laurent In Love Again zelfs verfrissend en daarom past het niet alleen overdag.

Kopnoten:
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Pinksterroos
Roos
druif
Basisnoten:
Braambes
muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 386
toepassen
vandaag tot-25%1