Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Yves Saint Laurent in Love In Love Again: Frisser, fruitig en klassieker

De geur Yves Saint Laurent In Love Again verrast met een fruitig, fris aroma dat niet alleen een goed humeur verspreidt, maar ook in elke situatie overtuigend is. Zwarte bessen en muskus vormen de basis van deze extravagante geur. Ze worden aangevuld met de hartnoten van peterselie, roos en druif, die het fruitige aroma van Yves Saint Laurent In Love Again onderstrepen en het een licht bloemige accentuering geven.
De topnoten van mandarijn en zwarte bes perfectioneren uiteindelijk de geur en geven haar haar onmiskenbare, frisse aroma.
De eerste editie van Yves Saint Laurent In Love Again verscheen in 1998 en werd in 2011 opnieuw uitgegeven als onderdeel van de YSL La Collection.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het is een vrouwengeur die voornamelijk gericht is op jonge vrouwen en vrouwen van middelbare leeftijd. Het is geschikt voor privé gelegenheden, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten of een speciaal evenement en kan boeien met zijn interessante, fruitige en frisse aroma. Yves Saint Laurent In Love Again is vooral interessant voor vrouwen die van frisse en bloemige aroma's houden. Het vrolijke aroma verspreidt niet alleen een goed humeur, maar motiveert ook de dag en versterkt het zelfvertrouwen.

Kwaliteit en extravagantie: YSL

Yves Saint Laurent In Love Opnieuw komt van een bekend bedrijf.
Yves Saint Laurent is al vele jaren een begrip op het gebied van mode en geuren. De naam staat voor elegante en extravagante mode voor zowel mannen als vrouwen. De hoge kwaliteit van mode speelt ook een belangrijke rol bij parfums. Alle ingrediënten in het Yves Saint Laurent In Love Again assortiment zijn geselecteerd volgens strenge criteria en moeten voldoen aan hoge normen voordat ze het in de geur. Het resultaat is een bijzonder langdurig en uniek aroma dat de geuren van Yves Saint Laurent onderscheidt.
In tegenstelling tot veel concurrenten heeft het merk geen specifieke doelgroep voor zijn parfums. De geurcreaties zijn gericht op zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. De parfumserie Yves Saint Laurent In Love Again is slechts een voortzetting van de vele bekende vrouwengeuren uit het huis van Yves Saint Laurent.
De parfumeur achter Yves Saint Laurent In Love Again is de Fransman Jean-Claude Ellena. Hij heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in vrouwengeuren, maar heeft ook enkele uniseks geuren en parfums gemaakt voor mannen. Hieronder vallen enkele bekende namen en merken zoals Bvlgari.
Ellena staat bekend om zijn hoge eisen aan het aroma. Zijn geuren zijn meestal fruitig en fris, maar hij heeft ook bewezen zijn vaardigheden met opvallende en ongewone geuren. Jean-Claude Ellena is in 2016 met pensioen gegaan en heeft zich sindsdien volledig op zijn privéleven geconcentreerd.

Elegantie in fijn roze delicaat

De Yves Saint Laurent In Love Again fles is simpel en neutraal, maar elegant. Het is gemaakt van transparant wit glas, in het midden waarvan er nog een kamer met de geur en roze kleur.
De naam van zowel het parfum als van de maker werd hier in elegante gouden letters op de fles gedrukt. Door zijn kleine afmetingen ziet de container er zeer compact uit, kan hij gemakkelijk worden opgehaald door een kleine dame en kan hij makkelijk worden weggestouwd in een handtas.
De spuitkop bevindt zich aan de bovenzijde van de fles. Telkens wanneer de geur wordt geperst, worden er fijne, gedoseerde strelingen van de geur vrijgemaakt. Hierdoor kan de Yves Saint Laurent In Love Again parfum serie gemakkelijk worden toegepast op kleding en huid zonder het waardevolle aroma te verspillen. De kap, die ook roze van kleur is, is zwaarlijvig en vierkant. Het beschermt de spuitkop tegen beschadiging en vuil en past perfect in het algehele uiterlijk van deze elegante fles. De roze kleur onderstreept de geur van bloemige fruitige bloemen.

Het legendarische Franse merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent, vaak YSL genoemd, is een van de bekendste merken voor mode en parfums. Opgericht in de jaren zestig door de gelijknamige Franse ontwerper, verwierf het bedrijf al snel roem en rijkdom.
Tot op heden heeft YSL ongeveer 180 parfums gepubliceerd. De meeste van hen vrouwen en mannen geuren, maar ook een aantal uniseks parfums zijn te vinden in de portefeuille van YSL. Deze omvatten beroemdheden zoals de parfumsreeks Kouros voor mannen en de reeks Bioscoop en Babyspoll voor vrouwen. Veel van de geuren van Yves Saint Laurent zijn sindsdien opnieuw uitgegeven.
Yves Saint Laurent In Love Again, een nieuwe editie van Yves Saint Laurent In Love Again uit 1998, is volledig heruitgegeven en opnieuw uitgebracht in de La Collection for Women en La Collection for Men serie. Het succes was adembenemend.
YSL staat voor bijzonder elegante en hoogwaardige geuren voor veeleisende mannen en vrouwen. De website van het bedrijf heeft een soortgelijke elegante uitstraling. Deze is gehouden in eenvoudige wit-grijs-zwarte tinten en lijkt op het eerste gezicht modern en extravagant. Met slechts enkele muisklikken krijgen bezoekers de mogelijkheid om meer te weten te komen over de verschillende parfums en de modeproducten van de fabrikant.
Yves Saint Laurent In Love Ook hier kunt u weer terecht. Naast een foto van de fles, kunnen klanten alle belangrijke informatie die ze moeten weten over de geur te vinden in slechts een paar klikken om een geschikte selectie te maken. De geuren uit de vrouwenreeks worden vertegenwoordigd door een jonge vrouw met kort haar.