Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent In Love Again

De geur +

Weer verliefd

Yves Saint Laurent In Love Again is de nieuwe en moderne versie van de gelijknamige geur uit 1998 en werd in 2011 opnieuw gelanceerd als onderdeel van de YSL La Collection. Het parfum werd eind jaren '90 ook gecreëerd door Jean-Claude Ellena. Vergeleken met de moderne versie was de originele Yves Saint Laurent In Love Again nogal weelderig met 13 smaken, waaronder wodka, tomaat en waterlelies.

Vandaag de dag betovert de delicate maar aanwezige geur van Yves Saint Laurent In Love Again met topnoten van zwarte bes en sappige mandarijn. De hartnoot is bloemiger, maar hier komen pioenrozen en rozen samen met druiven. Alles wordt afgerond met muskus, die wordt aangevuld door bramen. De parfumeur heeft een geur gecreëerd die smakelijk en zomers ruikt, als een schaal vers fruit, maar niet te zoet is. De aromatische, licht wrange zwarte bessen passen perfect bij de bramen en druiven. Yves Saint Laurent In Love Again is een bijna pure fruitgeur met een prachtige elegantie.

De geur bewijst dat vrouwelijke geuren fruitig kunnen zijn zonder speels te zijn, en dat elegantie geen uitbundige bloemenboeketten nodig heeft. Yves Saint Laurent In Love Again is zelfs verfrissend en daarom niet alleen geschikt voor overdag.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten