Meer informatie:

Een revolutionair van de modewereld

Het Yves Saint Laurent modebedrijf werd in 1961 in Parijs opgericht door de zeer getalenteerde modeontwerper Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent in 1961. Sindsdien heeft het bedrijf een succesverhaal meegemaakt dat uniek is in deze vorm. De kern van het succes van het bedrijf was het talent van de oprichter, die niet alleen topklasse creaties ontwierp, maar ook in staat was om de trends van die tijd feilloos op te sporen. Naast het virtuoze ontwerp van de modeproducten kon Yves Saint Laurent de modewereld zich verrijken met tal van ideeën, waaronder avant-gardistische ideeën. Deze ideeën schudden het gecultiveerde conservatisme door elkaar in een tijd waarin van vrouwen en mannen ook stilistisch een duidelijke rol werd verwacht. Talrijke ontwerpen van Yves Saint-Laurent brachten vrouwen en mannen samen door middel van androgyne ideeën. Met "Le Smoking" creëerde hij een broekpak voor vrouwen, dat in zijn virtuoze ontwerp een wereldwijd succesmodel werd. Zijn hele leven lang had dit een emancipatorische werking Yves Saint Laurent en bevrijdde vrouwen van het korset tot smalle vormen, zoals die in de taille van de wespen.

Als revolutionair, toen Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent vooral in zijn begintijd als modeondernemer werd beschouwd, waren schandalen onvermijdelijk. Vooral het naakte uiterlijk van vrouwen, dat door hem werd beïnvloed, leidde tot verhitte debatten en hevige protesten. Yves Saint Laurent waarvan de oprichter het menselijk lichaam als een daad van kunst zag, wordt vandaag de dag beschouwd als een modebedrijf dat creaties in het elegante luxesegment voor vrouwen aanbiedt, die op hun beurt de charme van iets bijzonders uitstralen. Zo is de Mondriaans-jurk met zijn geometrische vormen een combinatie van mode en kunst.

Het modebedrijf ontwerpt niet alleen modeartikelen voor vrouwen, maar legt ook een directe verbinding met de klant via een dicht netwerk van boetieks. Onder de vele Yves Saint Laurent verkochte producten zijn onder andere schoenen, horloges, lederwaren, brillen, accessoires, flacons, sieraden en cosmetica in de hogere tot luxe prijsklassen. De artikelen van de modegigant staan vandaag de dag nog steeds voor virtuositeit, extravagantie en schittering. Cosmetische series Yves Saint Laurent Couture Eyeliner zoals Touche Éclat nemen altijd een toppositie in op de ranglijst van de populairste producten ter wereld. Even bekend en beroemd zijn de geurcreaties zoals Opium, Rive Gauche en Kouros.

Zwart-gouden elegantie

De service van vooraanstaande klanten wordt ook weerspiegeld in de verpakking van het productassortiment van de modegigant. De verpakking van de eyeliner is dus een blikvanger. Het Yves Saint Laurent Couture Eyeliner imponeert door prachtige kleuren en een elegante vorm. Fijne rondingen en een omtrek die groter is dan de eigenlijke pennenstreken in de badkamer. Het Yves Saint Laurent Couture Eyeliner is half zwart en half goud. Het prachtige goud wordt geaccentueerd door zwarte contouren. In het midden van de pen staat het handelsmerk van het modebedrijf, de drie letters YSL, die prachtig met elkaar verweven zijn. De potloden zijn door hun edele absolute blikvanger in elke Beauty Bag.

Voor een natuurlijk tot ongewoon uiterlijk

Dit wordt Yves Saint Laurent Couture Eyeliner gebruikt om de wimpers op te sporen en te versterken om ze een verleidelijke en nette aanraking te geven met kattenogen, amandelogen of andere ideeën. De eyeliner is voorzien van een kwastje voor de precieze streek, de vloeibare formule blijft dag en nacht zonder smelten. Het resultaat is diepe en intensieve contouren die de wimpers versterken zonder onnatuurlijk over te komen. Het wimperpotlood is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en bruin en overtuigt door zijn lange levensduur. Terwijl de Yves Saint Laurent Couture Eyeliner 1 Noir (zwart) en de Yves Saint Laurent Couture Eyeliner 4 Brun (bruin) meer overeenkomen met de natuurlijke kleur van de wimpers, kan de Yves Saint Laurent Couture Eyeliner 2 Bleu (blauw) worden gebruikt voor een kunstmatige en extravagante look.

Mensen houden er bijvoorbeeld van om zich met deze eyeliner te verkleden om zich te onderscheiden op de internationale catwalks en de aandacht van het publiek en vertegenwoordigers van de media te trekken. Veel vrouwen gebruiken ook het wimperpotlood om hun wimpervolume te vergroten. Over het algemeen zijn er geen grenzen aan de ideeën met de eyeliner. Het wimperpotlood is zo ontworpen dat alle ideeën voor het accentueren en accentueren van de wimperbenadering ermee kunnen worden gerealiseerd. Het Yves Saint Laurent Couture Eyeliner heeft een ultrafijne vilten punt waarmee de wimperstreken nauwkeurig kunnen worden aangebracht. De handgreep, ontworpen volgens de principes van de ergonomie, draagt ook bij aan de nauwkeurigheid. De handgreep met de stevige grip kan goed en veilig in de hand worden gehouden. De intensieve pigmenten zorgen voor duidelijke contouren in het wimpernet. De oogmake-up is zacht voor de huid en kan gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek.