Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De betoverende vrouwengeur Yves Saint Laurent Parijsienne

Wie is op zoek naar een betoverende en bloemigheid Da Damenduft moet Yves Saint Laurent Parisienne kiezen. Deze hoogwaardige eau de parfum heeft een frisse geurintensiteit en belichaamt een moderne vrouwelijkheid. De unieke combinatie van adellijke ingrediënten zorgt voor een fascinerende en onmiskenbare geur.

In de topnoot springen braambes en vinyl uit en zorgen voor een fruitige frisheid. De hartnoot accentueert het bloemige karakter van de Yves Saint Laurent Parisienne door Violet, Peony en Damastrose te benadrukken. De grondnoot rondt de geurbeleving af met bittere en houtachtige elementen. Dit wordt voornamelijk bereikt door extracten van vetiver, patchoeli en sandelhout.

Alle in totaal, Yves Saint Laurent Parisienne biedt een frisse, bloemige en houtachtige structuur voor een veelzijdige vrouwengeur.

Thanks aan de verschillende nuances, Yves Saint Laurent Parisienne is geschikt voor vele verschillende stijlen van kleding en gelegenheden. Het elegante parfum staat voor passie en drijfvermogen. Het is niet voor niets dat deze geur is vernoemd naar Parijs, de stad van mode en savoir vivre.

Yves Saint Laurent Parisienne is een sensuele en verleidelijke geur, maar doet het zonder exotische en oosterse smaken en benadrukt in plaats daarvan natuurlijkheid, fruitigheid en frisheid. De houtachtige en kruidige elementen vullen deze vrouwengeur van Sophia Grojsman vakkundig af.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De bloemengeur heeft een krachtige intensiteit en verleidt de zintuigen. Dit geldt in het bijzonder voor de zoete geur van bloemextracten. Eau de Parfum en Eau de Toilette van Yves Saint Laurent Parisienne staan voor een moderne vrouwengeur in perfectie en zijn niet alleen geschikt voor een uitstapje naar Parijs.

alle klanten beoordelen positieve
Yves Saint Laurent Parisienne
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Wonderbare geur
Volgens mij is dit het beste parfum van YSL, een bloemige geur die niet te opdringerig is maar toch betovert. Samer met de shower gel heel erg aan te bevelen.
Commentaar van
review YSL Parisienne
De parfumspray is fantastisch. D geur blijft lekker lang hangen. Zoete, bloemige geur. Perfect voor het uitgaan. Flesje past ook perfect in de handtas.

Yves Saint Laurent Parisienne - het meesterwerk van Sophia Grojsman

Yves Saint Laurent Parisienne is ontworpen door sterparfumeur Sophia Grojsman. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw heeft Grojsman naam gemaakt in de wereld van parfums met vele hoogwaardige vrouwengeur series. In 1996 ontving ze voor haar werk de felbegeerde Living Legend Award.

Grojman's creaties worden gekenmerkt door een typisch handschrift. De vrouwengeuren zijn gezellig en vrouwelijk, maar toch fris en verkwikkend. Verschillende bloemengeurcomponenten worden altijd in verschillende variaties gecombineerd, waarbij rozenbloesems meestal op de voorgrond staan.

Dit geldt ook voor Yves Saint Laurent Parisienne. Eerst zet de topnoot een fris akkoord door vinyl en braam te accentueren. De hartnoot opent dan met een elegant boeket van pioenroos, damastrose en viooltjes. Diepgang en sensualiteit worden geboden door de basisnoot, die gebruik maakt van extracten van patchoeli, vetiver en sandelhout.

Dit geeft Yves Saint Laurent Parisienne een pittige en bosrijke fundering. Al met al is er een veelzijdig vrouwengeur gecreëerd waardoor men altijd nieuwe nuances kan herkennen. De geur past perfect bij de modestad Parijs en harmonieert met veel verschillende kledingstijlen en gelegenheden.

Yves Saint Laurent Parisienne staat voor sensualiteit, elegantie en passie en heeft ook een mysterieus en avontuurlijk tintje. De fles voor de Eau de Parfum en de Eau de Toilette is ontworpen om aan deze kenmerken te voldoen. De edele fles van geslepen glas accentueert optisch perfect de verleidelijke inhoud.

Laat u betoveren door de fascinerende vrouwengeur van Yves Saint Laurent Parisienne en geniet van de flair van Parijs.

De fascinerende glazen fles uit Yves Saint Laurent Parisienne

Yves Saint Laurent Parisienne is een betoverende vrouwengeur met bloemig en frisse nuances. Ook het aansprekende verpakkingsontwerp is bijzonder succesvol geweest.

De Eau de Parfum is beschikbaar in een> ovaal glassflakon. Het transparante en geslepen glas zet het verleidelijke gehalte in het beste licht. Het geruwde en artistiek vormgegeven oppervlak is bijzonder goed ontworpen, wat in combinatie met invallend licht zorgt voor beautiful optische effecten.

De glazen fles kan na gebruik veilig en netjes worden gesloten met een gold-colored cap. Hij is compact zo ontworpen dat hij ook voor reizen en reizen wordt aanbevolen. Yves Saint Laurent Parisienne kan herkend worden aan de ovale glazen fles en het Yves Saint Laurent logo.

Parijs bij nacht: de reclamecampagne voor Yves Saint Laurent Parisienne

In de reclamecampagne voor Yves Saint Laurent Parisienne is een jonge vrouw met donker haar te zien, gekleed in een glanzende zwarte jas en zwarte hoge hakken. Ze gaat een wandeling maken in Parijs. Ze drijft haar handen verleidelijk door haar haar haar.

In het volgende schot ligt ze met een man in bed en fluistert hem rustig iets toe. Ze lijkt eraan te denken als ze gaat voor een wandeling, want haar blik lijkt erg dromerig. Tijdens het lopen brengt ze een roze lippenstift aan. Opnieuw verandert de houding en in de reclamecampagne van Yves Saint Laurent Parisienne is te zien dat de man en de vrouw weer in bed liggen en zoenen.

De volgende mentaliteitsverandering vindt plaats en de kijker ziet weer dat de vrouw een wandeling gaat maken. Ze glimlacht sensueel terwijl ze de fles van Yves Saint Laurent Parisienne uit de hals van haar jas trekt en erop sproeit. De vrouw lijkt gelukkig en heeft een plezierige glimlach op haar lippen.

Haar blik lijkt weer ver de verte in te dwalen, alsof ze zich iets moois herinnert. In feite is de houding verandert en onthult de jonge mooie dame en de man in bed strijken elkaar. Opnieuw fluistert ze teder een paar woorden in zijn oor. Zoals de toeschouwer al verwachtte, vindt de snelle mentaliteitsverandering weer plaats en is de dame weer te zien, terwijl ze in Parijs glimlacht.

Net als aan het begin van de reclamecampagne voor Yves Saint Laurent Parisienne, hangt de camera op haar benen en schoenen. Daarna is ze weer helemaal te zien terwijl ze met een glimlach verder beweegt. De roterende fles van het parfum wordt getoond aan het einde van de commercial.