Meer informatie:

Het concept

De mascara Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux, de mascara met het valse wimper-effect, werd ontwikkeld voor vrouwen die niet zonder perfectie en elegantie in hun make-up willen. Na intensief onderzoek zijn de productontwikkelaars van het luxe merk Yves Saint Laurent Beauté erin geslaagd een mascara op de markt te brengen die voldoet aan zes eisen voor een optimale mascaramascara. Ze verzorgt de fijne wimpers, maakt ze zijdeachtig glanzend en zorgt met haar speciale borstel voor een dubbel volume met natuurlijke krul - van de wortels tot de punten.
Het verlengt ook optisch de wimperlijn, zodat valse wimpers overbodig worden, is oogheelkundig getest, d.w.z. zelfs geschikt voor extreem gevoelige ogen en contactlensdragers, en duurt zelfs tot de volgende ochtend tijdens het feestgebruik - zonder hardlopen. Yves Saint Laurent Beauté heeft zijn mascaraformule opnieuw aanzienlijk verbeterd: de oorspronkelijke formulering van Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils is verrijkt met extra verzorgingscomponenten, zoals arganolie, dieselolie, amandel- en ricinusolie.
Bovendien zorgt een provitamine B5-complex ervoor dat de wimpers soepel blijven en krachtig kunnen groeien. Al na vier weken zijn ze langer en elastischer. De experts van Yves Saint Laurent Beauté raden aan om de fijne nylon borstel één keer per week te reinigen met een zachte papieren handdoek, zodat de fijne haren niet plakken en de inkt mooi romig blijft. Ook al wordt de mascara niet dagelijks gebruikt, de textuur blijft minstens acht weken vers en zorgt voor een constant goed make-upresultaat van de eerste tot de laatste toepassing.

Het design

Alles in goud: De peulen van Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils zijn een meesterwerk en net zo luxueus als hun inhoud. Ze schijnen in twee verschillende tinten goud - het ronde lichaam is in roze goud, de gesp in geel goud. En beide delen zijn met elkaar verbonden door de ingewikkelde initialen van de naamgenoot van de mascara serie: YSL. Yves Saint Laurent, die in juni 2008 op 71-jarige leeftijd in Parijs overleed, was een van de belangrijkste modeontwerpers van de 20e eeuw. Maar niet alleen de mascarabehuizing, maar ook de buitenverpakking, het karton, belichaamt de elegante signatuur van de internationaal bekende modeontwerper: het is hoekig, met een duidelijke lijn en draagt het mascara-ontwerp naar buiten - roze goud in combinatie met wit goud in de bovenste derde, in combinatie met de initialen YSL in edelzwart. Het is geen goed idee om van deze slim gewikkelde mascara een geweldig cadeau te maken - een discrete gouden strik is genoeg.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils bestaat uit zeven schitterende tinten: veruit de meest populaire mascarakleur is Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils 01 Noir Radical. Geen wonder, zwart past altijd - op elke oogkleur, op elke oogschaduw, op elke eyeliner. Het warme bruin van Yves Saint Laurent Mascara Mascara Volume Effet Faux Cils 02 Rich Brown staat vooral voor blonde vrouwen met een lichte teint en een natuurlijke make-upwaarde. De bruine mascara heeft een discreet effect en comprimeert de wimpers nog steeds optimaal. De Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils 03 Navy Blue werkt het best met bruine ogen, het laat ze flitsen.
Blauw-ogen mensen kunnen ook blauwe mascara dragen, maar dan is bruine oogschaduw aan te raden, omdat blauwe mascara alleen al de blauwe ogen kleiner in plaats van groter zou doen lijken. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils 04 Paars, aan de andere kant, werd gelanceerd door YSL Beauty voornamelijk voor groene ogen. Uit de kleurenleer weten we dat groen en violet in de kleurencirkel precies tegenover elkaar staan en een indrukwekkend contrast vormen. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils 05 Bourgogne is de kleur voor de dappere en precies de juiste tint voor grijsblauwe ogen, want grijsblauwe ogen zien er een beetje bleek uit zonder make-up.
De middernachtblauwe Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils 06 Nuit Intense brengt bruine ogen groot naar boven. In combinatie met donkerblauwe oogschaduw ontstaan Smokey Eyes, die zorgen voor een onweerstaanbare avondmasualisatie. Er zijn veel vrouwen die zonder mascara nooit naar buiten zouden gaan, ook niet om te sporten. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterdicht 01 Houtskool Zwart is een must voor al deze, vooral als u wilt gaan zwemmen aan zee op vakantie.