Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique

De geur +

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique: Elektriserend, spectaculair en mysterieus als de nacht

Kan elektriciteit ruiken? Als dat zo is, dan is het in Yves Saint Laurent 's eigentijds-inspirerende mannengeur La Nuit de L'Homme Bleu Electrique. YSL's spectaculaire, sensuele, pulserende geurflanker, uitgebracht in 2021, volgt op La Nuit de L'Homme uit 2009, de klassieke kruidige mannengeur van Anne Flipo, Dominique Ropion en Pierre Wargnye. Alleen de Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique, samengesteld door Dominique Ropion, is krachtiger en energieker dan de oorspronkelijke geur. Verfrissende bergamotnuances, tintelende gember, zachte lavendel, geranium en vetiver maken het tot een mannengeur die evenzeer bekoort door zijn koelte als door zijn krachtige kruidigheid.

Frisse bergamot aroma's, delicaat gekruid met kardemom en gember, openen de Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique. Ze ontmoeten een bloemig-verwarmend hart van gekuifde lavendel en roosgeranium om zich te ontwikkelen op sensueel-verzachtend cederhout en vetiver.

La Nuit de L'Homme Le Parfum (2010), La Nuit de L'Homme Frozen Cologne (2012), La Nuit de L'Homme L'Intense (2015), La Nuit de L'Homme Eau Électrique (2017) en La Nuit de L'Homme Eau de Parfum (2019): vele flankers volgden op de succesvolle editie Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme uit 2009. Zij ontlenen hun intensiteit aan de aromatische oorspronkelijke ingrediënten van de klassieker en, zoals bij Eau Électrique, aan de zoete fruitigheid. De Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique verzoent deze tegenstellingen door even verfrissend als verzachtend te zijn, even krachtig als gevoelig. Het is dus een klassiek moderne tegenhanger van het sensuele La Nuit Frozen Cologne, een parfum niet alleen voor 's avonds, maar ook voor inspirerende dagen!

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Kardemom
Hartnoten:
Lavendel
roosgeranium
Basisnoten:
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Dominique Ropion
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten