Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Black Opium over Red

uitverkocht producten +

De geur +

Yves Saint Laurent Black Opium over Red - De iconische geurklassieker in een nieuw, betoverend kersenjasje

Met de exclusieve Yves Saint Laurent Black Opium over Red heeft het luxehuis zijn iconische klassieke geur Black Opium een volledig nieuw, sensueel, hypnotiserend en verleidelijk fruitig karakter gegeven. De geraffineerde damesgeur combineert de onmiskenbare koffie-bloemige signatuur van het origineel met een spannende kersennoot die de zintuigen prikkelt en verslavend werkt.

Het heerlijke kersenakkoord ontvouwt zijn verleidelijke aroma al vanaf de topnoot. Samen met de pittige, fruitige groene mandarijn vormt het een onweerstaanbare, exquise fruitcocktail. In het hart van Yves Saint Laurent Black Opium over Red ontvouwt zich een weelderig, sensueel bloemenboeket van Marokkaanse jasmijn en oranjebloesem absolue, zachtjes omhuld door het licht wrange aroma van zwarte thee. Black Opium's iconische signatuur van intense koffie en zoete vanille, vergezeld van een weelderig patchoeli-akkoord, vormt de bekronende finale in de basisnoot. Yves Saint Laurent Black Opium over Red is een verleidelijke, uitgesproken vrouwelijke geur, perfect voor een grootse, dramatische entree.

In overeenstemming met de verleidelijke kersengeur van de samenstelling, wordt Yves Saint Laurent Black Opium over Red gepresenteerd in een elegante rode fles. De hoogwaardige glazen flacon is voorzien van het iconische Black Opium-design en springt meteen in het oog door de heldere, strakke vorm en het ronde etiket. Voor Yves Saint Laurent Black Opium over Red heeft het parfumhuis nu gekozen voor een donkere tint rood, die de verleiding en dramatiek van de geur goed weergeeft. De witte letters in het midden van het ronde etiket zorgen voor een mooi contrast. De flacon wordt bekroond door de halfronde dop, die het donkere, mysterieuze en sensuele ontwerp vervolmaakt.

Voor de reclamecampagne wist het Franse modehuis actrice en muzikante Zoë Kravitz te strikken, die ook al enkele jaren merkambassadeur is voor het bedrijf. De reclame toont de mooie jonge vrouw met een plezierige en sensuele uitdrukking op haar gezicht, terwijl beelden van de heerlijke ingrediënten worden getoond. Het hele beeld is bedekt met een rode filter, die de intense en expressieve kersensmaak weerspiegelt.

Yves Saint Laurent Black Opium over Red werd gecreëerd door dezelfde parfumeurs die het indrukwekkende Black Opium creëerden. Neuzen Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp en Honorine Blanc hebben hun iconische geurklassieker opnieuw een compleet nieuw karakter gegeven. Alle vier de parfumeurs behoren tot de meest gerenommeerde en bekendste neuzen ter wereld en zijn al vele jaren werkzaam in de industrie, met name op het gebied van luxe parfums.

Kopnoten:
Kersen
groene mandarijn
Hartnoten:
zwarte thee
Marokkaanse jasmijn
sinaasappelbloesem-absolue
Basisnoten:
Koffie
Bourbon-vanille
Indonesisch patchoeli
Parfümeur:
Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp, Honorine Blanc
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten