Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Gewoon precies: Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo

De cosmetica Yves Saint Laurent lijn Dessin du Regard Waterproof Stylo is ongelooflijk nauwkeurig. Dit maakt deze eyeliners tot een absolute must-have. Want hier vindt u een mechanische eyeliner ontworpen als een potlood. Met zijn superfijne punt brengt hij de grootst mogelijke precisie met zich mee. Dus elke slag zit, hoe fijn het ook is. Dit wordt ook gegarandeerd door de formule, die bijzonder rijke kleuren gebruikt. Ze zijn hoog gepigmenteerd en glijden gemakkelijk en snel over de huid. Dit maakt deze stylos perfect voor het onderste deksel, dat anders te gemakkelijk met make-up bedekt zou kunnen worden. Bij de eyeliners uit de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo serie is echter de hoogste precisie vereist. Daarom wordt de look altijd geaccentueerd, maar nooit bedekt met make-up. Maar deze innovatieve formule kan nog meer doen. Omdat het extreem duurzaam is. Overdrachts- en waterbestendigheid zijn daarom vanzelfsprekend. Het uiterlijk blijft tot 16 uur onveranderd. Voor deze vele voordelen is Yves Saint Laurent de traditie van zijn toch al enorm exclusieve eyeliner onthouden. Dit was echter geenszins een goede zaak, want het werk hier was in alle opzichten vernieuwend. Daarom heeft de formule geen oliën nodig. In plaats daarvan zorgt een complex van hoogwaardige wassen ervoor dat de kleur vanzelf op de huid lijkt te glijden. Als de traditie verder wordt ontwikkeld, kan er iets compleet nieuws en opwindends ontstaan. Het Franse traditionele merk bewijst dit in elk detail met zijn moderne stylos. De eyeliner is daarom geschikt voor zowel dag- als nachtelijk gebruik. Door de precisie van de bestelling zijn veel mooie looks mogelijk. De romige textuur is waarschijnlijk de beste bondgenoot. Super-dun of dramatisch breed, de lijn is altijd perfect ontworpen. De Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo serie is daarom geschikt voor alle vrouwen die hun look perfect willen creëren. Want met deze stylos zijn er geen grenzen meer aan de verbeelding.

De fusie van traditie en moderniteit

De Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo serie is gebaseerd op een lange traditie en biedt de meest moderne innovaties. Dit is ook op het eerste gezicht te zien in de verpakking. Omdat deze stylos het beste van comfort en innovatieve elementen combineren. Het ontwerp is dus ook in een zeer klassieke vorm bewaard gebleven. Het diepe zwart wordt aangevuld met elegant goud en zorgt voor een zeer nobele uitstraling. Maar omdat zwart de modernste van alle klassiekers is, wordt ook hier geen waardige elegantie getoond. In plaats daarvan presenteert het een coole en cleane look die ook zijn elegante kanten heeft. Een fijn detail in het deksel is echter een bijzondere blikvanger. Hier is de kleine slijper verborgen, die ervoor zorgt dat de eyeliner altijd precies en effectief is. Zo zorgen zelfs de kleinste details voor een zeer groot effect. Ook hiermee bewijst de Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo serie haar absolute exclusiviteit.

Het moment onvergetelijk maken

De Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Stylo serie imponeert met zijn enorme precisie. Maar ook deze uitstekende cosmetica kan niet zonder het noodzakelijke kleurenspectrum. Daarom presenteert de serie betoverende kleuren die zowel klassiek als modern zijn. Door de precisie van de bestelling is een enorm aantal looks mogelijk. Het enige wat nodig is, is een goede basis. Daarom laat de eerste kleur al zien dat het meer kan. Omdat 01 Noir Ivresse een prachtig zwart is. Het is diep, mat en heeft zijn zeer dramatische kanten. Zo verliezen fijne lijnen voor een discrete accentuering hun effect net zo weinig als de sterke lijnen en hun dramatische effecten. Dankzij de ingenieuze technologie van de Stylos is er gelukkig geen grens aan de rijkdom aan ideeën. De volgende nuance is net zo veelzijdig. Want 02 Berun Possession is niet alleen het mildere alternatief voor zwart. In plaats daarvan heeft Yves Saint Laurent het warme bruin een veelzijdige en speelse nuance gecreëerd die geweldige momenten oplevert. De look is ook hier slechts een kwestie van smaak. Een brede beroerte en al de nacht wordt gewonnen, een fijne beroerte overwint er elke dag tegenaan. Maar deze serie is ook een gedurfde serie. 03 Bleu Addiction is toch iets heel bijzonders. De kleur is intens en evenwichtig, noch te blauw noch te zwart. Ja, dat kan een goed motto zijn. Omdat het motto hier tot succes leidt, waren veel looks waarschijnlijk maar zelden mogelijk met een eyeliner. Ook 04 Gris Devotion is niet alledaags. Een grijze eyeliner moet immers altijd meer kunnen dan zijn collega's. Maar deze nuance is een zeer zeldzame prestatie, want het is echt een klasse op zich. Het rokerige grijs geeft de ogen een onvergelijkbare look. Pure verleiding is daarom het motto dat elegant grijs tot in de perfectie domineert.