Het concept

Een scheutje verf in een bron van kristalhelder water. Dit is de essentie van de Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water serie. Hier laat het traditionele Franse bedrijf zien dat het steeds weer de beste innovaties in de wereld van de cosmetica kan brengen. De oneindig mooie kleuren zijn bijna op de achtergrond. Ook al varieert het palet van zachte nude tinten tot schokkende kleuren van topklasse, de afwerking van deze lippenstift is nog meer in focus.

Dit kleine wonder wordt in de serie Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water bereikt door een ongeëvenaarde textuur. Het glanst mooier dan de fijnste lipgloss, maar heeft tegelijkertijd een intense kleur, die anders alleen van conventionele lipsticks verwacht mag worden. Deze kleuren laten de lippen droomachtige mooie spiegels worden. Ze reflecteren niet alleen het licht, ze lijken uit zichzelf te stralen. Deze prestatie wordt bereikt door de ingenieuze formule, die niet alleen het uiterlijk heeft van een droomvochtig vocht. In plaats daarvan heeft YSL een verscheidenheid aan vochtinbrengende stoffen gecombineerd om een lipkleur te garanderen die in een geheel nieuwe dimensie beweegt. Deze combinatie van zichtbaar en voelbaar vocht zorgt ervoor dat zelfs de intense nuances de lippen nooit uitdrogen. De kleur is stralend en tegelijkertijd behouden de lippen hun natuurlijke elasticiteit. Dit maakt de beleving van intense kleuren uiteindelijk zowel comfortabel als esthetisch aangenaam.

En om dit heerlijke gevoel zo lang mogelijk te behouden, hebben de lippenkleuren van Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water ook een lange houdbaarheid. Tot 10 uur lang kunnen ze hun schoonheid onbedorven uitstralen. Dit is eindelijk een lippenstift serie die in elk opzicht volmaakt is. Deze innovatieve lippenstift is daarom ideaal voor alle vrouwen die op geen enkele manier compromissen willen sluiten. Omdat in de serie Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water de zorg en uitstraling nooit worden verwaarloosd.

Het design

YSL. Deze drie letters hebben altijd gestaan voor de combinatie van innovatie en oneindige schoonheid. En ook in de Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water serie is deze expertise tot in de kleinste details merkbaar. Dit is niet alleen een mooie container, die leeft van het prachtige contrast van edelgoud en zwarte pianolak. Het verbergt een applicator die perfect is ontworpen voor zijn taak. Dit is een klein penseel dat de optimale hoeveelheid lippenstift bijna automatisch absorbeert. De speciale textuur van Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water wordt dus altijd met de gewenste intensiteit over de lippen verdeeld. Het resultaat is een samensmelting van comfort en een perfecte look die in elk opzicht extravagant en eersteklas is. En last but not least is dit kleine kunstwerkje versierd met de drie letters, die niet alleen het logo van het merk zijn, maar ook een indicator van luxe schoonheid.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water cosmetica serie is niet alleen bekend om zijn onnavolgbare textuur. Want hier zie je een prachtig kleurenspectrum dat net zo perfect is als de formule waarin het is ingebed. Deze kleurenschaal varieert van zachte nude tinten tot kleuren die niet te verslaan zijn in hun intense effect.

Zelfs de meest delicate toon laat zien dat de lippen hier opvallend in scène zijn gezet. Omdat 208 Wet Nude zacht, subtiel en een prachtig boegbeeld is voor de buitengewone spiegelbeeld van de serie. De Nuance viert daarom een heel bijzondere vorm van natuurlijkheid. Iets intenser is de 203 Eau de Corail, een intens koraal met een hoog percentage roze, dat een prachtig effect heeft. Een beetje sterker is 205 Roze Regen. Een helder roze, dat nog meer aantrekkingskracht krijgt door de kristalheldere textuur. De lippen krijgen een sensuele uitstraling die het effect nooit overdrijft. Deze terughoudendheid is echter niet te verwachten vanaf 201 Dewy Red. Het Schokkend Roze van de Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water lippenkleuren is geenszins te vergeten. De 206 Misty Pink speelt ook in een soortgelijke competitie. Dit is een donkerroze met een vleugje paars en een onvergelijkbare look. En 204 Onde Rose Red houdt ook niet echt tegen. De kleur heeft een lichte neiging naar roze en blauw en toont zo op het eerste gezicht zijn buitengewone kwaliteiten. 207 Sappige perzik is net zo opvallend, maar iets frisser en fruitiger. Perzik en oranje vormen hier een prachtige nuance. En dan is er nog de 202 rouge splash. Een sterk rood met veel oranje, wat een prachtig bewijs is van de bijzondere schoonheid van de Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water serie.

De commerciële

Een druppel kleur: Yves Saint Laurent Vernis à Lèvres Pop Water.