Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint serie is het misschien wel bekendste product van de Stichting door Yves Saint Laurent. Het beroemde concealerpotlood als basis voor het hele gezicht. De innovatieve pennen met het vloeibare product zijn nu verkrijgbaar als klassieke highlighter, maar ook als kleurcorrectie en in vele andere uitvoeringen. Ze zijn een must-have voor veel dames en worden ook onderweg gebruikt om de teint zonder problemen op te frissen. De bijpassende Liquid Foundation overtuigt met een al even unieke combinatie, die de huid een grote helderheid geeft. Het is verrijkt met een gewichtloze vloeistof en is volledig vrij van deeltjes die geen licht doorlaten. Op deze manier kan het invallende licht worden gecorrigeerd en ontstaat het speciale aanraak Éclat effect.

Schaduwgebieden worden helderder en de contouren van het gezicht worden duidelijker. Het vakkundige samenspel van licht en schaduw helpt om de teint te definiëren, te corrigeren en letterlijk te laten stralen in het beste licht. Huidonzuiverheden en andere onregelmatigheden worden betrouwbaar verborgen. De teint ziet er vlekkiger uit en de huid ontspannener. Het bevat onder andere een extract van slagerijbezem, wat een stimulerend en stimulerend effect heeft. Het stimuleert de microcirculatie van de huid en ondersteunt zo een frisser uiterlijk. Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen, terwijl een lichte zonnebrandcrème met SPF 22 ideaal is voor dagelijks gebruik.

Toch blijft de textuur aangenaam gewichtloos en is daarom ideaal voor dagelijks gebruik. De medium dekking is betrouwbaar en geschikt voor de meeste huidtypen. Touch Éclat Le Teint werkt als acht uur schoonheidsslaapje voor de huid. Het ziet er ontspannen en stralend uit zonder een maskachtig make-up-effect te creëren. Afhankelijk van de eisen en het gewenste resultaat kan het natuurlijk worden gecombineerd met andere masker- en teint producten. Binnen de Touch Éclat familie van YSL zijn er nu niet alleen tal van highlighters, maar ook rouge en een primer.

Het design

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation is verpakt in een elegante glazen fles. De glanzende afwerking komt overeen met het resultaat van de foundation, die ook de helderheid van de huid ondersteunt. De transparante fles geeft direct zicht op kleurnuance en vulhoeveelheid. Het deksel en de pompdispenser zijn gemaakt van glanzend metallic goud. Het ingewikkelde YSL-logo van het merk is bovenaan te zien. De vloeibare textuur kan dus perfect gedoseerd worden en de make-up blijft altijd hygiënisch verpakt. Desgewenst kan het ook direct op de grondborstel of een andere applicator worden aangebracht.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation gebruikt de speciale formule van deze populaire highlighter als vloeibare make-up. Het creëert een stralende, geperfectioneerde en uitziende teint vol luminositeit en helpt tekenen van vermoeidheid te verbergen. Het bereikt een gemiddelde ondoorschijnendheid en is daarom ideaal voor het betrouwbaar afdekken van andere onregelmatigheden en kleine onzuiverheden. De speciale formule bevat geen ondoorzichtige deeltjes. Dit helpt om een natuurlijk ogende afwerking te creëren en het invallende licht optimaal te breken. Donkere schaduwzones worden specifiek gecorrigeerd en de gezichtscontouren worden meer gedefinieerd en expressief. De vermoeide, vette huid wordt niet alleen visueel verfrist. Omdat extracten van slagerijbezem ook de microcirculatie in de huid stimuleren en zo zorgen voor een ontspannen en gerevitaliseerd uiterlijk. De oriëntatie binnen de kleurnuances is eenvoudig dankzij de nummering.

Neutrale kleuren hebben alleen de letter B, terwijl koelere nuances BR hebben en warmere tonen BD als additief. Het cijfer geeft dan de helderheid aan, te beginnen bij 10 voor een zeer bleke teint. De serie begint met de heldere tinten Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint B10 porselein en de warmere Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint BD10 Warm Porselein. Touche Éclat Le Teint B20 Ivoor is iets donkerder en ivoor, vergezeld van zijn coole tegenhanger Touche Éclat Le Teint BR20 Cool Beige. Het gemiddelde kleurenspectrum omvat de amandeltoon Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint B30 Amandel en de koelere tint Éclat Le Teint BR30 Cool Amond. Een tint donkerder is Touche Éclat Le Teint B40 Sand, met de warmere variatie Touche Éclat Le Teint BD40 Warm Sand en ook de koele Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint BR40 Cool Sand Make-up.

Touche Éclat Le Teint BR45 Cool Bisque dient als nuance en overgang naar de donkerdere variaties. De donkere tinten van Touche Éclat Le Teint B50 Honey zijn vrij geelachtig, met warme Touche Éclat Le Teint BD50 warme honing en koele Touche Éclat Le Teint BR50 koele honing. De donkere tinten van Touche Éclat Le Teint B60 Amber en Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint BD60 Warm Amber zijn meer roodachtig. De Touch Éclat Le Teint Foundation heeft een zeer lichte textuur en is daarom geschikt voor veel verschillende huidtypen. Het is verrijkt met vitamine E, die helpt in de strijd tegen vrije radicalen. Bovendien bevat het met SPF 22 een lichtbescherming die ideaal is om te beschermen tegen schadelijke UV-straling in het dagelijks leven. Tot acht uur perfecte houvast kan worden bereikt, aangevuld met de bijpassende Touche Éclat Blur Primer en bevestigingspoeders om de duurzaamheid verder te verbeteren.