Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Cinema

De geur +

Yves Saint Laurent Cinema vermengt exotische noten en warme aroma's met elkaar.

De geur Yves Saint Laurent Cinema werd in 2004 gelanceerd en trekt ieders aandacht met zijn oriëntaals geurende glamour. Cinema hult zijn draagster in het aura van een filmster uit de jaren 1920 en geeft haar een sensuele uitstraling met zijn bloemige, vrouwelijke noten.

Het parfum opent met frisse mandarijnakkoorden, romige amandelbloesem en meisjesachtige cyclamen. Het bloemige karakter van het parfum staat hier centraal. Pioenroos, amaryllis en jasmijn ontvouwen zich in de hartnoot en zetten de bloemige opening van de topnoot voort. Jasmijn heeft ook een zeer vrouwelijk effect en brengt een oriëntaalse noot rechtstreeks uit 1001 Nacht. In de basisnoot creëren zoete vanille, muskus, benzoëhars en amber een sensuele, verleidelijke diepte die ongelooflijk aantrekkelijk is. De bloemige akkoorden worden zacht maar intens ondersteund door oosterse geuren.

Het bijzondere aan Yves Saint Laurent Cinema is dat het parfum op het eerste gezicht vrij fris lijkt, maar dan langzaam zijn oriëntaalse karakter ontvouwt, vergelijkbaar met een film waarin je geleidelijk wordt ondergedompeld en je uiteindelijk volledig laat betoveren door een fictieve wereld. Yves Saint Laurent Cinema, bijvoorbeeld, lokt je eerst met zijn verbazingwekkende frisheid voordat het je betovert met zijn mysterie.

Basisnoten:
Parfümeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Cinema met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Bult1989
Exclusieve geur

Een heerlijke opulente geur. Niet te nadrukkelijk aanwezig, maar gewoon heel erg goed. Deze geur houdt de hele dag. Ik ben er heel erg tevreden mee!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten