Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Y

uitverkocht producten +

De geur +

YSL La Collectie Y - het bloemengeur Chypre parfum voor vrouwen

Yves Saint Laurent Y was de de allereerste geur die het Yves Saint Laurent modehuis - een vrouwengeur van haute couture - uitbracht. Al meer dan 50 jaar staat deze geur voor de elegantie en adel van Yves Saint Laurent (YSL) en voor de schoonheid, sensualiteit en verleidelijke vrouwelijkheid van vrouwen . Een geur die vele vrouwen al decennia lang inspireert.

De beroemde vrouwengeur Yves Saint Laurent Y is opnieuw op de markt gebracht. De onlangs gelanceerde vrouwengeur Y is nu een van de beroemde en populaire klassiekers in de YSL-serie van de La Collection.

Wonderlijk vrouwelijk, diep, levendig, levendig, mysterieus en teder sensueel, de Yves Saint Laurent La Collection Y geur heeft ook een indrukwekkende aanwezigheid als een bloemenchypre parfum. De voorbode van deze haute couture geur is een bijna cold topnoot van citrus-frisse bergamot gekoppeld aan de verkwikkende kruidige geur van koriander. Hierna volgen de zijdezachte, zachte, geurige noten van kostbare witte bloemen.

In het hart van de bloemmotief komen bovendien de elegante aroma's van iris met licht houtachtige boventonen tot uiting in combinatie met de aromatische roze peper. De warme grondnoot combineert eikenmos met de houtachtige noten van Patchouli, die harmonieus met de bloemige noten vermengt. Een mysterieuze, boeiende en verfijnde compositie met diepte en elegantie.

De vrouwelijke Yves Saint Laurent Y opent een aanwezige geur, die een podium vormt voor de prestatie van de vrouw, waarop ze kan schitteren met haar hele wezen in stijl. Een Odeur die het mooie charisma van een elegante, sensuele en zelfbewuste vrouw onderstreept.

Kopnoten:
Bergamot
Koriander
Hartnoten:
Iris
Roze Peper
witte bloesems
Basisnoten:
Eikenmos
Patchoeli
Parfumeur:
Michel Hy
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten