Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Yves Saint Laurent Top Geheimen houdt meer dan alleen een geheim voor een mooie huid. Hier vindt u de meest innovatieve formules met de nieuwste kennis en natuurlijke ingrediënten. Waardevolle oliën en de nieuwste technologieën gaan hand in hand. Daarnaast is deze huidverzorgingsserie ook speciaal ontworpen voor de interactie van de individuele producten. De producten bouwen op elkaar en maken de huid mooi en stralend.
Elk afzonderlijk verzorgingsproduct is echter goed in staat om zichtbaar succes te garanderen. Want in deze serie staat de perfecte verzorging van de huid centraal. Het moet worden verrijkt met vocht, en dit effect kan zelfs duren tot drie dagen, waardoor voldoende vocht en elasticiteit, zelfs in extreme situaties. Het idee dat zorg ook een decoratief karakter kan hebben staat voor nog luxueuzer verwennerij, daarom worden hier ook crèmes gevonden die de teint in balans brengen en zo een egale en stralend mooie uitstraling geven.
En de nieuwste onderzoeksresultaten mogen ook niet ontbreken in de Yves Saint Laurent Top Secrets-serie. Een mooi voorbeeld van deze innovatieve geest is het wonderfully efficiënte en toch zo zachte micellenwater. De Bi-Phase Lotions, die zowel uiterst effectief als zacht zijn, zijn dan verantwoordelijk voor een sterke reiniging. Tweefasige technologie is een van de beste bondgenoten als het gaat om het harmoniseren van reiniging en onderhoud om optimale resultaten te bereiken.
Van peeling tot BB crème, het Yves Saint Laurent Top Secrets assortiment biedt alle producten die de basis vormen voor een perfecte make-up en maximale verzorging. Optimaal verzorgde huid heeft niet meer nodig en daarom is deze serie ideaal voor alle vrouwen die intensieve verzorging waarderen.

Het design

Het ontwerp van de serie Yves Saint Laurent Top Secrets is gebaseerd op het doel van de zorg. Balsem wordt daarom opgeslagen in een klein en elegant potje, crèmes in handige tubes en de vloeistoffen komen in stevige en mooie containers. Wat ze allemaal gemeen hebben is niet alleen het praktische aspect, maar ze delen ook een merk dat op het eerste gezicht laat zien dat dit een bijzondere vorm van zorg is.
Het opvallende YSL-logo is dan ook meer dan een indicatie dat de Yves Saint Laurent Top Secrets serie een kostbaar schoonheidshulpmiddel is gewijd aan perfectie in elk opzicht. De kleuren roos, zwart en goud zien er nobel en van zeer hoge kwaliteit uit.

Het assortiment

De cosmetische lijn Yves Saint Laurent Top Geheimen heeft één doel: een onberispelijke verzorging van de huid. En het kan dit doel gemakkelijk bereiken, omdat het alle verzorgingsproducten bevat die ervoor zorgen dat de teint wordt gevoed en straalt.
Dit effect wordt al voorbereid door de Gommage Action Biologique Exfoliant sans Grains. De Yves Saint Laurent Top Secrets serie heeft een schil klaar die zacht en sterk is op hetzelfde moment. Nog vriendelijker is de Démaquillant Micellaire Tonique. Dit is een micellair water voor een zachte reiniging. De Démaquillant Expert Bi-Phase Doux is net zo zacht. De toner voor het gezicht reinigt het gevoelige gebied rond de ogen voorzichtig. En als de reiniging wat grondiger moet, dan is de Démaquillant Yeux Bi-Phase klaar. Mascara en ook sterke kleurresten, die de huid 's nachts niet onnodig zouden moeten belasten, zijn geen probleem voor dit product. En deze effectiviteit is zo mild dat reiniging ook geschikt is voor contactlensdragers.
De Instant Moisture Glow is dan klaar om de huid rondom te verwennen na het reinigen. Deze hydraterende crème van topkwaliteit voorziet de huid van het vocht dat ze nodig heeft voor de reiniging en het dagelijks leven. De Baume Lèvres Perfecteur staat dan in voor nog meer bijzondere zorg. Deze balsem biedt lippenverzorging in perfectie, wat zorgt voor een heerlijk verzorgde uitstraling. En de Soin Pinceau Éclat Instantané is verantwoordelijk voor nog meer zorg die je kunt zien. Het verfijnt poriën, is daardoor een goede basis voor make-up en wordt zo een fundering die in elk opzicht zichtbaar succes brengt.
Last but not least brengt Yves Saint Laurent Top Secrets het Démaquillant Universel Baume-en-Huile Fondant. Deze balsem verwent de huid door en door en is daarmee gelijk aan de All-in-One BB Crème Perfecteur de Teint Medium. BB Cream zorgt immers voor een stralende teint met maximale zorg.

De commerciële

Model Anja Rubik heeft een geheim: Yves Saint Laurent Top Geheimen.