Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 369
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Yves Saint Laurent Yvresse

uitverkocht producten +

De geur +

Yves Saint Laurent Yvresse: Een geur als champagne

Het parfum Yves Saint Laurent Yvresse belooft puur joie de vivre en ondersteunt de drager ervan in de aangename kant van het leven. Het prikkelt de zintuigen en geeft het gevoel van een kostbare champagne die gemaakt is van de fijnste vruchten. Yves Saint Laurent Yvresse behoort tot de La Collection YSl, die bestaat uit een aantal legendarische geuren van het Franse merk.

zoet lychee en sappige nectarines overheersen in de topnoot van Yves Saint Laurent Yvresse. Het bloemig hart wordt gedomineerd door delicate viooltjes en edele roos . Intense patchouli en verse munt verrijken de onvergetelijke basis, die ook verantwoordelijk is voor het langdurige karakter. Deze geur is fris, fruitig, bloemig, bloemig en zeer aromatisch tegelijk. Het is daarom ideaal geschikt voor vrouwen die houden van veelzijdigheid en afwisseling, want dat is precies wat hij elke dag opnieuw uitdrukt.

Dit is ook één van de vele redenen waarom Yves Saint Laurent Yvresse zo geliefd is. Het voelt aan als een warme en aangename regen in het voorjaar, die dan terug leidt naar een mooie en felle zon. Dit is precies de reden waarom het geschikt is voor zowel de dag als de avond. Het kan op een later tijdstip ook intensiever worden toegepast.

Kopnoten:
Patchoeli
Hartnoten:
Roos
Viooltje
Basisnoten:
Lychee
Mandarijn
Parfumeur:
Sophia Grojsman
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten